Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αντάρτης των μέτρων ο Γιάνης!

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από τον Βαρουφάκη! «Εσκασε» στην Αίγινα χωρίς βεβαίωση μετακίνησης και εκφόβισε λιμενικό που του ζήτησε το έγγραφο

Ρεσιτάλ προκλητικότητας αλλά και ανευθυνότητας έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος πραγματοποίησε απόδραση… αναψυχής στην Αίγινα, αγνοώντας επιδεικτικά τα μέτρα της κυβέρνησης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο ανεύθυνος Βαρουφάκης όχι μόνο δεν είχε καμία βεβαίωση μετακίνησης, αλλά ήταν προκλητικός και με τους άντρες του Λιμενικού. Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 προφανώς θεωρεί ότι τα μέτρα είναι για τους… κοινούς θνητούς και όχι για τον ίδιο και έτσι την περασμένη Πέμπτη αποφάσισε να ξεσκάσει και να κάνει ένα ταξιδάκι στην πολυαγαπημένη του Αίγινα, όπου διατηρεί υπερπολυτελή εξοχική κατοικία η σύζυγός του Δανάη Στράτου. Τι κι αν ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες είχε αρνηθεί να μεταβεί σε συνεδρίαση της Βουλής επικαλούμενος τον κορονοϊό και ζητώντας, μάλιστα, οι συζητήσεις να πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης… η απόσταση που χρειάστηκε να διανύσει από το διαμέρισμα των Αμπελοκήπων, το οποίο μισθώνει τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του, έως τη βίλα στο νησί του Αργοσαρωνικού δεν αποτέλεσε παρά «λεπτομέρεια» για τον πρώην υπουργό Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ! Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή!

Ανεξαρτήτως πάντως από το εάν το σπίτι του ζεύγους στην Αίγινα είναι δηλωμένο ως πρώτη κατοικία (όπως θα απαιτούνταν για μία τέτοιου είδους μετακίνηση εν μέσω πανδημίας!), ο Γιάνης Βαρουφακης αρνήθηκε να δείξει οποιοδήποτε έγγραφο που θα νομιμοποιούσε τη μετακίνησή του όταν του ζητήθηκε από τους λιμενικούς, κατά την άφιξή του στο λιμάνι του νησιού! Συγκεκριμένα, μόλις ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 αποβιβάστηκε με το Ι.Χ. του από το πλοίο «Αχαιός», τον πλησίασε ένας άνδρας του Λιμενικού ζητώντας ευγενικά τη βεβαίωση μετακίνησης. Ομως ο Γιάνης Βαρουφάκης, αντί να του δείξει τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία (φυσικά) δεν είχε, επικαλέστηκε μέσα από μισάνοιχτο παράθυρο του οχήματος, που συνέχιζε να κινείται, τη βουλευτική του ιδιότητα! «Είμαι βουλευτής, δεν ξέρεις με ποιον τα βάζεις!» ήταν επί λέξει η προκλητική απάντησή του στον λιμενικό, ο οποίος προσπαθούσε να κάνει το καθήκον του, χωρίς ωστόσο να συγκινήσει στο ελάχιστο τον ασυγκράτητο βουλευτή, που ήταν αποφασισμένος να σπάσει την καραντίνα, περιφρονώντας τις προειδοποιήσεις αλλά και τους κινδύνους των άσκοπων μετακινήσεων για τη δημόσια υγεία.

Μάλιστα η λαχτάρα του να απολαύσει το θαλασσινό αεράκι με θέα τον Αργοσαρωνικό στο 5 f2 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ 2πλευρό της συζύγου του ήταν τέτοια, που δεν πτοήθηκε ούτε από τις φωνές του δημάρχου του νησιού Γιάννη Ζορμπά (μικρή φωτό), που ήταν παρών στο συμβάν (μια και επιβλέπει ο ίδιος τα μέτρα που λαμβάνουν χώρα στο λιμάνι) και τον κάλεσε να σταματήσει. Αντιθέτως επιτάχυνε, προσπερνώντας ακόμα και το ειδικό συνεργείο του δήμου που έχει στηθεί στην είσοδο του λιμανιού, προκειμένου να ψεκάζει και να απολυμαίνει τα οχήματα που φτάνουν στο νησί, και έγινε καπνός. Οπως ήταν αναμενόμενο, οι αρμόδιες Αρχές σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας κατέθεσε και ο δήμαρχος, επιβεβαιώνοντας το συμβάν. Ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...