Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Νο 1 ύποπτος ο πατέρας της Βαλεντίν

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την προπαραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και την Μαρία Μεϊμάρη, απροσδόκητη εξέλιξη καταγράφηκε λίγο πριν από τις 10 προχθές το πρωί, όταν τέσσερις αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών εμφανίστηκαν απροειδοποίητα στο σπίτι του πατέρα της ανήλικης στο Παγκράτι και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας!

val1 1024x576 1

Εντύπωση προκαλεί ότι ο 31χρονος Αμπελκά από το Κονγκό παρέμεινε όλο το βράδυ στα γραφεία της Ασφάλειας και ως αργά χθες δεν είχε ολοκληρωθεί η μαραθώνια κατάθεσή του, εξαιτίας των αντιφάσεων στις οποίες έπεφτε, σύμφωνα με πληροφορίες. Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του στην «Espresso», πάντως, υπάρχει εξήγηση για αυτό που συνέβη, δεδομένου ότι ο εντολέας του «από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ερευνών της Αστυνομίας και είναι, κατά τη δική μου εκτίμηση, υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος»!

Ακόμη μία φορά οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον πατέρα να πει για ποιον λόγο βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της κόρης του και να εξηγήσει γιατί στη συνέχεια το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του τον «τοποθέτησε» στο κέντρο της Αθήνας και κατόπιν πάλι στο αεροδρόμιο. Ακόμη, θέλησαν να μάθουν γιατί είχε ταξιδέψει στη Γαλλία λίγους μήνες πριν από την εξαφάνιση της Βαλεντίν και να τους αποκαλύψει την ταυτότητα των ατόμων με τα οποία επικοινώνησε.

Σημειώνεται ότι από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του προέκυψε ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις που δέχτηκε και έκανε μετά την εξαφάνιση της 7χρονης δεν έχουν «ταυτότητα», καθώς οι αριθμοί με τους οποίους επικοινώνησε είναι ακαταχώριστοι.

«Ο πατέρας της Βαλεντίν, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τις παραμονές των Χριστουγέννων, προσήχθη γύρω στις 9.50 π.μ. της Δευτέρας από τέσσερις άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, προκειμένου να εξεταστεί για την υπόθεση της εξαφάνισης της ανήλικης κόρης του» επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του 31χρονου Βασίλης Νουλέζας, προσθέτοντας ότι εξετάστηκε κυρίως για ζητήματα που αφορούν τις τηλεφωνικές κλήσεις από το κινητό του.

eksafanisi paidiou athina

Όπως συμπλήρωσε, ο 31χρονος κλήθηκε επίσης να δώσει στοιχεία για τη δήλωση που είχε κάνει στο «Φως στο τούνελ», σύμφωνα με την οποία μέλη ΜΚΟ τού ζήτησαν να υιοθετήσουν το παιδί με το πού έφτασαν στη Λέσβο από το Κονγκό, καθώς επίσης για τον ισχυρισμό του ότι έχει σχέση με την εξαφάνιση της Βαλεντίν η πρώην σύντροφός του, που φέρεται ότι διαμένει στο Παρίσι.

«Τονίζω ότι αποκλείω το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εκ μέρους του εντολέα μου» τόνισε ο Βασίλης Νουλέζας, αλλά υπενθύμισε στον πατέρα της μικρής ότι «οφείλει να πει την αλήθεια»! Στο μεταξύ, οι ελληνικές Αρχές έχουν ζητήσει από τις γαλλικές να συνδράμουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της 7χρονης, ενώ έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις και ο συγκάτοικός του.

πατέρας και ΝΟΥΛΕΖΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...