Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η Έφη είχε «σκανάρει» τις κινήσεις της Ιωάννας, τοποθετώντας ακόμα και GPS στο αυτοκίνητό της

Από τη Νάντια Αλεξίου

Ούτε βήμα δεν έκανε η ανυποψίαστη Ιωάννα χωρίς να το γνωρίζει η γυναίκα που έμελλε να της καταστρέψει το πρόσωπο και τη ζωή! Η 35χρονη Εφη Κ. είχε γίνει κυριολεκτικά η «σκιά» της, παρακολουθώντας μέρα νύχτα πού βρίσκεται, καθώς είχε «σκανάρει» όλες τις κινήσεις της με εφαρμογές high tech, τοποθετώντας ακόμη και GPS στο αυτοκίνητό της.

Όπως φαίνεται, η 34χρονη πανέμορφη ξανθιά δεν ήταν ο μόνος στόχος της, καθώς στα ακατάληπτα και χωρίς ροή σκέψης ιδιόχειρα σημειώματά της η 35χρονη με τις σκοτεινές εμμονές «φωτογράφιζε» ως επικίνδυνη αντίζηλο και μια μελαχρινή συνάδελφό της!

Οι ειδικοί επιστήμονες της ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψαν σε ένα από τα χειρόγραφα της 35χρονης μια αναφορά στην οποία έγραφε με κεφαλαία γράμματα «ΧΑΛ» και πρόσθετε: «Δουλειά να προσέξω φίδι»… Αν και φαίνεται ως ασυναρτησία, ωστόσο οι αναλυτές εκτιμούν ότι αναφέρεται στην τράπουλα χαρτομαντείας Hal, με την οποία αναζητούν απαντήσεις για το μέλλον οι μυημένοι στις δεισιδαιμονίες σε ασιατικές χώρες.

Η αγωνία της Εφης Κ. επικεντρωνόταν στο αν κινδύνευε από άλλη γυναίκα η σχέση της με τον 40χρονο «Νώντα», όπως προκύπτει από τις χωρίς ειρμό σημειώσεις της που περιλαμβάνονται στη δικογραφία:

«Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα… τριχιά. Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…» γράφει με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, ενώ διερωτάται αν ταιριάζει ζωδιακά με τον 40χρονο φίλο της!

Σε άλλο σημείο στο σημειωματάριο το οποίο διατηρούσε η Έφη γράφει τις ανησυχίες της και τους φόβους της για την «εισβολή» της Ιωάννας στη ζωή της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019. «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον… (σ.σ.: το όνομα του 40χρονου)… είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΦΗΣ

Είναι τότε που άρχισε να παρακολουθεί τις κινήσεις της 34χρονης. Στη συσκευή του κινητού της έχει αποθηκευμένες μόνο φωτογραφίες της «αντίζηλού» της, οι οποίες είναι τόσες, ώστε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι ανήκε στην Ιωάννα! Μεταξύ των εφαρμογών που είχε εγκαταστήσει στα αρχεία του κινητού εντοπίστηκε ένα πρόγραμμα γεωεντοπισμού, το οποίο χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τις κινήσεις της Ιωάννας ή ίσως και του συντρόφου της!

Σε άλλο χειρόγραφό της αναφέρει τις σκέψεις που τη βαραίνουν: «Αυτός, με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του…», ενώ συνεχίζει σε άλλο σημείο: «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;» Kαι συνεχίζει να γράφει χωρίς ειρμό: «Θ’ αλλάξω δουλειά και πρέπει να είμαι δυναμική, να προσέχω την υγεία μου γιατί θ’ αρρωστήσω ψυχολογικά. Ο,τι με βασανίζει θα φύγει για να έχω επιτυχία… Αυτός σκέφτεται κάποια πράγματα, αλλά εγώ θα κάνω αλλαγές. Ή θα απομακρύνει λόγω απόστασης ή λόγω πίεσης συναισθηματικής».

Στο παραλήρημά της η 35χρονη Έφη στοχοποιεί εγγράφως τη συγχωριανή της Ιωάννα Π., με την οποία μάλιστα έκανε παρέα και τελικά αποφάσισε να «βγάλει από τη μέση», ρίχνοντάς της βιτριόλι, αλλά και μια ακόμη γυναίκα! «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου».

Η αναφορά στη «μελαχρινή» κάνει τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο η Έφη Κ. να σχεδίαζε επίθεση και σε μια γυναίκα από το επαγγελματικό της περιβάλλον! Ενδεχομένως αυτός ήταν ο λόγος που κράτησε στην κατοχή της την περούκα και την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε στην επίθεση κατά της Ιωάννας.

Έψαχνε απαντήσεις στα αισθηματικά με Ταρό του έρωτα

Οι δυσνόητες χειρόγραφες σημειώσεις της Εφης Κ. που εντόπισαν οι αστυνομικοί που έκαναν τις έρευνες παραπέμπουν σε φράσεις από ένα είδος χαρτομαντείας παρόμοιο με την τράπουλα Ταρό.

Στο σημείωμα που εξετάζουν οι αστυνομικοί η 35χρονη είχε γράψει με κεφαλαία γράμματα «ΧΑΛ» και σκόρπιες σημειώσεις που με μια πρώτη ανάγνωση δεν έβγαζαν νόημα: «Ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι… πάλι θα περάσουμε ωραία», «Δουλειά να προσέξω – φίδι ή θάνατο να προσέξω με μία κάτω των 30», «Είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο», «Φίδι στη δουλειά του», «Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο» ήταν μερικές από τις σημειώσεις της κατηγορουμένης που θυμίζουν λεγόμενα… χαρτορίχτρας!

Χωρίς να είναι γνωστό αν συμβουλευόταν κάποιον χαρτομάντη, τα αρχικά ΧΑΛ δείχνουν ότι η 35χρονη είχε ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη τράπουλα που πήρε το όνομά της από τον δημιουργό της, τον στρατιωτικό Hal, ο οποίος είχε εντρυφήσει στον αποκρυφισμό. Η τράπουλα ΧΑΛ, που μοιάζει με την Ταρό, υποτίθεται ότι δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα επαγγελματικής, οικονομικής και αισθηματικής φύσης.

Στον Κορυδαλλό η 35χρονη έπειτα από την απολογία της!

Εν μέσω άγριας αποδοκιμασίας από το συγκεντρωμένο πλήθος πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 35χρονη Εφη Κ., που συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας (πριν από έναν μήνα, στην Καλλιθέα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας τήρησε και χθες σιγήν ιχθύος, κάνοντας χρήση του δικαιώματος της σιωπής που της παρέχει ο νόμος. Η γυναίκα που, με κίνητρο την αρρωστημένη ζήλια, φέρεται ότι οργάνωσε και εκτέλεσε με ακρίβεια επαγγελματία το εφιαλτικό σχέδιο με θύμα την 34χρονη Ιωάννα δεν έλυσε ούτε χθες τη σιωπή της, αφήνοντας ακόμη μια φορά αναπάντητα τα ερωτήματα γύρω από την επίθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Έκλεισες δυο σπίτια»

Άλλωστε, δεν έμεινε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά στο ανακριτικό γραφείο και στη συνέχεια, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προσωρινή κράτησή της, αποχώρησε συνοδεία αστυνομικής δύναμης για τις Φυλακές Κορυδαλλού. Κατά την έξοδό της από το κτίριο 9 της Ευελπίδων πολίτες που βρίσκονταν στον προαύλειο χώρο τής επιτέθηκαν φραστικά, με την ίδια ωστόσο να μένει ασυγκίνητη.

«Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Έκλεισες δυο σπίτια. Τους γονείς σου, παλιοθήλυκο, δεν τους σκέφτηκες;» φώναξε μία εκ των συγκεντρωμένων, με τους αστυνομικούς να απομακρύνουν άμεσα την κατηγορούμενη, προς αποφυγή επεισοδίων. Η 35χρονη είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια γύρω στις 9.30 το πρωί ντυμένη στα μαύρα, ενώ επιχείρησε να κρύψει το πρόσωπό της από τον φωτογραφικό φακό, καλύπτοντας το κεφάλι της με ένα μαύρο μαντίλι.

«Η εντολέας μου, λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία, τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε, και προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα» δήλωσε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Την ίδια ώρα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η 35χρονη κατηγορούμενη να αιτηθεί το επόμενο διάστημα τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...