Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Βίλα με μασάζ & κύκλωμα ναρκωτικών

Ένα αστυνομικό θρίλερ με απρόβλεπτη κατάληξη βρίσκεται σε εξέλιξη από την Πέμπτη, όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν «ντου» σε βίλα πασίγνωστου μεγαλοεργολάβου στα βόρεια προάστια!

Στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είχαν φτάσει εδώ και καιρό πληροφορίες αλλά και καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες το συγκεκριμένο ακίνητο στη Βαρυμπόμπη λειτουργούσε ως άντρο ενός οργανωμένου κυκλώματος, το οποίο έκανε διακίνηση και εμπορία χασίς σε πελάτες με παχυλά πορτοφόλια. Έτσι οι «Ράμπο» του τμήματος της ΕΛ.ΑΣ. που τρέμουν οι βαρόνοι των ναρκωτικών έκαναν την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου έφοδο παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του μεγαλοεργολάβου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος της Δίωξης Ναρκωτικών εισέβαλαν στο ακίνητο και αφού έκαναν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους του εντόπισαν υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, συγκεκριμένα χασίς, καθώς και έναν μικρό, άγνωστο προς το παρόν αριθμό δενδρυλλίων, τα οποία και κατέσχεσαν. Παράλληλα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μισθωτής της βίλας στη Βαρυμπόμπη ήταν ένας μασέρ-βελονιστής ο οποίος διέμενε εδώ και αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι λόγω της στενής φιλικής σχέσης που διατηρεί με συγγενικό πρόσωπο του επιχειρηματία.

Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούν να διαλευκάνουν την περίεργη υπόθεση, ο ίδιος φέρεται ότι αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον εμπλέκουν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και υποστήριξε ότι το χασίς που βρέθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού προοριζόταν για δική του αποκλειστική χρήση. Ωστόσο, συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Η χολιγουντιανού τύπου αστυνομική επιχείρηση της περασμένης Πέμπτης ήταν ένα μεγάλο σοκ για τον γνωστό μεγαλοεργολάβο, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα για την ύπαρξη των ναρκωτικών μέσα στο σπίτι ιδιοκτησίας του. Άλλωστε, και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση φαίνονται πεπεισμένοι ότι ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του χώρου των κατασκευών δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπό εξέλιξη έρευνα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν να ψάχνουν για στοιχεία και να κάνουν ελέγχους σε πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να συνδέονται με το κύκλωμα διακίνησης ποσοτήτων χασίς. Στο πλαίσιο της επιχείρησης που είναι σε πλήρη εξέλιξη ελέγχθηκαν άλλα τουλάχιστον τέσσερα με πέντε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...