Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η 34χρονη Ιωάννα κρατά το στόμα της κλειστό για την επίθεση με το βιτριόλι

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη -πλέον- κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας, που κράτησε μισή ώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο δωμάτιο του εξειδικευμένου Τμήματος Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η νεαρή γυναίκα απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλλιθέας ότι δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο στην προσωπική της ζωή ή στο επαγγελματικό της πεδίο που να μπορούσε να πυροδοτήσει τόσο μίσος.

Ωστόσο, η αίσθηση που αποκόμισαν οι τρεις αστυνομικοί ήταν ότι ίσως η Ιωάννα κρύβει κάποιο μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί και προτιμά να κρατήσει κλειστό το στόμα της και να σηκώσει μόνη της τον σταυρό του μαρτυρίου μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την άγνωστη μαυροντυμένη γυναίκα.

Την εκτίμηση αυτή ενισχύει το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή η τραυματισμένη κοπέλα τούς έδωσε λανθασμένο ΡΙΝ για το κινητό της, αλλά και λανθασμένους κωδικούς για τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σαν να μην ήθελε να γίνει γνωστό κάτι από το περιεχόμενό τους! Τι μπορεί να κρύβει, όμως, η 34χρονη και δεν θέλει να βγει στην επιφάνεια; Ποια μυστικά και αθέατες πτυχές μπορεί να την τρομάζουν στη σκέψη και μόνο ότι θα φανερωθούν; Με ποιους είχε επαφές, όταν έκλεινε την πόρτα του γραφείου της;

Αν και αρχικά εκφράστηκε η εκδοχή ότι από το σοκ που υπέστη ενδέχεται να διέγραψε από τη μνήμη της λεπτομέρειες και στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, πλέον οι ερευνητές αστυνομικοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν στις συσκευές στοιχεία τα οποία η Ιωάννα δεν θα ήθελε να αποτελέσουν πεδίο έρευνας.

Άρση απορρήτου

Η πεποίθησή τους αυτή ενισχύεται από την πρόθεση που διέκριναν στην Ιωάννα να αποδώσει την επίθεση σε συμπτωματικό περιστατικό. Έτσι, περιμένουν την άρση απορρήτου που θα εκδοθεί έως το τέλος της εβδομάδας από την εισαγγελία, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στις επαφές και τις επικοινωνίες της. Η νεαρή καστανόξανθη γυναίκα από το Λουτρό Αμφιλοχίας είχε δημιουργήσει ευρύ κοινωνικό κύκλο και απολάμβανε το έντονο lifestyle και τα 35 ταξίδια που είχε πραγματοποιήσει σε όλο τον κόσμο, όπως περιέγραφε με καμάρι στους φίλους της. Η 34χρονη υπάλληλος άλλοτε λογιστικών γραφείων εμπορικών εταιριών και το τελευταίο διάστημα της ασφαλιστικής εταιρίας κάτω από τα γραφεία της οποίας δέχτηκε την επίθεση επιδίωκε να προσελκύει την προσοχή και συνήθιζε να προβάλλει την κοσμική ζωή της.

Αναφορικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό της παρανοϊκής με το βιτριόλι, οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει πάνω από 12 ώρες οπτικού υλικού από τις κάμερες στο σημείο της επίθεσης. Ωστόσο, η ποιότητα του υλικού στις περισσότερες καταγραφές είναι εξαιρετικά χαμηλής ανάλυσης και δεν φαίνονται χαρακτηριστικά της μαυροντυμένης γυναίκας με τα σκούρα μαλλιά και τη λευκή μάσκα. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκαν γυναίκες που καταγράφηκαν στην περιοχή την ώρα της επίθεσης, ωστόσο αποκλείστηκε να είναι κάποια από αυτές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...