Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

«Ψυχώ» στην Κάντζα με… σταυρωμένο!

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής «πάγωσαν» μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν στο σπίτι ενός 45χρονου πολιτικού μηχανικού στην Κάντζα και τον βρήκαν σε κατάσταση προχωρημένης μουμιοποίησης, σε στάση… Εσταυρωμένου!

Όλα έδειχναν ότι είχε βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του με τελετουργικό τρόπο, προσπαθώντας να περάσει τα Πάθη του Χριστού!

Τις εφιαλτικές εικόνες, που θυμίζουν έντονα το θρίλερ «Seven» με τον Μπραντ Πιτ, αντίκρισε πρώτος ο πατέρας του 45χρονου, όταν άνοιξε το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην τριώροφη πατρογονική μονοκατοικία της οδού Ηούς, στο οποίο ζούσε απομονωμένος ως ερημίτης ο γιος του μετά το διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του. Μάλιστα, είχε διακόψει την εργασία του, δεν είχε ιδιαίτερες επαφές και επικοινωνία με τον έξω κόσμο και είχε προβλήματα ψυχικής υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.

Ο πατέρας του 45χρονου τον αναζητούσε επί ημέρες, χωρίς ανταπόκριση. Το βράδυ της Δευτέρας αποφάσισε να καλέσει κλειδαρά για να μπει στο διαμέρισμα του γιου του, καθώς ούτε τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας είχε εμφανιστεί. Μόλις άνοιξαν το διαμέρισμα, η έντονη δυσοσμία τούς έκανε να αντιληφθούν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, όταν βρήκαν στον καναπέ το άψυχο σώμα του 45χρονου.

Ο τραγικός πατέρας ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και στον χώρο έφτασαν οι αστυνομικοί μαζί με κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστή, που έκαναν «φύλλο και φτερό» τον χώρο.

Αν και στην οικογένεια ήταν γνωστές οι θολωμένες σκέψεις του 45χρονου πολιτικού μηχανικού, κανείς δεν φανταζόταν ότι προετοίμαζε ένα θρίλερ τύπου «Ψυχώ», σκηνοθετώντας τον θάνατό του -που εκτιμάται ότι επήλθε μέσα στη Μ. Εβδομάδα- έτσι ώστε να αναπαριστά το Θείο Δράμα!

Κατά τη νεκροτομή που έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προέκυψε ότι ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο στα πόδια και τα χέρια, όμοια με τις πληγές του Εσταυρωμένου Ιησού, αμυχές στα πλευρά όπως του Θεανθρώπου που τρυπήθηκαν από τη λόγχη, αλλά και ένα τραύμα στο κεφάλι!

Χωρίς ειρμό σκέψης

Όμως, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, η πόρτα ήταν κλειδωμένη εσωτερικά, ενώ στα δωμάτια δεν υπήρχε εικόνα έρευνας και όλα τα ευρήματα της αυτοψίας παραπέμπουν σε αυτοχειρία. Αν και προς το παρόν δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο, καθώς αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, στην εκδοχή της αυτοκτονίας στρέφει τις Αρχές και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι, το οποίο αναφερόταν χωρίς ειρμό σκέψης σε «εσωτερική αυτογνωσία και επικοινωνία του σώματος που ενώνει» και σε κάποιες ακατάληπτες θρησκευτικές αναζητήσεις του πολιτικού μηχανικού.

Από τη σορό του 45χρονου ελήφθησαν δείγματα και το πόρισμα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων θα προσδιορίσει την ακριβή αιτία θανάτου. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής παίρνουν καταθέσεις από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του 45χρονου, προσπαθώντας να εξακριβώσουν τι προηγήθηκε του θανάτου του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...