Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Ο κορονοϊός «ηχεί» τις σάλπιγγες της Αποκάλυψης

Ρίγος και ανατριχίλα προκαλεί και μόνο η σκέψη ότι ο κορονοϊός, ο ιός-εφιάλτης που απειλεί την ανθρωπότητα, σχετίζεται έστω και έμμεσα με όσα έχει γράψει ο Ιωάννης για την Αποκάλυψη!

Και όλα αυτά γιατί η μάστιγα με τα πρωτοφανή σμήνη ακρίδων που πλησιάζουν τη ρημαγμένη από τον κορονοϊό Κίνα μπορεί να είναι η «πέμπτη σάλπιγγα» της Αποκάλυψης. Δεν είναι λίγοι πλέον εκείνοι που πιστεύουν ότι οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης «ηχούν» μέσω του κορονοϊού, που έχει στείλει στον τάφο χιλιάδες ανθρώπους και έχει μετατρέψει σε «φαντάσματα» από τον φόβο εκατομμύρια κατοίκους του πλανήτη!

Ο ερχομός των ακρίδων μετά το κακό που έχει βρει τους Κινέζους με τον κορονοϊό-φονιά είναι η συνέχεια των δεινών που χτυπούν ανελέητα ολόκληρη την ανθρωπότητα! Αυτό ισχυρίζονται από ερευνητές παραφυσικών φαινομένων έως και μελετητές της Καινής Διαθήκης!

Στο τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης ηχούν επτά σάλπιγγες, μία κάθε φορά, για να σηματοδοτήσουν γεγονότα που οδηγούν στην Αποκάλυψη, όπως τα είχε οραματιστεί ο Ιωάννης στο ιερό νησί της Πάτμου. Η πέμπτη από αυτές τις σάλπιγγες αναφέρεται στην επέλαση σμηνών ακρίδων που στέλνονται για να βασανίζουν όλους εκείνους που δεν έχουν την αποδοχή του Θεού. Τώρα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της «Daily Express», ένα μεγάλο σμήνος από ακρίδες έχει καταγραφεί με βίντεο να γεμίζει τον ουρανό της Ξινγιάνγκ της Κίνας, μετά την Κένυα, τη Σομαλία και την Αιθιοπία.

Ο ερευνητής παραφυσικών φαινομένων Ciaran Aughey, σε σχετική ανάρτησή του στο κανάλι του στο YouTube, αναρωτιέται αν έχει έρθει το τέλος, όπως περιγράφεται στη Βίβλο. «Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ναϊρόμπι οι παρευρισκόμενοι χρειάστηκε να καθησυχάσουν το κοινό ότι δεν είναι αυτό που συμβαίνει, αλλά τι είναι αυτά τα σημάδια των οποίων είμαστε μάρτυρες; Επτά άγγελοι θα ηχήσουν τις σάλπιγγες του Θεού, που σηματοδοτούν την επιστροφή του Χριστού ή το τέλος του κόσμου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αρχή

Αφού αναλύει στο βίντεό του ό,τι αναφέρει το βιβλίο της Αποκάλυψης, επισημαίνει: «Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Ιανουάριος ήταν μια αρχή βγαλμένη από την κόλαση, με φόβους για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και πυρκαγιές στην Αυστραλία, τον κορονοϊό και τώρα οι ακρίδες». Και καταλήγει: «Μπορεί να είναι μια προειδοποίηση από τον ουρανό;»

Σύμφωνα με το σάιτ End Time Ministries, οι πρώτες τέσσερις σάλπιγγες έχουν μεταφορικά ηχήσει ήδη. Οι πρώτες δύο με τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ η τρίτη με την πυρηνική καταστροφή του Τσερνόμπιλ. Η πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989 ξεκίνησε την έναρξη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και αποτελεί την τέταρτη σάλπιγγα. Η πέμπτη σάλπιγγα, αυτή με τις ακρίδες, φέρεται ότι ηχεί, σύμφωνα με τις Γραφές, πριν από έναν μεγάλο πόλεμο που θα ξεκινήσει κοντά στον Ευφράτη Ποταμό.

Ο ποταμός αυτός περνάει μέσα από τη Συρία, το Ιράκ, την Τουρκία και το Ιράν, την ιδιαίτερα δηλαδή καυτή ζώνη των τελευταίων μηνών που έφτασε πολύ κοντά στην έκρηξη αφού ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε την εντολή της δολοφονίας του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί στις 3 Ιανουαρίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...