Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πάρτι σε εκκλησία της Μυκόνου! Ο ιερός τόπος μετατράπηκε σε μπουζουξίδικο!

Ούτε Θεό ούτε ανθρώπους σεβάστηκαν τα μέλη πασίγνωστης οικογένειας της Μυκόνου, που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τον… Χαρδαλιά και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή του συγχρωτισμού και οργάνωσαν ένα προκλητικό πάρτι, με 250 καλεσμένους, μέσα σε… εκκλησία στην Άνω Μερά το βράδυ του Σαββάτου, 23 Μαΐου!

Ο ιερός τόπος μετατράπηκε σε μπουζουξίδικο, όπου χόρευαν… χανούμισσες, ενώ το κλου της βραδιάς ήταν το στριπτίζ στο οποίο επιδόθηκαν δύο Μυκονιάτισσες τα ξημερώματα της Κυριακής!

Όλη η υψηλή κοινωνία της Μυκόνου έδωσε το «παρών» στο πρωτοφανές δρώμενο, που διοργάνωσε η γνωστή οικογένεια για να γιορτάσει το γεγονός της απόλυσης δύο μελών της από τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των καλεσμένων κάποιοι είχαν δυο ημέρες πριν την ονομαστική τους εορτή και γενέθλια!

Το εξοργιστικό είναι πως από το προκλητικό πάρτι «παρέλασαν» ακόμη και τοπικοί άρχοντες, που αγνόησαν επιδεικτικά τα μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορονοϊού και λικνίζονταν στους ρυθμούς των τραγουδιών του γνωστού καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Δρούλια!

φ1 ξεγυρ αυτον με το μικροφωνο

Η οικογένεια δεν περίμενε καν να ανακοινωθεί η επαναλειτουργία των εστιατορίων, των κλαμπ και των μπαρ, και δίχως ιερό και όσιο αποφάσισε να διοργανώσει το πάρτι μέσα σε μια εκκλησία! Και για να γίνει ακόμη πιο βλάσφημο το σκηνικό, κάλεσε… χανούμισσες να χορεύουν προκλητικά μπροστά στο υπόλοιπο κοινό, που συμμετείχε ακολουθώντας τα πρόστυχα λικνίσματά τους.

Ουδείς από τους καλεσμένους αντέδρασε όταν δυο καλεσμένες ξεσάλωσαν, καθώς πέταξαν τα ρούχα τους και τσίριζαν κουνώντας τα κάλλη τους στον ρυθμό της μουσικής! Αντίθετα, οι «αποκαλύψεις» τους έγιναν δεκτές με επευφημίες και χειροκροτήματα από όλους τους καλεσμένους.

Κάποιες από τις επίμαχες φωτογραφίες μάλιστα κυκλοφόρησαν στους προσωπικούς λογαριασμούς ορισμένων συμμετεχόντων, με αποτέλεσμα να αρχίσει το σούσουρο και το κουτσομπολιό στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων.

Το βλάσφημο πάρτι, που κράτησε έως τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής -και το νομιμοποίησαν με την παρουσία τους και τοπικοί άρχοντες του νησιού-, προκάλεσε την ενόχληση πολλών ηλικιωμένων κατοίκων της Άνω Μεράς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κλείσουν μάτι όλη τη νύχτα από τον εκκωφαντικό θόρυβο, μη μπορώντας να κρύψουν και την οργή τους για το ότι μετατράπηκε ένας ιερός χώρος σε νυχτερινό κέντρο με οριεντάλ χορεύτριες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...