Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Εκτέλεση εν ψυχρώ για το… νερό

Η εμμονή ενός ηλικιωμένου ότι το σπίτι του θα καταρρεύσει λόγω διαρροής στις σωληνώσεις του νερού, την οποία απέδιδε σε βλάβη των υδραυλικών εγκαταστάσεων του Δήμου Διονύσου, τον οδήγησε, οπλισμένο και αποφασισμένο, να «καθαρίσει» την κατάσταση στη Δημοτική Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Διονύσου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον προϊστάμενο του «φύτεψε» εν ψυχρώ τρεις σφαίρες εξ επαφής, σκοτώνοντάς τον ακαριαία μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του!

Ήταν λίγο μετά τις 7.30 το πρωί της Δευτέρας όταν ο 77χρονος Μ. Κ. εμφανίστηκε στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Λακωνίας 3 και Μεγάλου Αλεξάνδρου, και κατευθύνθηκε στο γραφείο του προϊσταμένου Ύδρευσης Παναγιώτη Αγγελίδη, όπου βρισκόταν ακόμα ένας υπάλληλος. «Βγες έξω, θέλω να πω κάτι στον Παναγιώτη» είπε στον υπάλληλο, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γραφείο του προϊσταμένου Ύδρευσης.

f4 5016561
Αστυνομικοί καλύπτουν το παράθυρο για να μη φαίνεται ο δολοφονημένος 55χρονος

Αυτόπτης μάρτυρας

Όμως, μένοντας απέξω έγινε αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος και η περιγραφή του για όσα δραματικά ακολούθησαν είναι συγκλονιστική: «Βγήκα έξω, μιλούσαν δυνατά. Άκουγα τον πολίτη πάλι να λέει στον Παναγιώτη για τη διαρροή κι ότι δεν έχει γίνει τίποτε ακόμα. Και του είπε ο Παναγιώτης ότι “κάναμε αυτοψία στο σπίτι σου, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα”. Και τότε βγάζει το όπλο, σημαδεύει και ρίχνει στον Παναγιώτη τρεις σφαίρες. Η πρώτη σφαίρα, απ’ ό,τι είδα, τον βρήκε στο κεφάλι. Μόλις άκουσα τον πυροβολισμό, κοιτάζω τον Παναγιώτη να γέρνει το κεφάλι του πάνω στο τζάμι! Ο δράστης έκανε το φονικό, ήρεμος, μπήκε στο αμάξι του. Φεύγοντας, δεν είπε τίποτα».

«Είχαμε πάει αρκετές φορές με μηχάνημα, του εξηγούσαμε ότι δεν υπάρχει διαρροή κι αυτός επέμενε. Του λέγαμε ότι υπάρχει άλλη αιτία για το νερό αυτό και δεν έχει να κάνει με μας. Αυτός επέμενε και σήμερα το πρωί ήρθε αποφασισμένος να κάνει το έγκλημα» αναφέρει άλλος εργαζόμενος του δήμου που γνώριζε τον δράστη.

Ο 77χρονος Μ. Κ. επέστρεψε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο, όπου συνελήφθη. Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας φέρεται ότι υποστήριξε πως ο 55χρονος τον διαβεβαίωσε ότι θα φρόντιζε εντός της ημέρας να πάει συνεργείο στο σπίτι του, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν είχε κάποιον διαθέσιμο υπάλληλο για να στείλει. Θεώρησε ότι τον εμπαίζει και τον πυροβόλησε με το όπλο που είχε στην κατοχή του.

«Αυτός ο άνθρωπος είχε εμμονή με τη διαρροή νερού εδώ και έναν χρόνο. Ο δράστης είναι καρκινοπαθής και μάλιστα στο τελευταίο στάδιο» ανέφερε ο δήμαρχος Διονύσου Ιωάννης Κακαφατέλης και πρόσθεσε: «Ο Παναγιώτης ήταν ένα πολύ καλό παιδί, διαμάντι, παντρεμένος. Έχω συγκλονιστεί γιατί ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος που έφυγε πραγματικά άδικα από τη ζωή. Από το 2011 ήταν προϊστάμενος και άριστος στα καθήκοντά του. Οι τρεις σφαίρες κατά του Παναγιώτη Αγγελίδη αποτελούν βαρύτατο πλήγμα κατά ολόκληρου του Δήμου Διονύσου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και της δημοκρατίας μας συνολικά».

Σε βάρος του 77χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. «Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί» δήλωσε μετανιωμένος ο ηλικιωμένος, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη.

f5 Δήμαρχος Διονύσου βράβευει τον νεκρο για την συμπλήρωση 25 χρόνων εργασίας Αγγελίδη Παναγιώτη
Βράβευση για την 25χρονη προσφορά του

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...