Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Φεγγάρι «βουτηγμένο» στο αίμα- Από την Δήμητρα Παπανικολοπούλου

Η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου αναλύει την πανσέληνο της Δευτέρας 3 Αυγούστου.

Αναταράξεις και χάος! Ο Τούρκος «Σκορπιός» προκαλεί τη «μητέρα των μαχών» στο Αιγαίο!

Νέο χτύπημα από τα άστρα στις 3 Αυγούστου με την πανσέληνο του Υδροχόου την ώρα που το ζώδιο του Λέοντα είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό! Φόβος και γεγονότα που προκαλούν ανατριχίλα αποτελούν στοιχεία του ήδη εκρηκτικού κλίματος που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενες πανσέληνοι του καλοκαιριού!

Ο απλανής αστέρας Albali μαζί με την ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω (με τη «βοήθεια» του Κρόνου μέσω του Πλούτωνα) σπέρνει τη μοναξιά και την κατάθλιψη, κάνοντας ακόμη πιο βαριά την κατάσταση. Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει απροσδόκητες αλλαγές στη ζωή σας και η Σελήνη αποδεικνύεται «σύμμαχος» κινδύνων και ανατροπών.

Όσο και να θέλουμε αυτή την περίοδο τα άστρα να συνωμοτήσουν υπέρ μας, τόσο οι φλόγες της οργής που έριξε στον πλανήτη μας στα μέσα του Ιουλίου το φεγγάρι του Κόκκινου Ελαφιού όσο και η ηλιακή έκλειψη που συνέβη στα μέσα Ιουνίου, με το θερινό ηλιοστάσιο να είναι η αρχή του κακού που θα κρατήσει πέντε χρόνια, το αστρολογικό φαινόμενο της 3ης Αυγούστου δεν διαφέρει σε ένταση από τα άλλα δύο σημαντικά φαινόμενα του καλοκαιριού! Ο όλεθρος της πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο (που αναπόφευκτα έχει επιπτώσεις και στη χώρα μας), αλλά και οι ιαχές πολέμου από τα ασκέρια του «σουλτάνου» Ερντογάν μάς περιτριγυρίζουν σαν ύπουλα φίδια.

Η μοίρα που παίρνουν οι πλανήτες στο σύμπαν συνδέονται με θάνατο, δολοφονίες, ένοπλες συγκρούσεις, σεισμούς, πύρινους εφιάλτες και ακραία φυσικά φαινόμενα. Η οργή της φύσης, αντί να καταλαγιάσει, μαίνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη και στη χώρα μας. Στα Ελληνοτουρκικά, η Αθήνα ως Υδροχόος βρίσκεται στο επίκεντρο των κρίσιμων αποφάσεων και των γεωπολιτικών εξελίξεων. Απέναντι, η Τουρκία, ως Σκορπιός, ρίχνει ασταμάτητα το δηλητήριο της σύγκρουσης και όλα είναι τεντωμένο σχοινί, που μπορεί να βουτηχτεί στο αίμα… Το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο είναι προ των πυλών.

«Τυχαίο» ατύχημα

Όλα θα αρχίσουν από ένα «τυχαίο» ατύχημα που θα αποτελέσει τη «μητέρα όλων των μαχών» για τη χώρα μας. Τα λόγια του Κωστή Παλαμά θα αποδειχτούν προφητικά: «Χρωστάτε και σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ’ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί». Στο εσωτερικό της χώρας μας, το πολιτικό σκηνικό συνταράσσεται με διασπάσεις κομμάτων, παραιτήσεις πολιτικών. Για πρώτη φορά είναι τόσο έντονο το κύμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι αναταράξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. δίνουν και παίρνουν.

Στον πλανήτη μας ο τρόμος και ο θάνατος που είχε σπείρει το Τσερνόμπιλ επιστρέφουν με την έκρηξη πυρηνικού εργοστάσιου στη Ρωσία. Στην Αμερική, που ζει στον ρυθμό των εκλογών, η απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ αποτελεί βόμβα στα θεμέλια των ΗΠΑ, ενώ η Φλόριντα, το Σικάγο, το Λίβερπουλ και το Παρίσι θα είναι στόχοι τρομοκρατών. Ανάλογες επιθέσεις θα συμβούν σε Σκοτία, Δανία, Γερμανία και Σκόπια.

Ώρα να δείξουν τη σοφία τους οι Παρθένοι, ενώ υπέροχες συνεργασίες περιμένουν τους Τοξότες.

Κριός
Οι αυθόρμητες συνδέσεις χρειάζονται τα ταλέντα σας, οπότε ξεκινήστε να διαθέτετε τις δεξιότητές σας, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει! H υποστήριξη των αγαπημένων σας προσώπων σάς παρέχει όλη την ασφάλεια που χρειάζεστε. Αλλά θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας περίπου στα μέσα του μήνα.

Ταύρος
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ερευνήσετε ένα νέο πρόγραμμα ρουτίνας ευεξίας ή άσκησης -οτιδήποτε εστιάζει στην υγεία και τη λεπτομέρεια. Παρόλο που εκτιμάτε τη ρουτίνα και συνήθως δεν θεωρείτε τον εαυτό σας τον μεγαλύτερο υποστηρικτή της αλλαγής, οι προηγούμενοι μήνες σάς έδωσαν ένα σημαντικό μάθημα για την προσαρμοστικότητα. Πλησιάζετε τον Σεπτέμβριο, ανεβαίνοντας τους ανέμους της αλλαγής (όπου κι αν σας μεταφέρουν), με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και μια μυστηριώδη λάμψη στα μάτια σας.

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να εργαστείτε από το σπίτι ή να σχεδιάσετε μερικές επιχειρηματικές στρατηγικές. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια με την οικογένεια, οπότε κάντε το καλύτερό σας για να μην εμπλακείτε σε άσκοπο επιχείρημα ή συζήτηση. Αντ’ αυτού, πρέπει να εστιάσετε στην καλλιέργεια μιας ανοιχτής συζήτησης. Τις τελευταίες δύο μέρες του Αυγούστου θα ήταν καλό να διοχετεύσετε την εξυπνάδα σας σε λιγότερο κυριολεκτικούς τρόπους επικοινωνίας: γραφή, μάρκετινγκ, διδασκαλία κ.λπ.

Καρκίνος
Η συναισθηματική αναταραχή του περασμένου μήνα σάς έβαλε μυαλό, αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν να αποδίδουν τον Αύγουστο. Ισως να μην έχετε βγει ακόμα από αυτήν την ένταση, αλλά μπορείτε να δείτε το φως στο τέλος της σήραγγας. Αντιμετωπίστε την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου σαν ένα μυστηριώδες κυνήγι θησαυρού και η διαίσθησή σας είναι πιθανό να σας καθοδηγήσει σε ένα ισχυρό δώρο ή κληρονομιά. Μέχρι το τέλος του μήνα έχετε την αίσθηση ότι είστε σε θέση να εξυπηρετήσετε άλλους (και τον εαυτό σας).

Λέων
Ο καλύτερος μήνας του έτους για δημιουργικές σας προσπάθειες ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η 12η Αυγούστου προσφέρει μια τέλεια ευκαιρία για να χαλαρώσετε, αν μπορείτε να δείτε τις δυσκολίες ως ένα διασκεδαστικό εμπόδιο αντί για έναν ανυπέρβλητο τοίχο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να ρισκάρετε. θα εκπλήξετε τον εαυτό σας και όλους με τις ηγετικές ικανότητες σας.

Παρθένος
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε -τα γούστα σας επιτρέπεται να αλλάξουν. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η κρίση και οι κριτικές σας δεν προέρχονται από αδύνατα πρότυπα. Η δημοτικότητα και οι κοινωνικές προσκλήσεις προέρχονται από κάθε κατεύθυνση, αλλά μην ξεχάσετε να κρατήσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Ολα είναι απρόβλεπτα στις 15, ειδικά όταν πρόκειται για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μάθετε κάτι νέο ή να δημοσιεύσετε επιτέλους αυτό το κομμάτι της σοφίας που κρύβετε από τον κόσμο.

Ζυγός
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ακολουθήσετε τα πάθη σας. Στις 12, πιθανότατα είστε δυσαρεστημένοι ή φοβάστε τις αυξημένες ευθύνες. Δυστυχώς, οι οικονομικές αναταραχές που έχετε περάσει τον τελευταίο χρόνο δεν θα σταματήσουν τώρα. Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα να οδηγήσετε τα άγρια κύματα του πεπρωμένου μέχρι τον Σεπτέμβριο. Με την καθαρή παρουσία του νου ρίχνετε τα βέλη σας προς τους ουρανούς και κυνηγάτε τα όνειρά σας!

Σκορπιός
Ένας λαμπρός μήνας μπροστά για τους ισχυρούς Σκορπιούς. Τον Αύγουστο, σέρνετε από τα χάσματα του χάους τον Ιούλιο σε έναν νέο φωτεινό αγωνιστικό χώρο. Τέλος, έχετε την ευκαιρία να αποχωρήσετε από τα συναισθήματα για να απολαύσετε τα πολυτελή πράγματα που προσφέρει η ζωή. Αντί να εξαναγκάζετε τον δρόμο σας με τους αγαπημένους σας, διοχετεύστε τη δύναμή σας στους επαγγελματικούς σας στόχους. Σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή μπόνους; Κάντε το! Είστε πιο πειστικοί από ποτέ.

Τοξότης
Ο Ιούλιος έριξε μια βάναυση ματιά στους φόβους σας και τα πιο σκοτεινά μυστικά, αλλά τα πράγματα είναι πιο ελπιδοφόρα τον Αύγουστο για εσάς τους Τοξότες. Αν ζευγαρώσετε με κάποιον -είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ερωτικούς, στο σπίτι ή το εξωτερικό- βεβαιωθείτε ότι το κάνετε για τον εαυτό σας και όχι για κάποιον άλλο. Χάρη στις μαθησιακές εμπειρίες του περασμένου μήνα, καταλαβαίνετε πώς να συνεργαστείτε με άλλους για να επιτύχετε υπέροχα πράγματα.

Αιγόκερως
Για τους Αιγόκερους είναι η κατάλληλη στιγμή για βελτίωση συνεργασιών στον χώρο εργασίας. Αυτήν τη στιγμή, είστε προσεκτικοί στα «ταμπού» θέματα της ζωής, αλλά φροντίστε να μην εγκαταλείψετε τη δύναμή σας σε κάποιον που δεν είναι καλός για εσάς. Κάποιος είναι πιθανό να σας ζητήσει δάνειο την τελευταία εβδομάδα του μήνα, αλλά ίσως θέλετε να το σκεφτείτε δύο φορές. Αλλοι δοκιμάζουν τα όριά σας, βλέποντας πόσο μακριά μπορούν να σας χτυπήσουν.

Υδροχόος
Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, προσέξτε τον πειρασμό να κάνετε μια παρορμητική αγορά. Με τόσες ιδέες να ξεπηδούν από εσάς, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλοι θέλουν ένα κομμάτι σας. Αν ψάχνετε για μια νέα σχέση αγάπης, ο Αύγουστος είναι η ιδανική στιγμή για να βρεθείτε εκεί έξω. Η σχέση σας με την εξουσία και την πειθαρχία μπαίνει στο παιχνίδι. Είναι καιρός να χαλαρώσετε στον εσωτερικό κριτικό σας και να μάθετε να χρησιμοποιείτε όρια προς όφελός σας.

Ιχθύες
Είναι σαν ξαφνικά να γνωρίζετε όλα όσα έχετε κρατήσει τους τελευταίους έξι μήνες και είστε έτοιμοι να ρίξετε μια αντικειμενική ματιά στις συνέπειες. Ταυτόχρονα, η αυξημένη διαίσθησή σας είναι έτοιμη να σας καθοδηγήσει μέσα από το χάος σε καθαρότερα νερά. Η 18η Αυγούστου είναι μια σημαντική ημερομηνία στην οικιακή σας ζωή. Στην πραγματικότητα, η νέα Σελήνη στον Λέοντα θα μπορούσε ακόμη και να φέρει μια απροσδόκητη κίνηση ή κάποια βελτίωση στο σπίτι.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...