Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Η Παναγία έσωσε τον γιο του Τομ Χανκς

Ο Τσέστερ, παιδί του χολιγουντιανού ηθοποιού, «χτύπησε» τατουάζ με τη Θεοτόκο στο μπράτσο επειδή θεωρεί ότι τον γλίτωσε από τα ναρκωτικά.

Στα χνάρια των διάσημων γονιών του βαδίζει ο Τσέστερ Μάρλον Χανκς, ο οποίος, όχι μόνο δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος, αλλά σε κάθε ευκαιρία υποστηρίζει ότι η Παναγία Γλυκοφιλούσα τον βοήθησε να ξεπεράσει τον σοβαρό εθισμό του στα ναρκωτικά, με τα οποία είχε περιπέτειες από πολύ μικρή ηλικία!

Ο μεγαλύτερος γιος του βραβευμένου με Οσκαρ χολιγουντιανού αστέρα Τομ Χανκς και της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού Ρίτα Γουίλσον έχει «κληρονομήσει» από τους γονείς του την αγάπη τους τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ορθοδοξία, την οποία ασπάστηκαν, θεωρώντας ότι ο τρόπος που δοξάζονται στη χώρα μας τα θεία αντιπροσωπεύει τις δικές τους εσωτερικές πεποιθήσεις για τη μεταφυσική.

Μάλιστα, για να αποδείξει και εμπράκτως την πίστη του στον Θεό ο 30χρονος ράπερ «χτύπησε» στην πλάτη του έναν πελώριο σταυρό, ενώ στόλισε το μπράτσο του με την εικόνα της Παναγίας, όπως αποτυπώνεται στην ορθόδοξη παράδοση. Ο ίδιος πιστεύει ότι η Παναγία Γλυκοφιλούσα τον βοήθησε να βγει από το μαύρο τούνελ των ουσιών, από τις οποίες κατάφερε να απεξαρτηθεί σχετικά πρόσφατα, ενώ πιστεύει ακράδαντα ότι αυτή προστατεύει και την οικογένειά του από τις κακοτοπιές.

«Μάχη με τον εθισμό»

«Δίνω μάχη με τον εθισμό από τα 16 μου χρόνια. Στα 24 ζήτησα τελικά βοήθεια. Έχοντας στο κοντέρ 50 μέρες καθαρός, μπορώ να σας πω ειλικρινά ότι δεν ήμουν ποτέ πιο χαρούμενος» είχε δηλώσει το 2014 ο Τσέστερ Μάρλον Χανκς, γνωστός και με το παρατσούκλι Τζετ Χέιζ, μέσω ενός βίντεο που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram.

Στο ίδιο βίντεο, στο οποίο μοιραζόταν το πρόβλημά του με το κοινό του στις ΗΠΑ, ο 30χρονος σήμερα Τσέστερ είχε ευχαριστήσει την οικογένειά του για την υποστήριξή της, ενώ είχε παροτρύνει όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα με αυτόν να μιλήσουν σε κάποιον.
Ο Τομ Χανκς έχει άλλους δύο γιους, τον Τρούμαν, τον οποίο απέκτησε επίσης με τη Ρίτα Γουίλσον, και τον Κόλιν, από τον πρώτο γάμο του με τη Σαμάνθα Λούις. Ο τελευταίος, ο οποίος έχει ακολουθήσει το ίδιο επάγγελμα με τον 64χρονο αστέρα του Χόλιγουντ, φροντίζει να επισκέπτεται με τα δύο παιδιά του το «ησυχαστήριο» της οικογένειας στην Αντίπαρο. Η κόρη του, μάλιστα, Ολίβια απευθύνεται στον Τομ και στη Ρίτα πάντοτε στα ελληνικά, φωνάζοντάς τους «παππού» και «γιαγιά».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα