Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο νεκρός Ντούλος είχε νέα ερωμένη

Με τον πιο δραματικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος του πολύκροτου θρίλερ εξαφάνισης της εν διαστάσει συζύγου του Φώτη Ντούλος. Ο 52χρονος ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορούνταν για τον φόνο της μητέρας των πέντε παιδιών του Τζένιφερ Ντούλος, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Jacobi του Μπρονξ, δύο μέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του.

Ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του λέγοντας ότι ο πελάτης του «δικάστηκε, καταδικάστηκε και εκτελέστηκε από την κοινή γνώμη», αποκάλυψε ότι σκοπεύει να καταθέσει ένα ασυνήθιστο αίτημα προς το δικαστήριο, προκειμένου ο Φώτης Ντούλος να δικαστεί μετά θάνατον, με σκοπό να «καθαρίσει» το όνομά του, κάτι που αποτελεί επιθυμία και της οικογένειάς του.

«Τα παιδιά του δεν θα πρέπει να υποβληθούν στην εφ’ όρου ζωής διαχείριση της φανταστικής πραγματικότητας ότι ο πατέρας τους σκότωσε εν ψυχρώ τη μητέρα τους, που βασίζεται σε αστήρικτες και ανεξέλεγκτες εικασίες» τόνισε.

Ο ίδιος ο Ντούλος άλλωστε επέμενε μέχρι τέλους για την αθωότητά του. Στο σημείωμα που άφησε πίσω του δήλωνε αθώος για τα ειδεχθή εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνταν και ισχυριζόταν ότι οι δικηγόροι του έχουν τα στοιχεία για να το αποδείξουν.

Ο Φώτης Ντούλος κρατήθηκε στη ζωή για λίγο περισσότερο από 48 ώρες, αφότου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ. Λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, επειδή δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο όπου θα εκδικαζόταν εκ νέου το αίτημα της αποφυλάκισής του, τον βρήκαν στο γκαράζ, μέσα στο αυτοκίνητό του, με μια σωλήνα να συνδέει την εξάτμιση με το εσωτερικό του οχήματος, στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει με μονοξείδιο του άνθρακα.

Οι αστυνομικοί, αφού τον έβγαλαν έξω, του έκαναν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, καταφέρνοντας να ανακτήσουν σφυγμό, όμως οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε ήταν εξαρχής απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Για τον λόγο αυτό την Τετάρτη έσπευσαν στο πλευρό του η αδελφή του Ρένα και η ανιψιά του Αγγελική, οι οποίες ταξίδεψαν από την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί του τις τελευταίες ώρες της ζωής του. Παρά το βαρύ πένθος τους, μάλιστα, μετά τον θάνατό του το απόγευμα της Πέμπτης πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του.

f2 Rena Dulos
Η Ρένα Ντούλος

Τη θλίψη της για τον θάνατο του Φώτη Ντούλος εξέφρασε όμως και η οικογένεια της αγνοούμενης εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ. «Είναι μια τραγωδία σε όλα τα επίπεδα. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των οικογενειών και όσων αγαπημένων τους εμπλέκονται σε αυτή» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κάρι Λουφτ, εκ μέρους της «οικογένειας και των φίλων της Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος».

Η «πέτρα του σκανδάλου», η περίεργη εξαφάνιση της γυναίκας του Τζένιφερ και τα στοιχεία που δείχνουν δολοφονία της

Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε το πρωί της 24ης Μαΐου του 2019, λίγο αφότου άφησε τα πέντε παιδιά της στο σχολείο, ενώ βρισκόταν εν μέσω δικαστικής διαμάχης για το διαζύγιο και την κηδεμονία των τέκνων της με τον Φώτη Ντούλος.

Τον Ιούνιο του 2017 η 50χρονη συγγραφέας είχε καταθέσει αίτημα διαζυγίου, ζητώντας εντολή επιτακτικής επιμέλειας των παιδιών τους, αναφέροντας ότι ο Ντούλος, ο οποίος είχε αγοράσει προσφάτως όπλο, απειλούσε να απαγάγει τα παιδιά τους και να τα πάρει μακριά.

Εκείνος από τη μεριά του είχε χαρακτηρίσει αβάσιμες τις κατηγορίες της συζύγου του, προσθέτοντας ότι η χρήση αντικαταθλιπτικών που έκανε την καθιστούσαν ακατάλληλη να έχει την αποκλειστική κηδεμονία τους. Λίγο νωρίτερα, τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, σύμφωνα πάντα με τα δικαστικά έγγραφα, η συγγραφέας είχε ανακαλύψει ότι ο Φώτης Ντούλος είχε εξωσυζυγική σχέση με τη Μισέλ Τροκόνις για περίπου έναν χρόνο.

Το αυτοκίνητο της Τζένιφερ Ντούλος βρέθηκε εγκαταλειμμένο κοντά στο σπίτι της, όμως τα ίχνη της δεν εντοπίστηκαν ποτέ. Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Ντούλος δολοφόνησε την Τζένιφερ και εν συνεχεία εξαφάνισε τα αποδεικτικά στοιχεία με τη βοήθεια της τότε ερωμένης του Μισέλ Τροκόνις.

Σύμφωνα με τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των δύο, η Τζένιφερ φέρεται ότι δέχτηκε τη μοιραία επίθεση στο γκαράζ του σπιτιού της, όπου βρέθηκαν λίμνες αίματος, στο Νιου Καναάν του Κονέκτικατ, όταν επέστρεψε από το σχολείο των παιδιών της.

Ο δολοφόνος απομάκρυνε το πτώμα της με το δικό της αυτοκίνητο, το οποίο εν συνεχεία εγκατέλειψε λίγο μακρύτερα. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν μάλιστα δύο άτομα, που έμοιαζαν με τον Ντούλος και την Τροκόνις, να πετάνε σακούλες σκουπιδιών σε διάφορες τοποθεσίες εκείνη τη νύχτα, οι οποίες, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, έφεραν το DNA της Τζένιφερ.

Τον «έκαψε»

Από τη μέρα που άρχισαν οι έρευνες ο Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνις συνελήφθησαν δύο φορές για την υπόθεση, για αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων, και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Η πρώτη σύλληψή τους με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ήρθε στις αρχές Ιανουαρίου. Σημαντικό ρόλο ως προς αυτό έπαιξε η αλλαγή στάσης της Μισέλ Τροκόνις, η οποία «έκαψε» τον Ελληνα επιχειρηματία μέσα από κατάθεσή της.

Σύμφωνα με όσα είπε στις Αρχές, το απόγευμα της 24ης Μαΐου τον είδε να προσπαθεί να καθαρίσει έναν ύποπτο λεκέ από το φορτηγάκι που ανήκε σε έναν υπάλληλό του. Ο ίδιος της είπε ότι του είχε χυθεί καφές, όμως η 44χρονη Τροκόνις ισχυρίζεται ότι «δεν είχε τη μυρωδιά καφέ».

Λίγες μέρες μετά, υποστηρίζει ότι τον συνόδεψε σε πλυντήριο αυτοκινήτων για να πλύνει τον λεκέ, κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό. Την ίδια στιγμή, ο υπάλληλος και ιδιοκτήτης του εν λόγω φορτηγού κατέθεσε στις Αρχές ότι ο Ντούλος τον πίεζε να αλλάξει καθίσματα.

Ο δικηγόρος του Ελληνα επιχειρηματία αρνούνταν εξαρχής τις κατηγορίες σε βάρος του πελάτη του, αμφισβητώντας την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων, αλλά και την ίδια τη δολοφονία της Τζένιφερ Ντούλος, δεδομένου ότι το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο μακαρίτης είχε νέα φιλενάδα! Ήταν η τελευταία που τον είδε

Ένα νέο πρόσωπο είχε κλέψει την καρδιά του Φώτη Ντούλος το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.com, η οποία επικαλείται πηγές από το περιβάλλον τους, ο 52χρονος ομογενής είχε δημιουργήσει δεσμό με τη συνεργάτιδά του Αννα Κ. Κάρι, η οποία μάλιστα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε προτού αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Μια νεαρή γυναίκα μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Φώτη τούς τελευταίους λίγους μήνες. Κάνουν τζόκινγκ μαζί. Οδηγεί ένα από τα αυτοκίνητά του» δήλωσε γείτονας στην εφημερίδα.

f3 Anna Curry

Έξω από το γκαράζ

Η 42χρονη μάνατζερ είχε θεαθεί τελευταία φορά στο σπίτι του Ντούλος λίγο πριν από την προγραμματισμένη εμφάνισή του στο δικαστήριο, όπου υπήρχε η εκτίμηση ότι θα ανακαλούνταν η απόφαση αποφυλάκισής του με εγγύηση και ότι θα επέστρεφε στη φυλακή.

Η Κάρι έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 10.30 το πρωί για να κάνει διάφορες δουλειές και επιστρέφοντας βρήκε τους αστυνομικούς να πασχίζουν να τον επαναφέρουν στη ζωή, έξω από το γκαράζ.

Από τα δικαστικά έγγραφα προκύπτει μάλιστα ότι η 42χρονη μάνατζερ είχε δώσει το ποσό των 133.000 ευρώ για την πληρωμή της εγγύησης που του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο στις 9 Ιανουαρίου, ενώ φέρεται ότι είχε συμφωνήσει να αποπληρώσει σε 15 δόσεις, μέχρι τον Απρίλιο του 2021, το ποσό των 247.000 ευρώ που απέμενε για την εξασφάλιση της πιο πρόσφατης εγγύησης των 5.500.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί.

{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....