Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Καταγγελία 34χρονης ότι την απήγαγε και τη βίασε ξανά και ξανά ο Δημήτρης Ασπιώτης

Νέο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον «δράκο της Λευκίμμης» Δημήτρη Ασπιώτη σπέρνει τον τρόμο στην Κέρκυρα τα τελευταία 24ωρα, μετά την καταγγελία- σοκ μιας 34χρονης ότι έπεσε θύμα απαγωγής και επανειλημμένων βιασμών από τον 47χρονο που, παρά τη βαριά προηγούμενη καταδίκη του, βρίσκεται εκτός φυλακής εδώ και ενάμιση χρόνο, χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου!

Οι μνήμες της φρίκης από τους διαδοχικούς βιασμούς νεαρών Αγγλίδων στον Κάβο της Κέρκυρας το 2010 ξύπνησαν ξανά στο νησί του Ιονίου, καθώς, όπως υποστηρίζει η 34χρονη από την Αλβανία, ο 47χρονος Ασπιώτης την κρατούσε όμηρο επί δύο ημέρες σε μια καλύβα στη Λευκίμμη και τη βίαζε ξανά και ξανά, απειλώντας τη ζωή της!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η νεαρή γυναίκα επιβεβαιώνουν ότι έπεσε θύμα βιασμού, καθώς φέρει εκδορές και μώλωπες στα γεννητικά όργανα και στο σώμα, που μαρτυρούν ότι προσπάθησε να αντισταθεί στις αρρωστημένες ορέξεις του βιαστή της.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί την Παρασκευή, με τον 32χρονο σύντροφό της να αγωνιά για την τύχη της και να δηλώνει την εξαφάνισή της στις Αρχές ένα 24ωρο αργότερα, αποκαλύπτοντας παράλληλα στους αστυνομικούς ότι μία ημέρα νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού με τον Δημήτρη Ασπιώτη. Αμέσως οι άνδρες της Ασφάλειας Κέρκυρας άρχισαν να «οργώνουν» το νησί για τον εντοπισμό της 34χρονης αγνοουμένης και λίγες ώρες αργότερα κατάφεραν να τη βρουν στην απομακρυσμένη καλύβα στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης.

Ψάχνουν για ίχνη

Σε κατάσταση σοκ, η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού, και υπέδειξε ως δράστη το «τέρας του Κάβου». Αμέσως μετά η 34χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 47χρονου, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει τα ίχνη του.

Ο ίδιος, πάντως, μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Μαζί σου» και ισχυρίστηκε ότι τον κατηγορούν άδικα. «Δεν έχω κάνει τίποτα, δεν είναι έτσι όπως τα λένε» φέρεται ότι είπε ο Ασπιώτης, ωστόσο αρνήθηκε να αποκαλύψει πού βρίσκεται ή να εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών.

Μέρος της ποινής

Ο 47χρονος Δημήτρης Ασπιώτης, που μετρά στο ποινικό μητρώο του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για βιασμούς νεαρών τουριστριών από τη Βρετανία, αποφυλακίστηκε το φθινόπωρο του 2018 με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής του. Από τότε διέμενε στην περιοχή της Λευκίμμης και φέρεται ότι τηρούσε τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα, αλλά και την απαγόρευση εξόδου του από την Κέρκυρα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, με αφορμή δημοσιεύματα σε βρετανικές εφημερίδες για την αποφυλάκισή του, είχε δηλώσει μετανιωμένος για τις πράξεις του και είχε υποστηρίξει ότι περνάει δύσκολα, καθώς όλοι τον αντιμετωπίζουν με φόβο. «Εχω μετανιώσει και έχω κλάψει πολλές φορές. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Ζω στον Κάβο και δεν μπορώ να φύγω από εδώ» είχε πει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι… κακώς οι συμπολίτες του τον φοβούνται!

«Δεν πρέπει να με φοβάται κανείς. Δεν έχω βοήθεια από κανέναν στην οικογένειά μου. Περνάω πολύ δύσκολα. Με αντιμετωπίζουν με φόβο» είχε δηλώσει.

Η δράση του και η κατακραυγή του βρετανικού Τύπου

Ηταν Νοέμβριος του 2018, όταν άνοιξε η πύλη εξόδου των Φυλακών Γρεβενών για τον «δράκο της Λευκίμμης» Δημήτρη Ασπιώτη. Ο άνδρας που υπήρξε ο χειρότερος εφιάλτης για τουλάχιστον έξι γυναίκες, οι οποίες βίωσαν την απόλυτη φρίκη στα χέρια του, κατόρθωσε να αποφυλακιστεί μόλις έξι χρόνια μετά την καταδίκη του. Το 2012 το δικαστήριο τον είχε κρίνει ένοχο για τους βιασμούς Βρετανίδων τουριστριών το καλοκαίρι του 2010 στην περιοχή του Κάβου, με τον ίδιο να ομολογεί ενοχή για δύο εξ αυτών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 37χρονος -τότε- κατηγορούμενος είχε παρασύρει τα θύματά του με την απειλή μαχαιριού σε δάσος της περιοχής και τα είχε βιάσει με πρωτοφανή σκληρότητα.

Είχε ιστορικό

Το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή πολυετούς κάθειρξης, όμως ο νόμος Παρασκευόπουλου που τέθηκε σε ισχύ το 2015 του έδωσε τη δυνατότητα να αιτηθεί αποφυλάκιση έχοντας εκτίσει ένα μικρό μέρος από τη συνολική ποινή του.

Μάλιστα, στο παρελθόν είχε καταδικαστεί ξανά για αντίστοιχα αδικήματα, καθώς είχε κριθεί ένοχος για άλλους τρεις βιασμούς τουριστριών που διέπραξε από το 1997 έως το 2005 και είχε αφεθεί ελεύθερος το 2010, μόλις λίγες εβδομάδες πριν πραγματοποιήσει τις νέες επιθέσεις!

Η αποφυλάκιση του Ασπιώτη είχε πυροδοτήσει σειρά δημοσιευμάτων στον βρετανικό Τύπο, τα οποία έκαναν λόγο για απαράδεκτη εξέλιξη για έναν κατά συρροήν βιαστή! Ενα από τα θύματά του, η αεροσυνοδός της British Airways Κέιλιν Μόργκαν, είχε περιγράψει τις μαρτυρικές 14 ώρες που παρέμενε αιχμάλωτη στα χέρια του μιλώντας σε βρετανική τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως είχε πει, ένα απόγευμα που βρισκόταν στην παραλία ο Ασπιώτης την πλησίασε από πίσω, τη ρώτησε «τι ώρα είναι;» και όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, τη χτύπησε στο κεφάλι. Την έριξε στο έδαφος και την έσυρε μέσα στο δάσος, όπου της άρπαξε το τηλέφωνο και τα χρήματά της, ενώ στη συνέχεια την έδεσε και τη βίασε πέντε φορές! Τελικά, η άτυχη Βρετανίδα κατόρθωσε να του ξεφύγει και πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε το συμβάν, γεγονός που σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...