Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Μάρτυρας-κλειδί προσπάθησε να σταματήσει τη μαυροφορεμένη μετά την επίθεση με βιτριόλι

Σε βάθος χρόνου αναζητούν οι αστυνομικοί πτυχές από την προσωπική ζωή και τις στενές προσωπικές σχέσεις της Ιωάννας, που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας της άγνωστης γυναίκας, η οποία δεν δίστασε να καταστρέψει με βιτριόλι το πρόσωπό της και ταυτόχρονα τη ζωή της.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τρία άγρια περιστατικά που συνέβησαν σε βάρος της 34χρονης και κάποια εξ αυτών έφτασαν ως το αστυνομικό τμήμα.

Πρωταγωνίστρια στο ένα από αυτά ήταν μια γυναίκα από το στενό περιβάλλον της Ιωάννας, η οποία είχε έρθει στα χέρια με την όμορφη κοπέλα σε ένα επεισόδιο που κατέληξε σε άγριο ξύλο και ξεμάλλιασμα!

Η συγκεκριμένη γυναίκα, με την οποία η Ιωάννα είχε συναντηθεί προ καραντίνας για τον κορονοϊό, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, έδωσε κατάθεση και προέβαλε ισχυρό άλλοθι για την ώρα της επίθεσης εναντίον της. Ωστόσο, δεν έχει βγει ακόμη από το «κάδρο» των ερευνών.

Το δεύτερο επεισοδιακό περιστατικό το είχε προκαλέσει μια αλλοδαπή γυναίκα που διατηρεί πολύ προσωπική σχέση με έναν άνδρα ο οποίος βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας. Η ίδια αρνήθηκε κάθε σχέση με την επίθεση, ενώ και ο εν λόγω άνδρας που κλήθηκε για εξέταση της έδωσε άλλοθι, με αποτέλεσμα να έχει σχεδόν αποκλειστεί ως πιθανή δράστιδα.

Ο ψυχισμός της

Το τρίτο επεισόδιο που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» αφορά έναν άνδρα με τον οποίο η Ιωάννα διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Ανθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις κάνουν λόγο για περιστατικά βίας σε βάρος της όμορφης κοπέλας και τα οποία επηρέασαν τον ψυχισμό της.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι από τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα μηνύματα της 34χρονης ενδεχομένως να προκύψουν αδιάσειστα στοιχεία, σε συνδυασμό με τη «σάρωση» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, που θα δείξει ποια κινητά βρίσκονταν στον τόπο της επίθεσης την επίμαχη ώρα. Βέβαια, βάσει νόμου η άρση απορρήτου έχει βάθος χρόνου όχι μεγαλύτερο του εξαμήνου, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το διάστημα είναι αρκετό για να προσδιοριστεί η αποφασισμένη για όλα γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση με πρωτόγνωρο μίσος.

Σήμερα η Ιωάννα αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση και εκτιμάται ότι θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα κενά της έρευνας για τα πρόσωπα με τα οποία είχε αντιπαραθέσεις, που θα μπορούσαν να γίνουν κίνητρο για μια τόσο ακραία αρρωστημένη επίθεση. Οι αστυνομικοί στηρίζουν αρκετές ελπίδες και στη μαρτυρία ενός καταστηματάρχη που υποστήριξε ότι θα αναγνώριζε τη μαυροφορεμένη γυναίκα, αν τη συναντούσε.

Δεν φοβήθηκε

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ της είπα” και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου που κάποιος άγνωστος την άγγιξε. Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι, θα την αναγνώριζα ξανά» είπε στον ΑΝΤ1.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η άγνωστη δεν είχε οργανώσει την επίθεση σε «τυφλό» σημείο που δεν κάλυπταν οι κάμερες και τη διαφυγή της χωρίς να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά της, και τα αποδίδουν στη χρονική συγκυρία. Όπως λένε, τυχαία δεν έγινε αντιληπτή, καθώς θα μπορούσε να τη δει ή να την ακινητοποιήσει κάποιος που θα έμπαινε εκείνη τη στιγμή στην πολυκατοικία και θα έβλεπε την επίθεση σε βάρος της 34χρονης.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...