Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο Κώστας Βουτσάς «έσβησε» στα 88 του!

Τέλος εποχής! Ο Κώστας Βουτσάς, ο τελευταίος μεγάλος του ελληνικού κινηματογράφου, πέθανε χθες τα ξημερώματα, ύστερα από 19 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αττικόν». Μία ημέρα πριν γιορτάσει με τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού την τέταρτη επέτειο του γάμου τους.

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Το Πανελλήνιο, σοκαρισμένο, πενθεί τον άλλοτε γοητευτικό καρδιοκατακτητή, τον ώριμο «νεαρό» με το ανυπέρβλητο χιούμορ και πρωταγωνιστή «όρθιο» στο σανίδι μέχρι την ηλικία των 88 χρόνων.

4 5 φ2 1985793

Ο σπαουδαίος ηθοποιός «εφυγε» όμως με έναν καημό. Ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. Να δει ολοκληρωμένο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Η «κιτρινόμαυρη» καρδιά του χτυπούσε δυνατά για το ιστορικό σωματείο που τόσο αγαπούσε από μικρό παιδί και υποστήριζε με λαχτάρα και ενθουσιασμό. Ονειρευόταν να κάνει ποδαρικό, να μπει με το δεξί από τις μεγάλες θύρες, να κλείσει το μάτι στους φιλάθλους, στους παίκτες και στη διοίκηση. Να δώσει το σύνθημα με ένα δυνατό «φσσστ μπόινγκ» για ν’ ανάψουν τα φώτα και να κυλήσει η μπάλα στο γκαζόν.

Ο πιο σπουδαίος ρόλος της ζωής του

Το 2013 στην παρουσίαση του νέου «παλατιού» της ΠΑΕ ΑΕΚ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ο Κώστας Βουτσάς ήταν εκεί. Εκείνη την ημέρα έπαιξε τον πιο μεγάλο ρόλο της ζωής του, αυθόρμητο, χωρίς σενάριο, μόνο με λόγια αγάπης και θαυμασμού. Υποδύθηκε έναν ηλικιωμένο άντρα που κρατά από το χέρι τον εγγονό του και κλαίγοντας κοιτάζει πίσω από μια καγκελόπορτα τα σκουριασμένα σίδερα, τα χαλασμένα τσιμέντα, τις μεγάλες λακκούβες στο αχανές, γυμνό οικόπεδο. «Εκεί, αγόρι μου, κάποτε ταξίδευαν τα όνειρά μας κι εμείς πετούσαμε μαζί τους» είπε, προετοιμάζοντας τη στιγμή για την επική παρουσίαση των σχεδίων του γηπέδου της«Αγια-Σοφιάς»!

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια του μεγάλου Ελληνα ηθοποιού και αγνού ΑΕΚτζή Κώστα Βουτσά! Ήταν πάντα εκεί σε ό,τι κι αν του είχαμε ζητήσει σχετικά με τη μεγάλη του αγάπη! Ήταν εκείνος που πρώτος απ’ όλους παρουσίασε με πάθος και συγκίνηση το νέο μας σπίτι! Ήταν εκείνος που θέλαμε να μπει πρώτος στα εγκαίνια της “Αγια-Σοφιάς”! Ήταν μέσα, είναι μέσα και θα είναι μέσα στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια! Καλέ μου φίλε, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, κανείς μας δεν θα σε ξεχάσει! Το γέλιο σου θα μείνει για πάντα ζωντανό! Καλό σου ταξίδι, Κώστα!» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο «Τίγρης» της ΑΕΚ.

4 5 Φ3 3685738
Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη κέρινο ομοίωμα του Κώστα Βουτσά θα κατέχει ιδιαίτερη θέση στο μουσείο της ΑΕΚ, όπου θα προβάλλεται μόνιμα και το βίντεο της παρουσίασης του γηπέδου! Σήμερα, από τις 9 το πρωί έως τις 7.30 το απόγευμα, η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Το ίδιο και αύριο Παρασκευή, από τις 10 το πρωί και για μιάμιση ώρα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στις 11.30 το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών και στις 12.30 θα ακουστούν οι επικήδειοι. Η κηδεία του, θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, όπου με απόφαση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη θα γίνει παραχώρηση τάφου τιμής ένεκεν στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην τέχνη και στον πολιτισμό.

Η οικογένεια ενημέρωσε πως όσοι επιθυμούν να κάνουν δωρεά στη μνήμη του να προτιμήσουν τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και τη Μέριμνα – Εταιρία Φροντίδας Παιδιών και Οικογενειών.

Το τέταρτο «στεφάνι» με την Αλίκη Κατσαβού και ο ερχομός του Φοίβου

4 5 φ4 DSC 0214 2

Συντετριμμένη είναι από τα ξημερώματα της Τετάρτης η Αλίκη Κατσαβού, τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά και μητέρα του 4χρονου σήμερα μονάκριβου γιου τους Φοίβου. Η ηθοποιός, παρά τη θλίψη και τον πόνο της, μίλησε χθες στο «Happy Day», αποκαλύπτοντας τα τελευταία λόγια του Κώστα από το κρεβάτι της Εντατικής.

«Αυτές τις μέρες μού έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή. Ήταν ένας τέλειος άνθρωπος» ανέφερε κι έπειτα, ευγενικά, ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο. «Δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες» είπε συγκινημένη.

Η γνωριμία της με τον κωμικό ηθοποιό και μετέπειτα σύζυγό της έγινε το 2015. Ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν βαθιά και, έναν χρόνο μετά, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο δημαρχείο της Αθήνας παρουσία πλήθους κόσμου, απλών θαυμαστών του που έκλεισαν την πλατεία Κοτζιά.

4 5 φ5 DSC 0214 1

Η νύφη ήταν ήδη έγκυος στον τέταρτο μήνα. Πολλοί κατέκριναν την απόφαση του 84χρονου τότε Κώστα Βουτσά να παντρευτεί μια γυναίκα 39 χρόνια μικρότερή του, πόσο μάλλον το να γίνει μπαμπάς. «Αδιαφορώ για το τι λέει ο κόσμος! Και γιατί να μην κάνω παιδί σε αυτή την ηλικία;

Ο πρώτος ή ο τελευταίος είμαι; Ξέρεις πόσοι στον κόσμο κάνανε με εικοσάρες και τριαντάρες παιδιά;» είχε δηλώσει ο ίδιος ως νιόγαμπρος στην «Espresso».

Οι θυελλώδεις έρωτες, οι γάμοι και οι στιγμές ευτυχίας

4 5 φ6 ΕΥΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

Γυναικοκατακτητής και γενναιόδωρος με συντρόφους και συζύγους, ο Κώστας Βουτσάς ήταν αρσενικό παλιάς κοπής με αντρίκεια τιμή. «Σε όλη μου τη ζωή τα μόνα πράγματα που με ενδιέφεραν ήταν οι γυναίκες και το θέατρο» είχε αποκαλύψει σε συνεντεύξεις του. Μάλιστα, ως ελιξήριο της νιότης του δήλωνε το σεξ! «Κάνω μία με δύο φορές την εβδομάδα. Κάποτε έκανα έρωτα ακόμα και πέντε φορές την ημέρα» είχε δηλώσει πριν από πέντε χρόνια στην «Espressο».

Πρώτος του μεγάλος έρωτας υπήρξε η Στέλλα Στρατηγού κι έπειτα η Σπεράντζα Βρανά, με την οποία έζησε μια θυελλώδη σχέση. Πήγαιναν μάλιστα και για γάμο, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια, οδηγώντας τους στον χωρισμό. Κατά καιρούς, οι φήμες τον ήθελαν σε σχέση με τη Μάρθα Καραγιάννη, η οποία ήταν η πιο στενή κινηματογραφική του παρτενέρ.Ωστόσο, και οι δύο είχαν ξεκαθαρίσει πως υπήρξαν μόνο συνάδελφοι και καλοί φίλοι.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και χορεύτρια Ερρικα Μπρόγιερ έγινε η πρώτη σύζυγός του, με την οποία απέκτησε την κόρη του, Σάντρα. Όταν πήραν διαζύγιο, της άφησε ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Ψυχικό κι ένα οικόπεδο στην Κέρκυρα! Το δεύτερο στεφάνι του Βουτσά ήταν με τη Θεανώ Παπασπύρου, η οποία του χάρισε δύο κόρες, τη Θεοδώρα και την Νικολέτα. Χώρισαν και ο Κώστας την «προίκισε» με πολλά διαμερίσματα και περίπου 100 πίνακες μεγάλων ζωγράφων.

Με την εντυπωσιακή Εύη Καραγιάννη και τρίτη σύζυγό του μεγάλωσαν μαζί τον γιο της Ανθιμο Ανανιάδη, ωστόσο λίγα χρόνια μετά χώρισαν. Τότε της παραχώρησε ένα κτήμα στη Θέρμη! «Όλες τις πρώην τις έχω κάνει πλούσιες. Φεύγοντας εγώ, άφηνα τις περιουσίες» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο δημοφιλής κωμικός, ο οποίος λάτρεψε όσο κανείς τα θηλυκά.

4 5 φ7 4275 ANTHIMOS ANANIADIS 14012020

«Οι γυναίκες είναι το Α και το Ω της ζωής μου. Ο άντρας είναι άχρηστο πράγμα. Τώρα που βρέθηκε και το χημικό σπέρμα, ε, πια είμαστε εντελώς περιττοί. Τις γυναίκες μού αρέσει να τις αγαπάω, να υποφέρω γι’ αυτές, να τις χαίρομαι. Τις γυναίκες που έχω δίπλα μου τις προκαλώ να ντύνονται, να βάφονται, να είναι γκόμενες, έτοιμες για σεξ» είχε πει μόλις πριν από δέκα χρόνια.

4 5 φ10 κορη βουτσα αγνωστη 600x399 1

4 5 φ9 0388 ERIKA MPROGER KOSTAS VOYTSAS SANTRA VOYTSA 672018

{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...