Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Δικαστικός πόλεμος ανάμεσα στον Δημήτρη Σταρόβα και στην πρώην σύζυγό του

«Στα χαρακώματα» της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε χθες ο γνωστός ηθοποιός, μουσικός και παρουσιαστής Δημήτρης Σταρόβας, εξαιτίας της κόντρας που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον ίδιο και στην πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη.

Έξω από το κτίριο 6, όπου εκδικάζονται αγωγές διαζυγίου, διατροφές και διαφορές γάμου, ο γνωστός για το χιούμορ του καλλιτέχνης, που κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν, στέκει πιο σκυθρωπός από ποτέ, κρατώντας νευρικά ένα τσιγάρο στο χέρι του.

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε βγει από την τελευταία αίθουσα του διαδρόμου, όπου συζητήθηκε η αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του η πρώην σύζυγός του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η υπόθεση, που είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019, αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε ακόμα μία φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, το οποίο θα αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Αυτήκοος μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό τον άκουσε να μιλά εξαιρετικά απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του, στάση που φέρεται ότι οδηγεί στην αποξένωσή του από την πολυαγαπημένη του μοναχοκόρη, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία.

Άλλωστε, έχει μεγάλη αδυναμία στην Εβελίνα, η οποία αποτελεί και τον κύριο λόγο που έκανε επί σειράν ετών την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη… Πατήσια – Κολιάτσου!

Η κόντρα

Οι δύο πρώην σύζυγοι, που, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν μέχρι πρότινος καλές σχέσεις, ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό. Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει πάλι θέση κριτή στο «YFSF», που ξεκινά αυτή την περίοδο, φαίνεται ότι διανύει μια δύσκολη φάση στη ζωή του και πρωταρχικό μέλημά του είναι να προστατεύσει με κάθε τρόπο τη σχέση του με τη 16χρονη Εβελίνα.

Όπως έχει πει ο ίδιος ο αγαπημένος καλλιτέχνης, έχει στο ενεργητικό του δύο γάμους, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της γυμνάστριας Αννας Σταθάκη.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τη γυμνάστρια Άννα Σταθάκη

φ2 1

Το ειδύλλιο του Δημήτρη Σταρόβα με την Άννα Σταθάκη, τη γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του καλλιτέχνη, ξεκίνησε σαν «έρωτας με την πρώτη ματιά»! Η συνάντησή του με την καλλονή πριν από τέσσερα χρόνια, στο καμαρίνι του στο Anodos Live Stage, ήταν η αρχή ενός happy end που μπορεί να καταλήξει σε τρίτο στεφάνι για τον κριτή του «YFSF», όπως ο ίδιος είχε δηλώσει.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια και ανιψιά του αείμνηστου δημοσιογράφου Άρη Σταθάκη γοήτευσε τον τραγουδοποιό από το πρώτο λεπτό της συνάντησής τους και, έναν χρόνο αργότερα, ο πληθωρικός Θεσσαλονικιός έκανε το μεγάλο βήμα να συγκατοικήσουν, κάνοντας πλέον κοινά όνειρα για το μέλλον. Ο γνωστός ηθοποιός δεν αγαπούσε τη δημοσιότητα και για αρκετά χρόνια κρατούσε μακριά από τα λαμπερά φώτα της showbiz την προσωπική του ζωή – γάμους, κόρη και διαζύγια. Όμως, αυτό άλλαξε γρήγορα. Τα ισχυρά αισθήματα για την όμορφη Αννα Σταθάκη τον έκαναν να χρησιμοποιεί ακόμη και τα social media για να της επαναλαμβάνει τα τόσα «σ’ αγαπώ» του.

«Εγώ λειτουργώ με το συναίσθημα αμιγώς. Πάω με την καρδιά μου. Με την Άννα έτσι ένιωσα από την αρχή και, στην ηλικία που είμαι, είναι όλα συνειδητά, όχι αυτό το εφηβικό, που νομίζεις πράγματα. Έχω μια αίσθηση ότι έχω δέκα γυναίκες αυτή τη στιγμή. Με την Άννα θα παντρευόμουν άνετα» αποκάλυψε ο Δημήτρης Σταρόβας σε μια συνέντευξη καρδιάς, όπου αποκάλυψε πως η μοναχοκόρη του και η σύντροφός του είναι πολύ καλές φίλες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...