Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Βασανιστές ιερόδουλων! Τις σακάτευαν στο ξύλο, τις βίαζαν και τις λήστευαν

Τα πλέον διεστραμμένα σενάρια αρρωστημένης βίας από την τηλεοπτική σειρά «Criminal Minds» θυμίζουν τα ραντεβού του τρόμου που έκλειναν δύο σεσημασμένοι Βούλγαροι σε «ιέρειες» του σεξ, τις οποίες παρέσυραν σε εγκαταλειμμένα κτίρια, παριστάνοντας τους επιχειρηματίες.

Οι αδίστακτοι αλλοδαποί σακάτευαν τις άτυχες ιερόδουλες βασανίζοντάς τες με απάνθρωπο τρόπο, τις βίαζαν, τις λήστευαν και τις κρατούσαν ομήρους, ώσπου οι δικοί τους να πληρώσουν λύτρα!

Τις τελευταίες 15 ημέρες οι δύο Βούλγαροι, ηλικίας 35 και 40-45 χρόνων, που έχουν πλούσιο ποινικό μητρώο και χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, είχαν σκορπίσει τον τρόμο στα στέκια του αγοραίου έρωτα. Στα χέρια τους μαρτύρησαν τρεις νεαρές, που βίωσαν την αρρωστημένη διαστροφή τους να θεωρούν τις ιερόδουλες «κακές γυναίκες, που αξίζουν σκληρή τιμωρία».

Οι δράστες τις βίαζαν επανειλημμένα, τις έδερναν με λοστούς και τις τραυμάτιζαν με μαχαίρια και κατσαβίδια! Έπειτα τις λήστευαν και τις υποχρέωναν να αποκαλύψουν τους κωδικούς των τραπεζικών καρτών τους, αδειάζοντας τους λογαριασμούς τους, ενώ έπαιρναν τα κλειδιά και έμπαιναν στα δωμάτια των ξενοδοχείων όπου έμεναν, αρπάζοντας χρήματα και κοσμήματα!

Στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σήμανε συναγερμός πριν από περίπου 15 ημέρες, όταν μια 23χρονη Αλβανίδα εντοπίστηκε να περιφέρεται στον δρόμο έξω από το Εφετείο της Αθήνας εμφανώς κακοποιημένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε ότι ήταν ιερόδουλη και κατήγγειλε ότι την είχαν κακοποιήσει δύο Βούλγαροι, οι οποίοι την είχαν καλέσει στο κινητό της και της είχαν κλείσει ραντεβού σε ένα γραφείο στην οδό Λουκάρεως. Εκεί τη βίασαν, την ξυλοκόπησαν και την κράτησαν αιχμάλωτη, ώσπου πήραν από συγγενείς της 1.000 ευρώ για να την απελευθερώσουν.

Προηγουμένως είχαν «σηκώσει» από τον λογαριασμό της 4.300 ευρώ, χρησιμοποιώντας την κάρτα της! Οι αστυνομικοί που έκαναν επιτόπια έρευνα διαπίστωσαν ότι το γραφείο ανήκε σε μια εταιρία που δεν λειτουργεί εδώ και μία δεκαετία!

Σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα άλλη μία 24χρονη από τη Ρωσία βρέθηκε να ζητάει βοήθεια σε κεντρικό σημείο των Αμπελοκήπων, με έντονα σημάδια βίας στο πρόσωπο και το σώμα!

Η κοπέλα, που ήταν ψυχολογικό ράκος, περιέγραψε με σαφήνεια ως δράστες τους ίδιους αλλοδαπούς άνδρες, οι οποίοι την κάλεσαν σε έναν άδειο χώρο που είχαν διαρρήξει και παλαιότερα λειτουργούσε ως ιατρείο. Εκεί την κακοποίησαν σεξουαλικά, ασκώντας περισσότερη βία απ’ ό,τι στο πρώτο θύμα, και τηλεφώνησαν στους δικούς της ζητώντας λύτρα για να την αφήσουν ελεύθερη.

Αιμόφυρτη

Το δεύτερο συνεχόμενο περιστατικό σε βάρος ιερόδουλης έκανε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών να θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με επικίνδυνους σεξουαλικούς εγκληματίες, οι οποίοι θα κλιμάκωναν τη δράση τους και αργά ή γρήγορα θα κατέληγαν σε serial killers!

Μία εβδομάδα αργότερα οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν, καθώς βρέθηκε και τρίτο θύμα! Πρόκειται για μια 24χρονη Ουκρανή που κατέρρευσε αιμόφυρτη στην οδό Βασ. Γεωργίου, στο Παγκράτι, και διαπιστώθηκε ότι είχε βιαστεί επανειλημμένως παρά φύσει και κατά φύσιν, έφερε κατάγματα στο κεφάλι και το αριστερό χέρι, ρήξη τυμπάνου και εκτεταμένους μώλωπες και αιματώματα σε όλο το σώμα της, καθώς είχε αντιδράσει στη βία που της είχαν ασκήσει οι δύο κακοποιοί, οι οποίοι την εγκατέλειψαν ημιθανή.

Οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων στα τρία θύματα και εκείνα αναγνώρισαν τους δύο Βουλγάρους, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν εκτεταμένες αναζητήσεις και να συλληφθούν το πρωί της περασμένης Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας.

Ο μεγαλύτερος έχει συλληφθεί με τρία διαφορετικά ονόματα και ηλικίες 40-44 ετών, έχει εκτίσει ποινή για διακεκριμένες κλοπές και εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπές, ενώ ο 35χρονος συνεργός του έχει καταδικαστεί για διακίνηση μεταναστών και εμπορία ναρκωτικών, και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους!

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να εξακριβωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα, ενώ έχει υποβληθεί αίτημα να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...