Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ξέσπασε η χαροκαμένη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τους νόμους που αφήνουν «παραθυράκια» και ξεγλιστρούν στυγεροί εγκληματίες!

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη κάθε φορά που αποφασίζει να μοιραστεί δημόσια την αγωνία της για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι του παιδιού της.

Η κυρία Κούλα γνωρίζει καλά ότι ο νόμος έχει ανοιχτά «παράθυρα», από τα οποία πάντα ξεγλιστρούν στυγεροί εγκληματίες, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, πράγμα που την κάνει να ντρέπεται που είναι Ελληνίδα!

«Δίνουν συγχώρεση στον βιαστή. Να ντρεπόμαστε. Ντρέπομαι που γεννήθηκα Ελληνίδα, σε αυτή τη χώρα που με προδίδει!» ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας και ρώτησε: «Αν η Ελένη ήταν δικό τους παιδί, απευθύνομαι σε όλο τον πολιτικό κόσμο, τι θα κάνανε; Δεν πήρα απάντηση μέχρι σήμερα…»

Σε ακόμη μία κατάθεση ψυχής η Κυριακή Αρμουτίδου-Τοπαλούδη εξήγησε γιατί δεν την ικανοποίησαν οι ποινές που επιβλήθηκαν στον 22χρονο Ροδίτη Μανώλη Κούκουρα και τον 20χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λουτσάι για τον άγριο τρόπο με τον οποίο βασάνισαν την Ελένη και αφαίρεσαν τη ζωή της, παρότι ήταν οι αυστηρότερες που προβλέπονται.

«Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένη! Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνουν οκτώ! Ολοι μου λένε “σε οκτώ χρόνια θα βγουν”! Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ; Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει. Όταν δεν υπάρχει αυστηρή τιμωρία, μας κοροϊδεύουν αυτοί που νομοθετούν. Να πω κι ευχαριστώ; Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένη. Ζητώ αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Φτάνει ο εμπαιγμός, φτάνει η κοροϊδία. Όλο αυτό το σύστημα, ο Ποινικός Κώδικας, ευνοεί δολοφόνους. Γέμισε η ζωή μας από δολοφόνους και βιαστές» είπε η χαροκαμένη μάνα
Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ορκίστηκε να αγωνιστεί προκειμένου να αλλάξει το νομικό πλαίσιο που επιτρέπει σε δράστες φρικτών εγκλημάτων να επιστρέφουν στην κοινωνία, αφού τα ισόβια δεν εφαρμόζονται ποτέ.

f2 25

«Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου, κάθε φορά που πάω στον τάφο της και οδύρομαι και ξεμαλλιάζομαι, να πολεμήσω γι’ αυτούς τους νόμους, να γίνουν πιο αυστηροί και να μη θρηνήσουμε καμιά άλλη Ελένη. Να είναι μόνο η Ελένη της Κούλας που «έφυγε» τόσο αποτρόπαια, τόσο ντροπιαστικά, σαδιστικά, σατανιστικά. Πολτοποιήσανε το παιδί μου. Το στραγγάλισαν. Του έκοψαν το αριστερό αυτί. Το βιάσανε, οι βρομύλοι της Ρόδου. Ούτε ο Χριστός δεν έζησε τέτοια βασανιστήρια! Δεινοπάθησε στα χέρια μισογύνηδων, βάρβαρων τυράννων» είπε στον Alpha η μητέρα της Ελένης.

Η κοινή γνώμη, που συγκλονίστηκε από την αποτρόπαιη δολοφονία, είχε συνταχθεί σε απόλυτο βαθμό με τη χαροκαμένη μητέρα και απαιτούσε να πληρώσουν με οδυνηρό τρόπο οι δολοφόνοι. Η ελάχιστη απαίτηση ήταν να σαπίσουν στη φυλακή, ενώ πολλοί τάχθηκαν απερίφραστα υπέρ της θανατικής ποινής για τέτοιες απάνθρωπες πράξεις.

Άλλωστε, και η «Espresso», έχοντας αντιληφθεί πλήρως την κοινωνική ετυμηγορία, είχε πάρει ξεκάθαρη θέση στο φύλλο του Σαββάτου μετά την ανακοίνωση της ποινής, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «και η θανατική ποινή σε τέτοιες υποθέσεις είναι δύσκολο να μην αποτελέσει επιθυμία της πλειονότητας».

Δριμύ «κατηγορώ» για τους Ροδίτες που κράτησαν το στόμα τους κλειστό: «Είναι συνένοχοι στο έγκλημα»

Το τέλος της δίκης και η ανακοίνωση των ποινών στους δράστες δεν ήταν το τέλος στην υπόθεση Τοπαλούδη, αφού είναι ορατό το ενδεχόμενο να καθίσουν στο εδώλιο κάτοικοι του νησιού που κράτησαν το στόμα τους κλειστό, καλύπτοντας ουσιαστικά τους δολοφόνους. Η μητέρα της Ελένης αναφέρθηκε στον ρόλο κάποιων που θέλει να τους δει να πληρώνουν και αυτοί, κάτι το οποίο είχε τεθεί και από την εισαγγελέα της έδρας Αριστοτέλεια Δόγκα.

«Έμαθαν και οι Ροδίτες να κλείνουν ένοχα μυστικά. Επιτέλους, όσοι καλύπτουν τα εγκλήματα, τον βιασμό είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Μην αποκαλούν παιδί τους την Ελένη. Δεν είναι κανενός τους. Να λείπουν τα κλάματα και ο οίκτος. Oταν μπορούσαν, κάλυπταν. Είναι συνένοχοι στο νησί. Στον ουρανό της Ρόδου πλανάται μια αδικοχαμένη ψυχούλα που φωνάζει στους Ροδίτες “γιατί το κάνατε αυτό;”. Πολλοί ξέρουν πολλά και δεν μιλάνε» πρόσθεσε οργισμένη η κυρία Κούλα.

Αλλά και ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε ενδεχόμενες διώξεις εις βάρος όσων επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές. «Διαβάστηκαν και κάποια δικόγραφα, όπως οι εκθέσεις κάποιων ψυχιάτρων, προσπαθώντας να επηρεάσουν το δικαστήριο. Oταν τελείωσε η δίκη, ανέπτυξα στην πρόεδρο τους ισχυρισμούς μου ότι θα πρέπει να συντάξει έκθεση όπου να ζητά να διερευνηθεί το αδίκημα ψευδούς κατάθεσης, αναφορικά με την κατάθεση του πατέρα και της γιαγιάς του πρώτου κατηγορουμένου, αλλά και της αδελφής του δευτέρου, και να διερευνηθεί αν έχουν διαπράξει αδικήματα συγκεκριμένοι γιατροί» είπε στο Mega.

Η γιαγιά της Ελένης δήλωσε ότι η άτυχη κοπέλα δικαιώθηκε και συμπλήρωσε πως δεν θέλει να καλύπτουν το πρόσωπο της εγγονής της τα ΜΜΕ: «Ένιωσα ότι η ψυχούλα της Ελένης γαλήνεψε, ηρέμησε το πουλάκι μου. Αυτό περίμενε κι εκείνη, άλλωστε τους το είχε πει ότι ο μπαμπάς της θα τους βρει. Μακάρι να είναι η τελευταία που της συνέβη κάτι τέτοιο… Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια, δεν είναι αυτή που πρέπει να ντρέπεται, ούτε αυτή που έκανε κάτι κακό» είπε στο Star.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...