Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

«Φτωχή» η Αλεξάνδρα Λοΐζου με σύζυγο μεγιστάνα – Στα μαχαίρια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για τη διατροφή του παιδιού τους

Στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας οδηγήθηκε χθες η αντιδικία που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (ανιψιό του Βλάσση Σταθοκωστόπουλου) και στην πρώην σύζυγό του και μοντέλο Αλεξάνδρα Λοΐζου, με μήλον της Έριδος τη διατροφή του γιου που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είχε ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2014, σε μια παραμυθένια τελετή στη Βουλιαγμένη, όμως τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους δεν άργησαν να φανούν, με αποτέλεσμα τέσσερα χρόνια αργότερα να προχωρήσουν συναινετικά και αθόρυβα στην έκδοση διαζυγίου.

Μετά τον χωρισμό η εντυπωσιακή πρώην υποψήφια Playmate βρήκε σύντομα απάγκιο στην αγκαλιά του Κύπριου μεγιστάνα Ανδρέα Παναγιώτου, η περιουσία το οποίου υπολογίζεται πως ξεπερνά τις 500.000.000 στερλίνες! Ο νέος της έρωτας την οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί με τον γιο της στη Βρετανία, όπου ζει και δραστηριοποιείται ο Κύπριος εκατομμυριούχος.

f100 3

Μάλιστα, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η Αλεξάνδρα Λοΐζου παντρεύτηκε τον «βασιλιά του real estate», όπως αποκαλείται συχνά στη Βρετανία ο Ανδρέας Παναγιώτου, ενώ πλέον το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδί.

Ωστόσο, πριν από περίπου ενάμιση μήνα το μοντέλο προχώρησε στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πρώην συζύγου του, διεκδικώντας την καταβολή μεγαλύτερης διατροφής για τον 4χρονο σήμερα γιο της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το ποσό που είχε συμφωνηθεί κατά την έκδοση του διαζυγίου τους να καταβάλλει ο επιχειρηματίας ως μηνιαία διατροφή στο μοντέλο φέρεται ότι αγγίζει τα 2.000 ευρώ, γεγονός που εγείρει εύλογα ερωτήματα για τις νέες διεκδικήσεις της Αλεξάνδρας Λοΐζου, με δεδομένο, μάλιστα, πως είναι πλέον παντρεμένη με έναν από τους πλουσιότερους άνδρες της Βρετανίας!

Μάλιστα, πρόσωπα που γνωρίζουν τη νέα της καθημερινότητα στην πολυτελή έπαυλη του νυν συζύγου της (ο οποίος, εκτός από ιδιωτικό τζετ, Φεράρι, Λαμποργκίνι και αλλά πολυτελή αυτοκίνητα, είναι πλέον και ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού του Ρομπέρτο Καβάλι, την οποία αγόρασε αντί άγνωστου τιμήματος) διερωτώνται πώς είναι δυνατόν να μπαίνει σε δικαστική διαμάχη προκειμένου να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα από τον πρώην σύζυγό της…

Πάντως, στο χθεσινό δικαστήριο διεξήχθη ένα μικρό… θρίλερ, καθώς η πλευρά της Λοΐζου, χωρίς να έχει ενημερώσει τον αντίδικο, ο οποίος ήταν παρών στη δικαστική αίθουσα, ζήτησε αιφνιδιαστικά ματαίωση της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, χωρίς ωστόσο να αποσύρει το δικόγραφο όταν της ζητήθηκε από τους συνηγόρους του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου!

Στη συνεχεία, κατόπιν συνεννόησης με την εντολέα της, η πληρεξούσια δικηγόρος του μοντέλου ζήτησε αναβολή, με το αίτημα να γίνεται δεκτό από έδρας και την υπόθεση να προσδιορίζεται ξανά προς εκδίκαση τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές φέρονται ότι καταβάλλουν προσπάθειες για να λύσουν τις διάφορες τους εκτός δικαστικών αιθουσών, καταλήγοντας σε έναν αμοιβαίο συμβιβασμό.

Η «Espresso» επιχείρησε να έρθει σε επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους του επιχειρηματία, Τάκη Μπαλτάκο και Μαριάννα Φιλιππίδου, οι οποίοι, ωστόσο, δεν θέλησαν να κάνουν καμία απολύτως δήλωση για την υπόθεση.

Ο χλιδάτος γάμος και το πριβέ πάρτι επετείου

Στις αρχές Ιουνίου η Ελληνίδα καλλονή και ο Ανδρέας Παναγιώτου έκλεισαν έναν χρόνο γάμου και γιόρτασαν την επέτειό τους με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους στο υπερπολυτελές σκάφος του επιχειρηματία, που βρισκόταν για λίγες ημέρες στη μαρίνα του Φλοίσβου. Στο πριβέ πάρτι την παράσταση έκλεψαν δύο belly dancers, που με τον χορό της κοιλιάς ξεσήκωσαν τους καλεσμένους φίλους του ζευγαριού από την κοσμική Αθήνα, μεταξύ των οποίων ήταν ο Χάρης Σιανίδης, ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Μανιάτης και η παρουσιάστρια Βασιλική Πετρίδου, στενή φίλη της Αλεξάνδρας.

Το ζευγάρι όμως, εκτός από τον πρώτο χρόνο της κοινής του ζωής, έχει ακόμη έναν λόγο να γιορτάζει, καθώς σύντομα η οικογένειά του θα μεγαλώσει! Η Αλεξάνδρα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε λογαριασμούς φίλων της στο Instagram, έχει ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειας!

Το πανέμορφο μοντέλο έκλεψε την καρδιά του αυτοδημιούργητου Κύπριου επιχειρηματία το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι. Ο γάμος τους έναν χρόνο αργότερα αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού, ενώ τόσο το μυστήριο όσο και η δεξίωση που ακολούθησε χαρακτηρίστηκαν από την απόλυτη χλιδή!

φ6 14

Συγκεκριμένα, το γαμήλιο πάρτι τους είχε λάβει χώρα στο ballroom του πολυτελέστατου ξενοδοχείου «Claridge’s» στην αριστοκρατική περιοχή Mayfair, στην καρδιά του Λονδίνου. Στα highlights της παραμυθένιας νύχτας ήταν η «χρυσή» πενταώροφη τούρτα του ζευγαριού αλλά και το ζεϊμπέκικο του γαμπρού στο αγαπημένο τραγούδι του «Δεν θέλω τέτοιους φίλους», το οποίο αφιέρωσε στη γυναίκα της ζωής του. Μάλιστα, εμφάνιση-έκπληξη είχε πραγματοποιήσει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε τραγουδήσει τις επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

φ5 23

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...