Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Η έκλειψη Ηλίου ρίχνει τουρκικές «βόμβες»!

Η ηλιακή έκλειψη που θα αρχίσει απόψε στις 10.14 και θα συνεχιστεί μέχρι και στις 21 Ιουνίου ρίχνει «βόμβες» στα σύνορα της Ελλάδας με τον Εβρο, ενώ το Αιγαίο είναι στο επίκεντρο των εντάσεων και η σχέση της χώρας μας με την Τουρκία χτυπάει κόκκινο, σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου!

Με το αστρολογικό φαινόμενο να αφήνει το «αποτύπωμά» του για τα επόμενα πέντε χρόνια, η έκλειψη του ηλίου διαδραματίζεται με φόντο το διπλό, φυσικό ζώδιο του αέρα που είναι οι Δίδυμοι, οι οποίοι επηρεάζουν το ζώδιο του Καρκίνου. Η χώρα μας, που έχει περάσει τόσα, «βολοδέρνεται» ανάμεσα στην εγκληματικότητα, που αποκτά επικίνδυνες διαστάσεις, τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας, που σχετίζονται με τις ορδές των μεταναστών και τα «ασκέρια» του «σουλτάνου» Ερντογάν!

Ακραία φυσικά φαινόμενα θα πλήξουν και την Ελλάδα. Η έκλειψη, που διέπεται από τον Ερμη, στέκεται πάνω από τις ΑΟΖ, που αποτελούν «πεδίο» εντάσεων, αλλά και πάνω από την Κρήτη, τη Ρόδο και το Καστελόριζο, με το τελευταίο να αποτελεί ζώνη έντασης με τους γείτονες.

Όπως είχε πει και ο τεράστιος Ελύτης «Βαπόρι στολισμένο βγαίνει στα βουνά, κι αρχίζει τις μανούβρες ”βίρα μάινα”! Είναι από μαύρη πέτρα κι είναι απ’ όνειρο κι έχει λοστρόμο αθώο ναύτη πονηρό». Η ένταση με τους Τούρκους προσδιορίζεται χρονικά λίγες ώρες πριν από το θερινό ηλιοστάσιο. Θάλασσα και Ενοπλες Δυνάμεις αποτελούν κομμάτια του εκρηκτικού παζλ.

«Χορός» των Ρίχτερ

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή έχουν αντίκτυπο στο επίπεδο των γεωπολιτικών συμφερόντων και στη χώρα μας. Η Τουρκία θα «τσακιστεί» από ισχυρότατο σεισμό, ενώ ο Εγκέλαδος θα χτυπήσει και στην άλλη άκρη του κόσμου, με τις πολιτείες της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνιας να νιώθουν την οργή των Ρίχτερ.

Η Αμερική, που έχει χτυπηθεί αλύπητα από τον εφιάλτη της πανδημίας, θα δει τις δύο ακτές της, ανατολική και δυτική, να κλονίζονται! Κατά τη διάρκεια της έκλειψης ο ψυχοπομπός Ερμής είναι σε ανάδρομη φορά. Το ίδιο συμβαίνει στον Πλούτωνα, στον Κρόνο, στον Δία, στην Αφροδίτη, αλλά και στον νότιο και τον βόρειο δεσμό της Σελήνης. Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και ο αστεροειδής Αθηνά για να κάνει ακόμη πιο σπάνιο το αστρολογικό φαινόμενο.

Ο ψυχοπομπός Ερμής «εισβάλλει» στα μέσα ενημέρωσης και προκαλεί ανακατατάξεις, ενώ ο Αρης είναι προάγγελος σημαντικών γεγονότων που σχετίζονται με έκλειψη. Ο Άρης, που απέχει περίπου τέσσερις βαθμούς από τον ισχυρό Ηλιο, προκαλεί πολέμους, φυλετικές εξεγέρσεις και δολοφονίες ηγετών.

Η έκλειψη επίσης σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής του Υδροχόου, που φέρνει κοσμοϊστορικές αλλαγές στον πλανήτη τόσο στην τεχνολογία όσο και στην ιατρική. Τυφώνες, τσουνάμι και φαινόμενα στη Αφρική, που θυμίζουν τις πληγές του Φαραώ, βάζουν τον πλανήτη σε άγριες περιπέτειες, που παλεύει για την επιβίωσή του.

Θεωρίες Αποκάλυψης για το «δαχτυλίδι της φωτιάς»

H πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, που θα σχηματίσει ένα «δαχτυλίδι φωτιάς», θα σηματοδοτήσει και τα… τελευταία μας. Αυτό υποστηρίζουν οι εσχατολόγοι, που ανατριχιάζουν στο γεγονός ότι η έκλειψη αυτή θα ρίξει σκοτάδι στους Αγίους Τόπους.

Ο πάστορας Πολ Μπέγκλεϊ, που ασχολείται με την ανάλυση των προφητειών, τονίζει ότι αυτό το φαινόμενο σε συνδυασμό με άλλα καταστροφικά γεγονότα που έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής μες στο 2020 αποτελούν αποδείξεις της επερχόμενης Αποκάλυψης. «Παιδιά, διανύουμε μάστιγες του Τέλους» δήλωσε σε πρόσφατο βίντεό του στο YouTube, όπου εστιάζει στις ακρίδες που έχουν πέσει σε τεράστια σμήνη σε χώρες όπως η Υεμένη, η Αιθιοπία, η Κένυα, η Σομαλία, το Σουδάν και το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τη Βίβλο, οι ακρίδες ήταν μια από τις Δέκα Πληγές του Φαραώ. Ένα άλλο σημάδι του Αρμαγεδδώνα είναι και η έκλειψη της 21ης Ιουνίου, σύμφωνα με τον Μπέγκλεϊ, που θυμίζει μια άλλη από τις 10 βιβλικές πληγές, για την οποία ο Θεός είπε ότι «το σκοτάδι θα πέσει πάνω στην Αίγυπτο» για τρεις μέρες. Η έκλειψη αυτή θα είναι ορατή στο Ισραήλ και αυτό κάνει τον αναλυτή να θεωρεί ότι οι Άγιοι Τόποι θα καλυφθούν από σκοτάδι και αυτός είναι κακός οιωνός.

«Θα είναι πάνω από το Ισραήλ για έξι ώρες. Ο Ηλιος θα γίνει σκοτάδι για έξι ώρες. Είστε σοβαροί; Ένα “δαχτυλίδι φωτιάς” θα υπάρχει γύρω από τον Ηλιο» λέει χαρακτηριστικά ο Μπέγκλεϊ, που προσθέτει ότι μέχρι το τέλος του χρόνου κακό προμήνυμα είναι και η σεληνιακή έκλειψη της 4ης Ιουλίου, που θα σχηματίσει ένα «ματωμένο φεγγάρι» πάνω από τις ΗΠΑ…

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...