Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Με μάσκες οι ιέρειες του έρωτα και επαφή με πελάτες τηρώντας τις… αποστάσεις

Από την Ιωάννα Τσέφλιου

Με άρωμα… νοσοκομείου άρχισαν χθες να υποδέχονται και πάλι τους πελάτες τους οι οίκοι ανοχής, έπειτα από «λουκέτο» τριών μηνών, λόγω του κορονοϊού, καθώς το σκηνικό που επιβάλλουν οι κανόνες υγιεινής μόνο ερωτικό δεν μπορεί να θεωρηθεί!

Το οδοιπορικό που έκανε η «Espresso» στα «σπίτια του έρωτα» της οδού Φυλής αποκαλύπτει τις συνθήκες τρέλας μέσα στις οποίες οι ιέρειες του πληρωμένου σεξ προσπαθούν να διατηρήσουν τον ερωτισμό τηρώντας τις αποστάσεις με τη… μεζούρα στο χέρι και κρατώντας χρονόμετρο!

Ακόμα και τα «κόκκινα φανάρια» αναγκάζονται, εν μέσω επιδημίας, να είναι εφοδιασμένα με γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, με τις εικόνες να μη θυμίζουν σε τίποτα τους γνωστούς οίκους ανοχής, ενώ οι σκηνές που διαδραματίζονται στα δωμάτια με το ημίφως μοιάζουν να έχουν βγει από φαρσοκωμωδία. Οι υπεύθυνοι και τα κορίτσια που εργάζονται σε αυτά πήραν τα μέτρα τους, παρότι οι εν λόγω επιχειρήσεις δεν ενημερώθηκαν ποτέ από τους κρατικούς αρμόδιους για τους κανόνες που πρέπει να τηρούν, αλλά τους πληροφορήθηκαν μόνο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!

«Πρώτη μέρα σήμερα (χθες) και οι πελάτες που μπαίνουν μας ρωτάνε αν είμαστε στο… νοσοκομείο!» λέει η γυναίκα που διευθύνει ένα από τα «σπίτια», στον πιο γνωστό δρόμο του πληρωμένου έρωτα, και συνεχίζει: «Δεν μας ενημέρωσε κανείς για τους κανόνες σύμφωνα με τους οποίους θα δουλεύουμε από εδώ και στο εξής. Από αυτά που ακούσαμε και διαβάσαμε διαμορφώσαμε αντίστοιχα την επιχείρηση προκειμένου να μπορέσουμε να υποδεχτούμε και πάλι τους πελάτες μας!»

Τα παράθυρα παραμένουν μονίμως ανοιχτά και στην είσοδο υπάρχουν γάντια και μάσκες, τα οποία μπορούν οι πελάτες (οι οποίοι με το όριο των 15 λεπτών συνεύρεσης θα πρέπει να… σπριντάρουν για να φτάσουν στον… τερματισμό) να χρησιμοποιήσουν κατά την ερωτική επαφή. Όμως πόσο… ερωτικό μπορεί να είναι όλο αυτό το πρωτοφανές σκηνικό;

Τα σεντόνια

«Μόλις φύγει ένας πελάτης, ψεκάζουμε τις επιφάνειες με αντισηπτικό, αλλάζουμε τα σεντόνια και αφήνουμε το δωμάτιο να αεριστεί καλά προτού μπει ο επόμενος. Όμως δεν γίνεται οι οίκοι ανοχής να λειτουργήσουν με αυτούς τους όρους…» εξηγεί στην «Espresso» η υπεύθυνη.

Σε έναν άλλο οίκο ανοχής της οδού Φυλής η «κυρία» του σπιτιού αποκαλύπτει ότι όλη την ημέρα κρατούσε ένα αντισηπτικό και μια χλωρίνη στο χέρι και πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο προκειμένου να τα προετοιμάσει κατάλληλα ώστε να μπορούν να υποδεχθούν τους επόμενους πελάτες.

«Μετά το πέρας της ερωτικής επαφής τα κορίτσια κάνουν αμέσως μπάνιο. Έμειναν τρεις ολόκληρους μήνες χωρίς δουλειά, δεν είχαν να φάνε, οπότε τώρα προσαρμόστηκαν στα νέα μέτρα και είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, ώστε οι πελάτες να νιώσουν ασφάλεια και να καταλάβουν ότι δεν κινδυνεύουν» τόνισε στην «Espresso».

Παρά τα ασυνήθιστα για τέτοιους χώρους μέτρα, η χθεσινή πρεμιέρα θύμισε στις εργαζόμενες… Χριστούγεννα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια ακόμη ενός οίκου ανοχής, αφού τα δωμάτια δεν προλάβαιναν να αδειάσουν!

«Λες και δεν έχουν δει γυναίκες τόσο καιρό έκαναν οι άνδρες! Έρχονταν και τους… διώχναμε για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός! Τους έλεγα να κάνουν μια γύρα και να ξαναπεράσουν σε λίγο…» περιγράφει η ιδιοκτήτρια και επιβεβαιώνει ότι κατά την ερωτική πράξη τόσο η ιερόδουλη όσο και ο πελάτης φοράνε μάσκα και γάντια.

Διευκρινίζει, πάντως, ότι οι πελάτες έρχονται φορώντας τα απαραίτητα προστατευτικά, όπως ακριβώς και οι κοπέλες, ενώ υπάρχουν και στην είσοδο, σε περίπτωση που κάποιος δεν έρθει εξοπλισμένος.

«Ο Ελληνας ήταν ανέκαθεν πολύ πιο καθαρός από τους ξένους. Ανέκαθεν έπλενε τα χέρια του και ήθελε και η κοπέλα που θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί του να είναι εξίσου καθαρή. Δεν περιμέναμε επομένως τον κορονοϊό για να λειτουργούμε με σύνεση. Τώρα το μόνο που κάνουμε είναι να αναγκάζουμε τους πελάτες μας να κάνουν… αποστειρωμένο έρωτα, με γάντια και μάσκες, χωρίς να μπορούν να δουν καθαρά την κοπέλα ούτε και το αντίθετο. Τους θέτουμε, δηλαδή, όρια σε ένα περιβάλλον το οποίο αναζητούν όταν θέλουν να αφήσουν ελεύθερο τον εαυτό τους» λέει η επιχειρηματίας και τονίζει ότι «ακόμα και τα εξαρτήματα που ενδεχομένως χρησιμοποιούν οι ιερόδουλες κατά την ερωτική επαφή είναι μίας χρήσης, διαφορετικά απολυμαίνονται από πελάτη σε πελάτη».Βάσει των κανόνων με τους οποίους θα παρέχονται από εδώ και στο εξής οι ερωτικές υπηρεσίες, οι εργαζόμενες φοράνε μάσκα κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, η οποία πρέπει να γίνεται τηρώντας τις… αποστάσεις!

«Τα κορίτσια προτείνουν στους πελάτες στάσεις κατά τις οποίες δεν πλησιάζουν τα πρόσωπά τους, για λόγους ασφαλείας. Μόνο αν ο πελάτης επιθυμεί στοματικό έρωτα η κοπέλα θα βγάζει προσωρινά τη μάσκα και μετά θα την ξαναφοράει…» περιγράφει στην «Espresso» η ιδιοκτήτρια ενός από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στην Αθήνα.

«Θα ρωτήσω τον κυρ Τσιόδρα!» Πάρτι στο twitter

Πάρτι έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες στο twitter με αφορμή την επαναλειτουργία των οίκων ανοχής, που ώθησε τους χρήστες σε έναν άτυπο… διαγωνισμό όπου «κερδίζει» η καλύτερη ατάκα. Η μία δημοσίευση διαδέχεται την άλλη και οι χρήστες κάνουν καυστικά σχόλια για τους κανόνες λειτουργίας που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν τα «σπίτια του έρωτα».

«Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής, αλλά στην εστίαση απόσταση μέχρι 1,5 μέτρο τα τραπέζια. Κάτι μου διαφεύγει στη λογική των μέτρων, νομίζω» ήταν τα λόγια ενός χρήστη, ενώ ένας άλλος, θέλοντας να σατιρίσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κυβέρνηση, σχολίασε το γεγονός ότι «τα θέατρα ακόμα παραμένουν κλειστά γιατί θεωρούνται επικίνδυνα, ενώ οι οίκοι ανοχής όχι».

Σε ίδιο τόνο, ακόμα ένας χρήστης αποδοκίμασε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. «Ανοίγουν, λέει, οι οίκοι ανοχής, αλλά απαγορεύονται αυστηρά οι χειραψίες. Εδώ μιλάμε για ολόκληρη ερωτική πράξη, οι χειραψίες θα μας θέσουν σε κίνδυνο; Γελάω εδώ και δύο ώρες» έγραψε χαρακτηριστικά!

Τέλος, ένας άλλος χρήστης έκανε δημοσκόπηση προκειμένου να δει αν οι υπόλοιποι θα πάνε ή όχι σε οίκους ανοχής τώρα που άνοιξαν. Οι απαντήσεις ήταν: 1. Βεβαίως, θα το γλεντήσουμε, 2. Θα ρωτήσω τον κυρ Τσιόδρα, 3. Θα τηρούνται οι αποστάσεις;

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...