Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη 25χρονου θύματος! Άφαντος ο οδηγός!

Άφαντος παραμένει ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας στη 1.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, και αναζητείται επειδή εγκατέλειψε αβοήθητο τον άτυχο νεαρό.

Οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής που διενεργούν την προανάκριση έχουν διαπιστώσει ότι η πολυτελής μαύρη σπορ Κορβέτ είναι ανασφάλιστη και μάλιστα ανήκει σε σημαίνον πρόσωπο της αθηναϊκής κοινωνίας! Ωστόσο, εξετάζεται αν εκείνος οδηγούσε το αυτοκίνητο «ρουκέτα», και, αν όχι, τότε ποιος;

Οι τροχονόμοι έχουν εξετάσει υλικό από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες στο μήκος της διαδρομής που ακολούθησε η Κορβέτ και έχουν καταγράψει το θανατηφόρο δυστύχημα μέχρι το σημείο που το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Με μεγάλη ταχύτητα

Στα πλάνα φαίνεται το πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο, που κατευθυνόταν προς την Αθήνα με μεγάλη ταχύτητα, να συγκρούεται στο ύψος της Γλυφάδας με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος Αλβανός και στη συνέχεια να πέφτει πάνω στο δίκυκλο του 25χρονου Νάσου Καρανίκα, που κινούνταν στα δεξιά του. Το μηχανάκι φαίνεται να βγαίνει εκτός πορείας, να πέφτει πάνω σε ένα άλλο όχημα και ο 25χρονος οδηγός να πέφτει στο οδόστρωμα βαρύτατα τραυματισμένος. Η μαύρη Κορβέτ διακρίνεται ελάχιστα μετά το δυστύχημα να διασχίζει διαγώνια τη λεωφόρο, να ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο, να περνάει τον παράδρομο και να ακινητοποιείται πέφτοντας σε ένα σταθμευμένο όχημα.

Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου εξαφανίζεται τρέχοντας, χωρίς να ρίξει ούτε ματιά στο σημείο όπου έχει καταρρεύσει αιμόφυρτος ο άτυχος Νάσος Καρανίκας! Ο πατέρας του 25χρονου απηύθυνε δημόσια έκκληση μέσω του ΑΝΤ1: «Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον να πει ό,τι έχει δει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Αφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε… Μόνο γι’ αυτό, να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ».

Η κηδεία του 25χρονου Νάσου τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αγία Μαρίνα και σε αυτήν παρέστησαν όλοι οι δικοί του και οι φίλοι του για να τον αποχαιρετήσουν, με ένα πελώριο «γιατί;» να βασανίζει τις σκέψεις τους.

Η δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται οι καταθέσεις των μαρτύρων του τραγικού δυστυχήματος έχει ολοκληρωθεί και έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία. Με αυτήν παραπέμπεται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη ο οδηγός, για τον οποίο εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί με τον δικηγόρο του στις δικαστικές Αρχές για να λογοδοτήσει.

ΚΟΡΒΕΤ 87365686 129517468418514 344661633626275840 n

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...