Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η οργή του Θεού στα κεφάλια των Τούρκων! Δεύτερο χτύπημα σε λίγες μόλις μέρες στους βλάσφημους

Σε πανικό οι Τούρκοι από τα απανωτά «σημάδια» των ουρανών στην Αγία Σοφία!

Δεν πέρασαν παρά μόνον λίγες ημέρες από το περιστατικό που αποκάλυψε η «Espresso» με το ανατριχιαστικό εργατικό ατύχημα όταν κατέρρευσε σκαλωσιά κατά τη διάρκεια εργασιών για τη μετατροπή της σε τζαμί και τώρα έρχεται να προστεθεί άλλο ένα «σημάδι» της οργής του Θεού πάνω στους αλλόθρησκους που βεβήλωσαν, με πρώτο και καλύτερο τον «σουλτάνο» Ερντογάν, τα άγια χώματα του ναού-σύμβολο της Ορθοδοξίας!

Με την εικόνα της προσευχής-σόου των Τούρκων στον ιερό ναό να είναι ακόμη νωπή στο μυαλό των απανταχού ορθοδόξων, η είδηση που έγινε γνωστή από τη γειτονική χώρα σπέρνει τον τρόμο στους Τούρκους!

Ένας μουεζίνης, και πιο συγκεκριμένα ο Οσμάν Ασλάν, πέθανε ξαφνικά μέσα στην Αγία Σοφία στις 2 Αυγούστου και μάλιστα ημέρα Κυριακή, που είναι για όλους τους ορθοδόξους αφιερωμένη στον Κύριο (Κυριακή)και τη Σοφία του!

Ο συγκεκριμένος μουεζίνης (είναι αυτός που καλεί κάθε τόσο με τη φωνή του από τους μιναρέδες σε ισλαμική προσευχή) υπηρετούσε στην Αγία Σοφία από την πρώτη ημέρα της αδιανόητης και προκλητικής της μετατροπής (ύστερα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας και το σχετικό προεδρικό διάταγμα) σε τζαμί.

Ο Ασλάν μάλιστα είχε προσφερθεί εθελοντικά ως άλλο γιουσουφάκι να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον «σουλτάνο» Ερντογάν και ήταν στο πλευρό όσων μουσουλμάνων έσπευδαν να μολύνουν τα άγια χώματά μας.

Την ώρα που ο Ασλάν κατέρρεε από καρδιακή προσβολή επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης και η είδηση του θανάτου του έκανε μέσα σε λίγη ώρα τον γύρο της Τουρκίας, με τον μουφτή της Κωνσταντινούπολης να ζητά το… έλεος του Αλλάχ. Μεγάλα τουρκικά sites (16 Ηabber, CNN Turk) και ηλεκτρονικές εκδόσεις εφημερίδων (Yeni Safak, Habber), με εκτενείς αναφορές τους στο περιστατικό, προσπαθούν να «φωτίσουν» όλα όσα διαδραματίστηκαν στο εσωτερικό της Αγίας Σοφίας.

Με την οργή του Θεού να πέφτει στα κεφάλια των Τούρκων, η προφητεία του Αγίου Παϊσίου (ως προάγγελος όσων θα επακολουθήσουν) προκαλεί δέος: «Η ώρα να πάρουμε την Πόλη… δεν θα έχουμε ούτε μια ντουφεκιά. Δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος. Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σε εμάς… Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Πραγματικά θα σβήσουν από τον χάρτη, διότι είναι ένα έθνος το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα καταντήσει αχανής έρημος. Επτά ώρες θα περπατάς για να συναντήσεις εκεί άνθρωπο» είχε προφητέψει ο γέροντας που μιλούσε στις καρδιές και τις ψυχές όλων μας…

Η σκαλωσιά που κατέρρευσε πάνω σε εργάτες μέσα στην εκκλησία

Η «Espresso» το Σάββατο 18 Ιουλίου με πρωτοσέλιδό της είχε αποκαλύψει τις σκηνές πανικού που είχαν διαδραματιστεί στην Αγία Σοφία και τις οποίες είχαν προσπαθήσει να αποκρύψουν τα μεγάλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

2458165697

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά -κυρίως από στόμα σε στόμα- κατά τη διάρκεια των εργασιών μέσα στο λίκνο του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας, κατέρρευσε μια μεγάλη σκαλωσιά, η οποία είχε στηθεί για να προχωρήσουν τα έργα μετατροπής σε τζαμί. Εργάτες με ανοιγμένα κεφάλια και ουρλιαχτά συνέθεταν ένα σκηνικό αλλοφροσύνης. Κάποιοι μάλιστα Τούρκοι τότε το θεώρησαν κακό σημάδι, ως επακόλουθο της ασέβειας απέναντι στην πίστη των Ελλήνων.

5120282

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...