Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο ιός «χτύπησε» τις ανταλλαγές ζευγαριών

Μαύρο δάκρυ ρίχνουν οι 350 swingers που ετοιμάζονταν για ερωτικό ξεφάντωμα στην Κρήτη, καθώς προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι το καθιερωμένο ραντεβού τους αναβλήθηκε εξαιτίας του κορονοϊού!

Την ίδια ώρα, όμως, το φημισμένο σεξ κλαμπ Snctm, αγνοώντας όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της μετάδοσης του ιού, ανακοίνωσε ότι το όργιο που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στο Λος Άντζελες θα πραγματοποιηθεί κανονικά!

Τα ξαναμμένα ζευγάρια από 41 χώρες επρόκειτο να φτάσουν στις 7 Μαΐου στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Cactus Royal», στη Σταλίδα του Ηρακλείου, και θα αναχωρούσαν στις 12 του ίδιου μήνα. Όμως, τα νέα δεδομένα που δημιούργησε ο φονικός -και για τη λίμπιντο!- ιός άλλαξαν άρδην το πρόγραμμα.

Φ1 2

«Το χρονικό διάστημα από 7 ως 12 Μαΐου θα έφταναν 350 άτομα. Λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, όμως, αποφάσισαν η διαμονή τους στην Κρήτη να μετατεθεί για αργότερα, με αποτέλεσμα να προσπαθούν ήδη να μετακινήσουν τα events τους σε μια περίοδο που θα είναι πιο ασφαλή, όταν ο κορονοϊός θα έχει σταματήσει να εξαπλώνεται» δήλωσε στον Politica 89,8 ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης.

Όπως ανέφερε σε άλλες δηλώσεις του, τουλάχιστον 20 ζευγάρια από Ιταλία, Ισραήλ και Χονγκ Κονγκ προχώρησαν σε ακύρωση των διακοπών τους, ενώ υπολόγισε τη ζημιά από αυτό που συνέβη στο 1.000.000 ευρώ.

Λάμψη Χόλιγουντ

Στο μεταξύ, σοκάρει η αποκάλυψη της στήλης «Pagesix» της εφημερίδας «New York Post», σύμφωνα με την οποία το περίφημο sex club Snctm, από το οποίο φημολογείται ότι έχουν περάσει σταρ διεθνούς ακτινοβολίας, όπως η Αμερικανίδα ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου και ο συμπατριώτης της γνωστός κωμικός Μπιλ Μάχερ, δεν σκοπεύει να ακυρώσει το πάρτι οργίων που είναι προγραμματισμένο να γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Λος Άντζελες.

Φ5

Μάλιστα, εκτός από το σεξ πάρτι στην «πόλη των αγγέλων», ακόμα ένα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου στο Μανχάταν. Και όλα αυτά την ώρα που, όπως τονίζει χαρακτηριστικά o συντάκτης του άρθρου, «οι κάτοικοι του Μανχάταν τρέμουν να κάνουν χειραψία με αγνώστους, πόσο μάλλον να πιάσουν τίποτα άλλο»!

Πάντως, θέλοντας να καθησυχάσει τους φόβους που υπάρχουν, ένα μέλος της περιβόητης λέσχης, στην οποία αναβιώνουν σκηνές που παραπέμπουν στην ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά», τόνισε στην «Pagesix» ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους διοργανωτές:

«Η εταιρία έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απολύμανση των τόπων συνάντησης για να προστατέψει όσους σκοπεύουν να παρευρεθούν, ενώ θα παρέχει επιπλέον σαπούνι και απολυμαντικά, μαζί με οδηγίες για το πώς πρέπει να χρησιμοποιούνται». Ένας «βετεράνος» του κλαμπ δήλωσε ότι υπάρχουν προφυλακτικά στον χώρο, όμως ο ίδιος δεν τα έχει προσέξει ποτέ.

«Άτομα περιφέρονται στα… τέσσερα και ανταλλάσσουν υγρά κάθε είδους! Υπάρχουν sex toys, όπως μαστίγια, φετιχιστικές μάσκες και σχοινιά» ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...