Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ιερόδουλη σπέρνει τον τρόμο

Πανικός και αγωνία για όσους ήρθαν σε επαφή μαζί της! Σε αναμμένα κάρβουνα οι ντόπιοι και οι υγειονομικές Αρχές!

«Ξινό», όπως φαίνεται, θα βγει στους πελάτες ζουμερής ιερόδουλης που εργάζεται σε νησί το πληρωμένο σεξ που έκαναν μαζί της, αφού βγήκε θετική στον κορονοϊό!

Η είδηση, που έκανε σε χρόνο μηδέν τον γύρο του νησιού, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους ντόπιους, που κάθονται τώρα σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά και στις υγειονομικές Αρχές.

Το γεγονός ότι η φύση του επαγγέλματος της νεαρής γυναίκας είναι τέτοια που δημιουργεί τρομερές δυσκολίες ως προς την ανεύρεση των ατόμων με τα οποία ήρθε σε επαφή έχει θέσει σε συναγερμό τις υγειονομικές Αρχές που έχουν αρχίσει ιχνηλάτηση των επαφών της!

Φυσικά, ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν δεκάδες εστίες διασποράς, αφού οι άντρες με τους οποίους συναντήθηκε για πληρωμένο σεξ και πιθανότατα έχουν κολλήσει τον ιό πλέον μπορεί να τον μεταδώσουν -αν δεν το έχουν ήδη κάνει- στα άτομα τα οποία συναναστρέφονται, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά τους ή ακόμα και στο σούπερ μάρκετ.

Κινητοποίηση

Το συγκεκριμένο κρούσμα επιβεβαιώθηκε στο νησί και αμέσως κινητοποιήθηκε ο δήμος, ζητώντας από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τις συναρμόδιες υπηρεσίες άμεση συνδρομή για την ιχνηλάτηση των επαφών της ιερόδουλης.

Επίσης, ακόμα ένα πρόβλημα που έχει ανακύψει είναι ότι στενό συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας φέρεται ότι εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία, κάτι που σημαίνει ότι μοιραία έρχεται σε καθημερινή επαφή με πολύ κόσμο. Για τον συγγενή αναμένεται το αποτέλεσμα του τεστ για τον κορονοϊό.

Εκεί όπου ρίχνουν όλο το ενδιαφέρον τους οι Αρχές είναι στη δυσκολία που υπάρχει αναφορικά με την ιχνηλάτηση των πελατών της ιερόδουλης, που είναι δεκάδες. Για τον λόγο αυτόν της έχει ζητηθεί να δώσει τα ονόματα όλων όσους γνωρίζει ή θυμάται ή έχει σημειώσει, ενδεχομένως, σε κάποια ατζέντα, για να υποβληθούν άμεσα σε τεστ (με την απειλή εισαγγελικής εντολής για να το κάνει). Βέβαια, είναι μάλλον απίθανο να γνωρίζει όλους τους πελάτες με τους οποίους ήρθε σε επαφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος του νησιού δεν φαίνεται και πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη της υπόθεσης και μάλιστα έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του από την έλλειψη ενημέρωσης για το αποτέλεσμα της ιχνηλασίας, αν και ο ίδιος, όπως λέει, έχει μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ο φόβος του είναι να γεμίσει το νησί του με κορονοϊό και μάλιστα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...