Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Σούσουρο στους διαδρόμους μεγάλου καναλιού – Παντρεμένη παρουσιάστρια κλέβει ρούχα για τον εραστή της

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τόνε πιάσανε» λέει ο σοφός λαός μας! Οπως φαίνεται όμως τη λαϊκή ρήση αγνοεί παντελώς παρουσιάστρια καναλιού, η οποία έχει προκαλέσει σούσουρο με τα καμώματά της.

Σύμφωνα με όσα συζητιούνται τόσο στους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού όσο και έξω από αυτόν, μια και τα «χούγια» δεν κρύβονται, η δημοσιογράφος -αν και παντρεμένη- όχι μόνο είναι άπιστη, αλλά απέκτησε και «μακρύ χέρι» για χάρη του παράνομου έρωτά της.
Τους τελευταίους μήνες έχουν «εξαφανιστεί» διά μαγείας από το βεστιάριο του σταθμού ουκ ολίγα επώνυμα ανδρικά ρούχα, προκαλώντας ταραχή και πονοκέφαλο σε στιλίστες -και όχι μόνο-, που ψάχνονται να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Κοστούμια, πουκάμισα, ακόμη και γραβάτες έχουν κάνει φτερά… Τι και αν οι εταιρίες τα ζητούν πίσω; Δεν υπάρχουν πουθενά για να επιστραφούν!

Όπως μαθαίνουμε, η αρχή έγινε πριν από μερικούς μήνες, όταν χάθηκε ένα σακάκι μεγάλου οίκου του εξωτερικού και δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, παρά τις έρευνες. Οπως ήταν φυσιολογικό, οι υποψίες έπεσαν στους άνδρες εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού, όμως άκρη δεν βγήκε… Λίγο καιρό αργότερα την ίδια τύχη είχε και ένα κοστούμι. Ομως, για κακή τύχη του «ποντικού», εκείνη την ώρα έτυχε να περνά έξω από το βεστιάριο ένας παραγωγός. Έτσι, όταν λίγες ημέρες αργότερα το κοστούμι αναζητήθηκε και δεν βρέθηκε, αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί…

Άλλωστε, στο κανάλι ήταν ήδη κοινό μυστικό ότι η παρουσιάστρια τα… φόραγε στον άνδρα της, στον οποίο επικαλούνταν συνέχεια υπερωρίες και βάρδιες! Μάλιστα, ήταν αρκετοί οι συνάδελφοί της που είχαν δει τον εραστή να την περιμένει έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού, για να περάσουν μαζί λίγες στιγμές απόλαυσης. Κανείς, όμως, δεν περίμενε ότι θα γινόταν και κλέφτρα για χάρη του παράνομου έρωτα!

Η παρουσιάστρια πηγαίνει καθημερινά στη δουλειά της φορώντας πανάκριβα ρούχα, παπούτσια και τσάντες… Όμως, ο εραστής, ένας άνθρωπος με μισθό που μετά βίας ξεπερνά τα 1.000 ευρώ τον μήνα, όχι μόνο φιρμάτα ρούχα δεν μπορούσε να αγοράσει, αλλά ούτε και να καλύψει τις βασικές ανάγκες του και τις εξόδους με την απαιτητική κυρία. Έτσι, η τελευταία ανέλαβε δράση! Προκειμένου να τον ντύσει ευπρεπώς, άρχισε να κλέβει πανάκριβα ρούχα από το βεστιάριο του καναλιού και να του πηγαίνει «δωράκια». Για τη δράση της έχει ήδη ενημερωθεί η διοίκηση του σταθμού, η οποία έχει δώσει εντολή να στηθεί και… φάκα με «τυράκι»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...