Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σέχτα με ανήλικες σκλάβες του «έρωτα»! Ο «γιατρός» που λάτρευαν σαν Θεό τα θύματά του

Ανείπωτα βασανιστήρια και άγριο σεξ απίστευτης βιαιότητας περιλάμβαναν οι τελετές στις οποίες υπέβαλε «ο γιατρός» τις νεαρές γυναίκες, έφηβες, ακόμη και μικρά κορίτσια που «μάγευε» με τη βοήθεια γυναικών ψυχολόγων, ώστε να γίνουν μέλη της σεξουαλικής σέχτας του που δρούσε στην Ιταλία τα τελευταία 35 χρόνια.

Ο 77χρονος επικεφαλής της σέχτας, που συνελήφθη κατά την «Επιχείρηση Διόνυσος» της ιταλικής αστυνομίας, είχε δεκάδες σκλάβες του σεξ που αποκαλούσε «θηρία» και ψάρευε με ένα πολύπλοκο σύστημα στη βόρεια Ιταλία, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι είχε απλώσει τα δίχτυα του και σε γειτονικές χώρες, ίσως και στην Ελλάδα, για να διευρύνει τον αριθμό των θυμάτων του.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση με το όνομα του θεού των αρχαίων Ελλήνων, που συνοδευόταν από τους Σάτυρους, συνελήφθησαν 26 άτομα, μεταξύ των οποίων ο 77χρονος. Τα μέλη της οργάνωσης τον αποκαλούσαν «ο γιατρός» ή «αυτός», καθώς τους απαγορευόταν να προφέρουν το όνομά του. Η σέχτα, που ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80 με έδρα τη Νοβάρα και πλοκάμια στο Μιλάνο και άλλες πόλεις της βόρειας Ιταλίας, σύμφωνα με την «Il Messaggero» είχε οργάνωση πυραμίδας, στην κορυφή της οποίας βρισκόταν ο 77χρονος. Από κάτω ήταν μια ομάδα γυναικών, πολλές από τις οποίες ήταν επαγγελματίες ψυχολόγοι που αναλάμβαναν να βρουν νέες σκλάβες του σεξ, αλλά και να διαχειριστούν όσες ήταν ήδη μέλη σαν να ήταν τύραννοι.

«Αυτός αποφασίζει για τα πάντα, με ποιον θα συναναστραφείς, πού θα δουλέψεις, επιλέγει τις κοπέλες που θα τον διασκεδάσουν, αν μπορείς ή δεν μπορείς να βρεθείς στους ιερούς μας τόπους» δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα ένα από τα νεαρά θύματά του. Αποκάλυψε ότι οι σκλάβες του σεξ λάτρευαν τον 77χρονο σαν να ήταν θεός, υπέμεναν άγρια βασανιστήρια και βίαιες σεξουαλικές πρακτικές κατά τη διάρκεια «μαγικών τελετών», αφού πρώτα χόρευαν ημίγυμνες. Είχαν πειστεί ότι η «μαγεία» του «γιατρού» θα τις βοηθούσε «να ανάψουν την εσωτερική τους φλόγα».

Screenshot 2 2

Ύστερα από έρευνα δύο ετών η Αστυνομία διαπίστωσε ότι οι γυναίκες ψυχολόγοι της σέχτας πλησίαζαν τις «επιλεγμένες», νεαρές γυναίκες, έφηβες, ακόμη και μικρά κορίτσια, που σύχναζαν σε επιχειρήσεις που έλεγχε η οργάνωση.

Πρόκειται για μια ψυχολογική κλινική, έναν εκδοτικό οίκο, δύο σχολές χορού, μια σχολή ξιφασκίας με κέλτικα σπαθιά και καταστήματα πώλησης βοτάνων. Αφού οι ψυχολόγοι ανακάλυπταν το αδύναμο σημείο των κοριτσιών, τα περιέβαλαν με δήθεν αγάπη και τους έκαναν πλύση εγκεφάλου ώστε να υποταγούν πλήρως στον 77χρονο.

Τα μέλη της σέχτας εργάζονταν στις επιχειρήσεις της και έπρεπε να πείσουν την οικογένειά τους να ενταχθεί σε αυτή, διαφορετικά έπρεπε να διακόψουν κάθε επαφή με τους συγγενείς.

Screenshot 1 2

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...