Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Χαμός στη Μύκονο! Χειροπέδες στον Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για εξύβριση και βιαιοπραγία εναντίον αστυνομικών

Ακόμη και οι άνδρες της Αστυνομίας έμειναν άφωνοι όταν διαπίστωσαν ότι ο βίαιος τουρίστας που τους επιτέθηκε όταν επιλήφθηκαν συμπλοκής μεταξύ Αγγλων παραθεριστών έξω από ένα μπαρ στη Χώρα της Μυκόνου τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ήταν ο… αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Οι αστυνομικοί του τμήματος του νησιού δέχτηκαν καταγγελία για επεισόδιο στη θέση Φάμπρικα και όταν έφτασαν είδαν ένα βαν, στο οποίο επέβαιναν εννέα άτομα και διαπληκτίζονταν με άλλους δύο τουρίστες εκτός του οχήματος. Μόλις τους είδαν το επεισόδιο έληξε και οι δύο αποχώρησαν πεζή, ωστόσο δύο από τους επιβάτες του βαν επιτέθηκαν φραστικά στους ενστόλους.

φ1 32214668 8650613 Harry Maguire appeared on Love Island star Chris Hughes Instagra m 55 1598007235636

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το πλήρωμα του περιπολικού ζήτησε από τον οδηγό του βαν να τους ακολουθήσει στο Α.Τ. Μυκόνου. Όταν έφτασαν εκεί, τρεις από τους Άγγλους -μεταξύ των οποίων και οι δύο που είχαν προκαλέσει νωρίτερα το επεισόδιο- εξύβρισαν τους αστυνομικούς και αρνήθηκαν να προσαχθούν με την αυτόφωρη διαδικασία. Στο σημείο έφτασαν ενισχύσεις από άνδρες της Ασφάλειας, αλλά ο ένας νεαρός που συμμετείχε νωρίτερα στο επεισόδιο βιαιοπράγησε εναντίον ενός από αυτούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι ένας από αυτούς ήταν ο 27χρονος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ και οι άλλοι δύο νεαροί ήταν Άγγλοι φίλοι του, 28 και 29 χρόνων. Σε βάρος των τριών Άγγλων έχει σχηματιστεί δισκογραφία για εξύβριση και απείθεια κατά αστυνομικών και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Σύρου, ενώ οι δύο παραπέμφθηκαν επιπλέον με την αυτόφωρη διαδικασία και για πρόκληση σωματικών βλαβών. Μάλιστα ο Μακγουάιρ προκειμένου να αποφύγει το σούσουρο και τον διασυρμό για το επεισόδιο που μπορεί να πλήξει την καριέρα του επιχείρησε ανεπιτυχώς να «λαδώσει» αστυνομικό για να τον αφήσει και να μην πάει στο Αυτόφωρο!

φ6 32215324 8650613 image a 63 1598007539921

Δικογραφία

Έτσι σε βάρος του ίδιου και της… θερμόαιμης συντροφιάς του σχηματίσθηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, σωματική βλάβη, εξύβριση και απόπειρα δωροδοκίας με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Το προηγούμενο βράδυ ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, η κούκλα σύζυγός του και η παρέα του διασκέδαζαν στα Ματογιάννια μαζί με οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι τον αναγνώρισαν και τον αποθέωναν με τον ύμνο της ομάδας τους. Στο νησί μαζί με τον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκονται οι συμπαίκτες του Μάρκους Ράσφορντ και Μπράντον Ουίλιαμς, με τους οποίους λίγες ώρες πριν από το επεισόδιο τα έπινε παρέα με αιθέριες υπάρξεις σε πασίγνωστο pool bar της Μυκόνου. Η είδηση φυσικά για τον αστέρα του αγγλικού ποδοσφαίρου έχει κάνει τον γύρο του κόσμου!

φ5 Brandon Williams

Να σημειώσουμε ότι στις 9 Μαΐου ο Μαγκουάιρ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, αφού η σύζυγός του Φερν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο Άγγλος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσε άμεσα να ενημερώσει τους φίλους του στο Instagram για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας, της μικρής Πάιπερ Ρόουζ, η οποία τους έδωσε τον πιο όμορφο λόγο να χαμογελούν εν μέσω της πανδημίας.

φ2 32213536 8650613 Harry Maguire s girlfriend Fern Hawkins posted this Instagram sn a 44 1598006306727

«Καλώς ήλθες σ’ αυτόν τον τρελό κόσμο, κοριτσάκι μας. Πάιπερ Ρόουζ Μαγκουάιρ» ήταν το μήνυμα του 27χρονου διεθνούς σέντερ μπακ.

Όλα στη φόρα από την ΕΛ.ΑΣ.

Για το πρωτόγνωρο περιστατικό εκδόθηκε δελτίο Τύπου από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου το οποίο αναφέρεται στην επίθεση και στις κατηγορίες βάσει των οποίων συνελήφθησαν ο Μαγκουάιρ και οι Βρετανοί φίλοι του.

«Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

23043329

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς. Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...