«Ιός» του χάους από το «φεγγάρι του χιονιά»!

Η Ευρώπη σείεται, τα Βαλκάνια φλέγονται και η χώρα μας θα βρεθεί στη δίνη εχθρών εντός και εκτός των συνόρων μας! Ο πόλεμος για το πετρέλαιο, το αέριο και το νερό ξεκίνησε.

Σύμφωνα με την πολιτική και κοινωνική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το «φεγγάρι του χιονιά» προκαλεί αναταράξεις, με τα εθνικά θέματα να είναι στην πρώτη γραμμή. Η Ελλάδα στο μονοπάτι της Ιστορίας της έρχεται αντιμέτωπη με εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς και, όπως είπε ο Ελύτης, «οι λέξεις που ξεκινούσαν από “ελ” μου ασκούσαν πάντα μια μαγεία. Ελλάδα, ελευθερία, ελπίδα και μια Ελένη που ερωτεύτηκα».

Ο «σουλτάνος» Ερντογάν, που έχει βαλθεί να βάλει φωτιά στο Αιγαίο, και το «ναρκοπέδιο» που έχει στηθεί με το Μεταναστευτικό δημιουργούν ολοένα και πιο ασφυκτικό κλοιό στην Ελλάδα, που προσπαθεί να ανασάνει από τα δεινά που έφερε η οικονομική κρίση! Το αστρολογικό φαινόμενο της 9ης Φεβρουαρίου ξεκινά στις 2.33 τα ξημερώματα, με την πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά και στο ζώδιο του Λέοντα. Ο Υδροχόος, ο Φορέας Νερού, είναι το ενδέκατο σημάδι του Ζωδιακού Κύκλου.

Το «φεγγάρι του χιονιά» ή «φεγγάρι της πείνας», όπως το αποκαλούσαν φυλές Ινδιάνων στην Αμερική, όταν η Σελήνη ήταν ο «οδηγός» τους για να προσδιορίζουν τις εποχές, είναι το πρώτο από τα τέσσερα σούπερ φεγγάρια για το 2020, τη χρονιά του αρουραίου. Η Σελήνη θα είναι στην πλησιέστερη προσέγγισή της προς τη Γη και μπορεί να φαίνεται ελαφρώς μεγαλύτερη και φωτεινότερη από το συνηθισμένο. Ήλιος στον Υδροχόο, Σελήνη στον Λέοντα! Είναι η εποχή του Ήλιου στον Υδροχόο, απέναντι από τη Σελήνη στον Λέοντα.

Εξεγέρσεις και αναταραχές

Η βαρυτική έλξη, όμως, και η παλίρροια των ωκεανών κατά τη διάρκεια μιας πανσελήνου δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα! Εξεγερμένοι κάτοικοι του πλανήτη υπό το βάρος οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων σηκώνουν λάβαρα επανάστασης, με ταραχές και εξεγέρσεις να εξαπλώνονται σαν ιός σε όλη τη Γη! Εκεί είναι που ο Ουρανός (βρίσκεται στον Ταύρο) φορά τον μανδύα του «συνωμότη» με τους εξεγερμένους της Γης!

Στόχος του Ουρανού είναι να χρησιμοποιήσει την ανυπακοή των πολιτών ως μοχλό πίεσης, ώστε να αναγκάσει τις κυβερνήσεις να πάρουν μέτρα για το μέλλον του πλανήτη! Άλλωστε το μήνυμα αυτής της πανσελήνου είναι αυτό που είχε πει και ο Ηράκλειτος: «Μηδείς σου της νεότητος καταφρονείτω για τους παρόντες και τους απόντες».

Στα ερωτικά, αυτή η πανσέληνος θέλει να είναι ο Βαλεντίνος μας. Ο Λέων λάμπει (όπως ο Ήλιος) και προσπαθεί να φωτίσει τις καρδιές μας, ενώ η Αφροδίτη, που έχει γλιστρήσει στον Κριό και χτυπάει στην πόρτα του Χείρωνα, έχει ως στόχο να μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα με πιο ορθολογιστικό και πρακτικό τρόπο!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ