Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Στο κενό 16χρονη από σκαλωσιά εκκλησίας στα Τρίκαλα – Τα τελευταία λόγια της στην δίδυμη αδελφή της

Αμείλικτα ερωτήματα, που ζητούν επειγόντως απαντήσεις, αιωρούνται πάνω από τα Τρίκαλα, τα οποία «πάγωσαν» στο άκουσμα της είδησης για τη «βουτιά» θανάτου ενός 16χρονου κοριτσιού από τη σκαλωσιά που έχει στηθεί στο εκκλησάκι του Αϊ-Λια, στον λόφο του Προφήτη Ηλία.

Τα βράδια η συγκεκριμένη περιοχή μετατρέπεται σε ένα κακόφημο στέκι, όπου συχνάζουν τοξικομανείς, έμποροι ναρκωτικών και άλλοι τύποι της νύχτας «βουτηγμένοι» στην παρανομία. Διερευνάται, ωστόσο, και ο ρόλος στην τραγική αυτή υπόθεση ενός νεαρού αστυνομικού που γνώριζε η άτυχη Μαρία.

f1 2020 07 16T144112.545

Το απίστευτο θρίλερ, που άρχισε με την εξαφάνιση της Μαρίας το βράδυ της Τρίτης, έκλεισε με τον πιο μακάβριο τρόπο, όταν η ανήλικη μαθήτρια βρέθηκε νεκρή με μώλωπες και χτυπήματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον χώρο όπου βρήκε τον θάνατο το άτυχο κορίτσι, ενίσχυσαν αρχικά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αργότερα τα στοιχεία που έφταναν στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών από τη Θεσσαλονίκη και της Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου ενίσχυσαν το σενάριο της αυτοκτονίας.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μέσα από καταθέσεις προσώπων του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος της μικρούλας. Η άτυχη 16χρονη, αλβανικής καταγωγής, που ζούσε με τους δικούς της στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, είχε μια δίδυμη αδελφή και δύο μεγαλύτερους αδελφούς, ηλικίας 30 και 27 ετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είχε φύγει από το σπίτι της το βράδυ της Τρίτης και δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις των γονιών της και της αδελφής της, Χριστίνας, η οποία κατάφερε τελικά να επικοινωνήσει μαζί της γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Όμως, το σοκ ήταν τεράστιο για την ίδια, αφού άκουσε την δίδυμη αδελφή της Μαρία να της λέει κλαμένη: «Χριστίνα, σ’ αγαπώ. Να προσέχεις»!

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της πριν από τον τραγικό θάνατό της. Το άγριο σκηνικό αποκαλύφτηκε μπροστά στην εκκλησία του Αϊ-Λια από υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων, που εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν τα παπούτσια της πίσω από το εκκλησάκι.

τρικαλα

Όπως αποκάλυψε η αδελφούλα της μετά το μοιραίο τέλος, η Μαρία είχε συναντηθεί νωρίτερα με έναν 27χρονο αστυνομικό, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Instagram, αν και αρχικά το άτυχο κορίτσι δεν ήθελε να βρεθούν. Ο ρόλος του νεαρού ενστόλου διερευνάται από τις Αρχές, όπως και το επίπεδο της γνωριμίας που είχαν οι δυο τους…

Σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο, μετά τη συνάντηση η 16χρονη ανέβηκε στη σκαλωσιά της εκκλησίας και στη συνέχεια -άγνωστο πώς- βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η ιατροδικαστής Λάρισας Ρουμπίνη Λεοντάρη διέγνωσε στο άψυχο σώμα της ανήλικης τραύματα συμβατά με πτώση από μεγάλο ύψος. Τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας της μικρής, που περιπλανιόταν έξω από το σπίτι φωνάζοντας το όνομα της κορούλας του και λέγοντας «θέλω να βρεθεί η αλήθεια», ενώ ο ίδιος και ο θείος της με μια φωνή ούρλιαζαν «Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι»!

Πάντως, από την έρευνα τόσο στον χώρο όπου εντοπίστηκε το πτώμα όσο και στη σκαλωσιά για τις εργασίες που γίνονται στην εκκλησία δεν έχει προκύψει η παρουσία δεύτερου προσώπου. Ωστόσο, είναι πολλές οι «σκιές» γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση που πρέπει να ξεδιαλύνουν οι αστυνομικοί… Ποια ήταν η ψυχολογική κατάσταση της μικρής και κάτω από ποιες συνθήκες διαμορφώθηκε; Γιατί ένα μικρό κορίτσι επέλεξε να πάει μόνο σε έναν χώρο ιδιαίτερα κακόφημο τα βράδια και τι συνέβη στη συνάντηση που υποστηρίζει η αδελφή της ότι είχε με τον αστυνομικό;

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...