Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζάκυνθος: Νεκρή γνωστή ξενοδόχος! Βαριά τραυματισμένος ο σύζυγος της

Μαφιόζικο χτύπημα με θύμα μια γνωστή ξενοδόχο του Λαγανά και βαριά τραυματία τον σύζυγό της συγκλονίζει από χθες τη Ζάκυνθο.

Την ενέδρα θανάτου είχαν στήσει μέρα μεσημέρι δύο άγνωστοι που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, με μαύρα κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα και επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, για να μην κινήσουν υποψίες στους περαστικούς.

Οι φονιάδες ακολούθησαν το ανδρόγυνο που επέβαινε σε μηχανάκι και, όταν έφτασαν στα νότια του νησιού και συγκεκριμένα στην περιοχή Λιθακιά του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού), το «γάζωσαν», πυροβολώντας τουλάχιστον οκτώ φορές!

Η 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη, που επέβαινε στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 53χρονος σύζυγός της, δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και βρήκε ακαριαίο θάνατο πριν καν πέσει στο οδόστρωμα η μηχανή, με την ίδια και τον βαριά τραυματισμένο οδηγό να εκσφενδονίζονται πολλά μέτρα μακριά!

Οι δράστες έγιναν «καπνός», ενώ στο σημείο ξέσπασε πανικός από τους περαστικούς και τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων που καλούσαν για βοήθεια. Παρά τις τρεις σφαίρες που είχε δεχτεί, ο 53χρονος κατόρθωσε να σηκωθεί και να περπατήσει μέχρι το σπίτι ενός φίλου του που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα, όπου ζήτησε βοήθεια. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και ο αιμόφυρτος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στον ώμο, στο σαγόνι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Οι γιατροί κρίνουν την κατάστασή του σοβαρή και εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας.

4 Φ3 zakynthos zevgari

Πάντως, καθώς είχε τις αισθήσεις του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του πήραν κατάθεση σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν τα κίνητρα της μαφιόζικης επίθεσης. Σημειώνεται ότι ο τραυματίας είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς τα τελευταία χρόνια τις είχε απασχολήσει επανειλημμένα για ποινικές υποθέσεις.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας που έγινε στη Ζάκυνθο σε βάρος επιχειρηματία, με λεία το ιλιγγιώδες ποσό των 550.000 ευρώ, αλλά δεν κατηγορήθηκε ποτέ!

Οι αστυνομικοί ψάχνουν στοιχεία για τους killers στο παρελθόν του και «χτενίζουν» το νησί για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Το ζευγάρι διατηρούσε μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά στο όνομα της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με σκάφος του 53χρονου, το οποίο έφερε το όνομα της 37χρονης.

Η γυναίκα, που ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, ήταν η δεύτερη σύζυγος του 53χρονου, που έχει ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο. Είχαν παντρευτεί το 2012 και είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...