Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στο «κάδρο» άλλες δύο γυναίκες για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα

«Καυτές» συνομιλίες μέσω social media και κινητών τηλεφώνων, που κάνουν φύλλο και φτερό οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ., βάζουν πλέον δύο νέα πρόσωπα στο «κάδρο» των ερευνών για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας, πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες.
Πρόκειται για δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο στενό περιβάλλον της όμορφης κοπέλας, η οποία έκανε παρέα μαζί τους, αλλά, σύμφωνα με καταθέσεις φιλικών προσώπων της Ιωάννας, τελευταία οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί.

Την ίδια ώρα μετά την άρση του απορρήτου επικοινωνιών έχουν προκύψει με τη διαδικασία της ραδιογωνομέτρησης περίπου 10.000 τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν στην περιοχή πολύ κοντά στο σημείο όπου εδρεύει η εταιρία στην οποία εργάζεται η Ιωάννα αμέσως πριν και αμέσως μετά την αρρωστημένη επίθεση σε βάρος της. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι από αυτές, σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία, θα προσδιορίσουν την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας, η οποία δεν δίστασε να καταστρέψει το όμορφο πρόσωπο της 34χρονης και συνάμα τη ζωή της.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχει μπει το ενδεχόμενο να σχετίζεται με τη δράστιδα ένα τηλεφώνημα που έκανε από καρτοτηλέφωνο σε εταιρία ραδιοταξί μια γυναίκα με προορισμό τη λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα, πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης. Όπως ανέφερε ο αυτοκινητιστής, ο οποίος την παρέλαβε, η επιβάτιδα φορούσε μάσκα και γάντια, σκούρο πανωφόρι, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσως περούκα και σκούφο στο κεφάλι της. Παρόλο που έφερε σακίδιο πλάτης, κρατούσε στα χέρια της ένα μπλε θερμός, με το οποίο εκτιμάται ότι μετέφερε το καυστικό υγρό.

Μια γυναίκα, η περιγραφή της οποίας προσομοιάζει με αυτήν που έκανε ο ταξιτζής, έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται η ασφαλιστική εταιρία δύο λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν από την άφιξη της Ιωάννας στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

Μάλιστα, εξαρχής οι αστυνομικοί είχαν εκφράσει την εκτίμηση ότι η δράστιδα ενδέχεται να αποχώρησε από το σημείο της επίθεσης με ταξί, που είχε μισθωμένο και τις προηγούμενες ημέρες, καθώς φαίνεται ότι έκανε κατόπτευση του χώρου ώστε να εντοπίσει τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε.

Ενδείξεις

Αντικείμενο έρευνας αποτελεί, πάντως, και ένας άνδρας με τον οποίο η Ιωάννα φέρεται ότι διατηρούσε ισχυρούς δεσμούς και είχαν ταξιδέψει μαζί στο εξωτερικό. Για το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι είχε λόγους να κάνει μια τόσο ακραία επίθεση, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να θέλησε να τιμωρήσει την 34χρονη όταν διακόπηκε η επαφή μεταξύ τους. Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι ο οδηγός του ταξί που μετέφερε την άγνωστη δράστιδα μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της, ενώ αποκάλυψε και ένα νέο στοιχείο το οποίο παραμένει ακόμα υπό έρευνα. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, ο πρώην σύντροφος της 34χρονης εργαζόταν σε εταιρία με χημικά.

«Από την έρευνα έμαθα ότι ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε πέντε ημέρες πριν από την επίθεση εργαζόταν σε εταιρία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρίας να επικοινωνήσω μαζί του, έλαβα e-mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, προσθέτοντας ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δεν έχουν διερευνηθεί επαρκώς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...