Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Η Ελληνίδα που «έμεινε σπίτι» και έκανε την κρεβατοκάμαρά της «κλειδαρότρυπα» με το… αζημίωτο

Όνομα: Δήμητρα. Ηλικία: 25 ετών. Ιδιότητα: web girl. Χώροι εργασίας: κουζίνα, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα.

Την περίοδο της καραντίνας, των sms για τις μετακινήσεις, των κλειστών καταστημάτων λόγω των μέτρων για την αναχαίτιση της προέλασης του κορονοϊού η Δήμητρα, που «Έμεινε σπίτι» ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, είχε άλλη άποψη για το πώς θα γέμιζε τον ελεύθερό της χρόνο! Αποφάσισε να «ανοίξει» το σπίτι της, βάζοντας κάμερες παντού, μετατρέποντάς το σε μια μεγάλη «κλειδαρότρυπα», εκθέτοντας έτσι την προσωπική της ζωή στα αντρικά βλέμματα, που «εισέβαλαν» με… πρόσκληση στον χώρο της! Η πληροφορία που έφτασε στα γραφεία της «Espresso», για ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που κατάφερε εν μέσω καραντίνας να γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό με αρκετά χρήματα, μας κίνησε την περιέργεια να την αναζητήσουμε.

Αρχικά ψάξαμε την πλατφόρμα στην οποία η Δήμητρα έχει μετατρέψει (με γερές δόσεις ερωτισμού και λαγνείας) το σπίτι της σε ένα διαφορετικό «Big Brother», όπου οι ερωτικές φαντασιώσεις δίνουν και παίρνουν!

Άλλωστε, η μόδα της «ιντερνετικής κλειδαρότρυπας», που σαρώνει στο εξωτερικό, βρήκε πρόσφορο έδαφος και στη χώρα μας, ειδικά την περίοδο του εγκλεισμού. Έπειτα από σχετική έρευνα στο διαδίκτυο, την εντοπίσαμε στην κατηγορία «live cams» στην πλατφόρμα της Sirina ΤV. Aνάμεσα σε σέξι κορίτσια από το εξωτερικό, εκείνη ήταν η μοναδική Eλληνίδα στην πλατφόρμα που δεχόταν «επισκέψεις» χρηστών μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Έπειτα από τις σχετικές συνεννοήσεις, παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, δέχτηκε να μιλήσει στην «Espresso», αποκαλύπτοντας τα πάντα: «Η ιδέα να υπάρχουν κάμερες για κάποιες ώρες στο σπίτι και να με καταγράφουν γυμνή και σε ερωτικά παιχνίδια στη αρχή μού φάνηκε περίεργη» λέει η ίδια και συνεχίζει την εξομολόγησή της: «Δεν σας κρύβω όμως ότι η ιδέα να με παρακολουθούν άντρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους με διέγειρε. Έτσι αποφάσισα να το κάνω, μια και αυτό είχε και οικονομικές απολαβές, αφού και ο χρήστης πληρώνει για να τον… αφήσω να μπει στο σπίτι μου». Το δέλεαρ για όσους γίνονται «συγκάτοικοί» της είναι τις περισσότερες φορές η εκπλήρωση φαντασιώσεων που η Δήμητρα φροντίζει να εκπληρώνει.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι σε εγχώριο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο αυξήθηκε κατακόρυφα την περίοδο του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας η επισκεψιμότητα σε sites με live κάμερες, από ανθρώπους που ένιωθαν μοναξιά κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους και αναζητούσαν κάτι… πικάντικο για να αλλάξει -έστω και λίγο- την καθημερινότητά τους.

«Όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές», λέει η Δήμητρα, «η… κλειδαρότρυπα του σπιτιού μου είναι ανοιχτή έξι έως οκτώ ώρες. Αυτές τις ώρες φροντίζω να ικανοποιώ τις φαντασιώσεις των αντρών. Κάποιοι μου ζητάνε να είμαι στην κουζίνα και να υποδύομαι γυμνή την άτακτη νοικοκυρά. Είναι μια από τις κλασικές φαντασιώσεις, όμως τις περισσότερες φορές καταλήγω στην κρεβατοκάμαρά μου, όπου έχω ερωτικά βοηθήματα. Μου ζητάνε να παίξω με δονητές, να αυτοϊκανοποιηθώ, τρελαίνονται να με βλέπουν να έρχομαι σε οργασμό. Αφού αυτό θέλουν, γιατί να τους χαλάσω το χατίρι;» Πλήρως συνειδητοποιημένη γι’ αυτό που κάνει, δεν έχει ταμπού και προκαταλήψεις, ακόμη και για το γεγονός ότι οι άντρες που πληρώνουν για τη δουν γυμνή ή να αυτοϊκανοποιείται και να την παρακολουθούν από την οθόνη του υπολογιστή της τής είναι παντελώς άγνωστοι.

«Αυτό είναι και το ωραίο στο ερωτικό παιχνίδι με τις live κάμερες, ότι άγνωστοι σε εμένα άντρες αποκαλύπτουν αυτό που τους διεγείρει σεξουαλικά και εγώ φροντίζω να τους ικανοποιώ. Από τη στιγμή που αυτό έχει και απολαβές, πού είναι το κακό; Δεν ενοχλώ κανέναν, έχω βάλει όρια, δεν κάνω πράγματα που θεωρώ άρρωστα. Ξεκάθαρα πράγματα».
Όσο για το αν θα συνεχίσει να εκθέτει στιγμές από την προσωπική της ζωή, ακόμη και τώρα που τελείωσε η καραντίνα, η 25χρονη Δήμητρα είναι ειλικρινής: «Αφού υπάρχει ζήτηση, φυσικά» μας λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια λίγο προτού ετοιμαστεί και ανοίξει τις κάμερες του σπιτιού της!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...