Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Show και τρέλα από τον Ροδίτη δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη

Γερά νεύρα χρειάζονται όσοι παρακολουθούν την ακροαματική διαδικασία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που σημαδεύτηκε χθες από το θεατρικό παραλήρημα του 23χρονου Ροδίτη κατηγορούμενου, το… ξύλο με τον Αλβανό συγκατηγορούμενό του, αλλά και το ξέσπασμα του πατέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας όταν ο 21χρονος Αλβανός ισχυρίστηκε ότι η Ελένη είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί του με τη θέλησή της.

Από την Ντέμη Ντάβαρη

Ήδη πριν οι δικαστές ανέβουν στην έδρα ο 23χρονος Ελληνας επιδόθηκε σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ ηθοποιίας επιχειρώντας να πείσει για την αθωότητά του κόντρα στη γνωμάτευση του ψυχιάτρου των φυλακών, σύμφωνα με την οποία έχει καλή λειτουργικότητα και καλή κριτική ικανότητα.

«Κυρία πρόεδρε, είμαι αθώος, ο δικηγόρος μου δεν με εκπροσωπεί, δεν είμαι δολοφόνος, δεν είμαι βιαστής. Μόνος μου θα εκπροσωπήσω τον εαυτό μου. Όλα τα έκανε ο άλλος» είπε στην… άδεια (!) έδρα, ενώ συνεχίζοντας το παραλήρημά του πρόσθεσε: «Είμαι ληστής και εφοπλιστής και όχι βιαστής, το ξέρουν όλοι»!

Η… παράσταση συνεχίστηκε με τον 23χρονο να απευθύνεται και στην εισαγγελέα (που ακόμη δεν ήταν στην αίθουσα!), λέγοντας: «Κυρία εισαγγελέα, θέλω αποδείξεις, θέλουν να με σταυρώσουν σαν τον παππού μου. Εγώ την Ελένη τη βοήθησα, έκλαψα για την πάρτη της»!

Η επόμενη θεατρική σκηνή περιλάμβανε και τον Αλβανό συγκατηγορούμενό του, με τους δύο νεαρούς να καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια! «Θα σου σπάσω τα κόκαλα, δολοφόνε» ξέσπασε ο 23χρονος, ενώ αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν να χωρίσουν τους δύο κατηγορουμένους!

Τα… σκάγια πήραν και τη γιαγιά του νεαρού Ροδίτη, που τον πλησίασε για να τον ηρεμήσει, με εκείνον να ουρλιάζει «μη με αγγίζεις, μη με αγγίζεις, μακριά όλο το σόι, τον π@@@@!», ενώ, απευθυνόμενος στον αστυνομικό που προσπαθούσε να τον βάλει στη θέση του, του είπε «κάτσε εσύ αν έχεις τα αρχ@@@@@, εγώ δεν είμαι δολοφόνος!».

f2

Το… σόου του 23χρονου συνεχίστηκε και μετά την έλευση του εισαγγελέα της έδρας, παρά τη σκληρή στάση της προέδρου και της εισαγγελέως, οι οποίες κατέληξαν να τον αποβάλουν προσωρινά από την αίθουσα!

Πρόεδρος: Τι συμβαίνει, κύριε κατηγορούμενε;

Κατηγορούμενος: Θέλουν να με βάλουν φυλακή άδικα, θα εκπροσωπήσω μόνος μου τον εαυτό μου.

Πρόεδρος: Έχετε άλλον συνήγορο.

Κατηγορούμενος: Μόνος μου…

Πρόεδρος: Πώς είστε;

Κατηγορούμενος: Σούπερ.

Πρόεδρος: Έχετε καταναλώσει ουσίες;

Κατηγορούμενος: Ναρκωτικά.

Πρόεδρος: Πού τα βρήκατε;

Κατηγορούμενος; Μαγικά.

Εισαγγελέας: Έχετε διάθεση, νομίζω… Πηγαίνετε προς τα πίσω.

Κατηγορούμενος: Φεύγω από το δικαστήριο.

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο η εισαγγελέας ζήτησε να αναγνωστεί το έγγραφο του ψυχιάτρου των φυλακών, με βάση το οποίο προκύπτει πως ο 23χρονος έχει σώας τας φρένας.

Πρόεδρος: Ακούστε, το είπε ο ψυχίατρος…

Κατηγορούμενος: Πάλι ψέματα να ακούσουμε…

Παίρνοντας τον λόγο, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου τόνισε πως βιώνει αυτή τη συμπεριφορά από τον εντολέα του εδώ και έναν μήνα, για να εισπράξει από τον 23χρονο Ροδίτη ένα… μεγαλοπρεπές «σκάσε κι εσύ», που πυροδότησε την αντίδραση της εισαγγελέως!

Εισαγγελέας: Εδώ, αυτά που ξέρετε δεν περνάνε, θα έχετε άλλη ποινή. Ή ηρεμείτε ή φεύγετε, η παράσταση τελείωσε, αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε.

Κατηγορούμενος (προς τον δικηγόρο του): Πες πως δεν είμαι βιαστής.

Εισαγγελέας: Πρόκειται περί παράστασης, η παράσταση όμως που δεν έχει θεατές.

Το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά, ενώ, όταν επανήλθε η έδρα, ο κατηγορούμενος δήλωσε πως δεν επιθυμεί την εκπροσώπησή του από τον συνήγορό του, με αποτέλεσμα να του διοριστούν αυτεπαγγέλτως νέοι δικηγόροι. Μάλιστα, έως το πέρας της χθεσινής διαδικασίας και για όση ώρα παρέμεινε στην αίθουσα ο 23χρονος Ροδίτης, εξακολουθούσε να παραληρεί!

«Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα. Έπεσα να τη σώσω» μονολογούσε.

Το ξέσπασμα του χαροκαμένου πατέρα κατά του Αλβανού

f3

Ένταση προκλήθηκε όταν ο 21χρονος Αλβανός υποστήριξε, απευθυνόμενος προς την έδρα, ότι είχε βρεθεί σεξουαλικά με την Ελένη Τοπαλούδη, αλλά με τη συναίνεσή της, ισχυρισμός που προκάλεσε την έκρηξη του πατέρα της άτυχης φοιτήτριας!

«Τότε γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στον λαιμό; Κάθαρμα, αλήτη» ξέσπασε ο χαροκαμένος πατέρας, ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιδείξει αξιοθαύμαστη ψυχραιμία καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τον πατέρα του θύματος να αποχωρήσει από την αίθουσα, ενώ κατά την έξοδό του ο 21χρονος πήρε πάλι τον λόγο.

«Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία» είπε.

Νωρίτερα ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η επιστήθια φίλη της άτυχης Ελένης, η οποία ήταν αποδέκτης του τελευταίου μηνύματος που έστειλε τη μοιραία νύχτα το θύμα, την ώρα που φέρεται ότι βρισκόταν ήδη στο εξοχικό «κολαστήριο» του Ροδίτη κατηγορουμένου στους Πεύκους. Αναφερόμενη, μάλιστα, στην προσπάθεια της Ελένης να επικοινωνήσει μαζί της, κατέθεσε πως εκ των υστέρων και εκ του αποτελέσματος αντιλήφθηκε ότι το επίμαχο μήνυμα ήταν περίεργο.

«Τώρα πιστεύω ότι το μήνυμα ήταν ύποπτο. Αναρωτήθηκα πολλές φορές γιατί δεν με πήρε τηλέφωνο. Σκέφτομαι τώρα ότι μπορεί να μην μπορούσε, ήθελε να στείλει κάτι γρήγορο» είπε, υπογραμμίζοντας ότι το μήνυμα στο οποίο η Ελένη τής ζητούσε να της τηλεφωνήσει το είδε την επομένη ημέρα το πρωί, καθώς το μοιραίο βράδυ είχε αποκοιμηθεί. Η δίκη θα συνεχιστεί με καταθέσεις μαρτύρων στις 10 Μαρτίου.

{{-PCOUNT-}}38{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...