Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η αοιδός Αναστασία Τερζή στα… νύχια ψυχοπαθούς!

Αρρωστημένα παιχνίδια εις βάρος της τραγουδίστριας «φωτιά»! Κλέβουν φωτογραφίες της για προφίλ με άλλο όνομα εξαπατώντας άλλους χρήστες.

Θύμα διαδικτυακής απάτης έχει πέσει, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», η σέξι τραγουδίστρια Αναστασία Τερζή με αρρωστημένα παιχίδια να παίζονται εις βάρος της!

Ο «πειρασμός» της πίστας, που, αν και πτυχιούχος Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει αποφασίσει να μη γιατρεύει ασθενείς, αλλά να προκαλεί… εγκεφαλικά και ταχυκαρδίες με τις εμφανίσεις της στις πίστες -και όχι μόνο-, μπορεί να απολαμβάνει τις διακοπές του σε εγχώριους ή εξωτικούς προορισμούς, όπως αρέσκεται-αλλά πίσω από την πλάτη του κάποιοι επιτήδειοι παίζουν αρρωστημένα παιχνίδια, με στόχο να πλήξουν το ίματζ του και να παραπλανούν τους φανατικούς θαυμαστές του. Γιατί ποιος μπορεί να φανταστεί μια τραγουδίστρια η οποία της αρέσει να περνά τον χρόνο της σε πανάκριβους προορισμούς, που είναι για γερά πορτοφόλια (από το Ντουμπάι και τη Μύκονο έως τις Μαλδίβες και τη Ρώμη), ότι δηλώνει τόπο κατοικίας την… Καλαμπάκα ή ότι το εξοχικό της είναι στον Πλαταμώνα και να στέλνει τα φιλάκια της και τις καληνύχτες της με φόντο τα Μετέωρα…

Επιτήδειοι

Προς Θεού, δεν έχουμε κάτι με τον ιδιαίτερα αγαπητό προορισμό, αλλά κάποιοι επιτήδειοι έχουν βαλθεί να χρησιμοποιούν προφανώς εν αγνοία της φωτογραφίες της αοιδού (στις οποίες αναδεικνύει και τα πλούσια προσόντα της) σε προφίλ στο facebook με άλλο όνομα, στοιχεία και τόπο διαμονής, δηλώνοντας μάλιστα ότι είναι σε σχέση!

Έτσι λοιπόν η εκρηκτική Αναστασία Τερζή κοιμάται τον ύπνο του δικαίου σε κρεβάτια πεντάστερων ξενοδοχείων, την ώρα που χρήστης ή χρήστρια του facebook, με άλλο ονοματεπώνυμο από εκείνο της τραγουδίστριας, χρησιμοποιεί της φωτογραφίες της για να εμπλουτίζει το προφίλ του/της παραπλανώντας τους πάντες. Γιατί μπορεί να είναι γυναικείο το ονοματεπώνυμο του συγκεκριμένου προφίλ, όμως ουδείς γνωρίζει ποιος… ψυχάκιας κρύβεται από πίσω με στόχο να κάνει ρόμπα την αοιδό!

Ηδονίζεται

Προφανώς η Θ.Λ.Ν. (το πλήρες όνομά της στο facebook είναι γνωστό στην «Espresso») ηδονίζεται, μια και έχει καταφέρει να αναστατώνει (χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες της Τερζή ως δικές της) διαδικτυακούς φίλους της, που γίνονται άνω κάτω για χάρη της και έχουν απανωτές εξάψεις, αν κρίνουμε και από τα σχόλια που γράφουν κάτω από τις φωτογραφίες. Μάλιστα, όσον αφορά τα αποθεωτικά σχόλια που δέχεται από θαυμαστές, σε κανέναν δεν έχει απαντήσει ότι δεν είναι αυτή που απεικονίζεται στις φωτό και ότι απλά χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες της τραγουδίστριας.

Τα σχόλια από τους ανυποψίαστους άντρες, που θολωμένοι από το θέαμα δεν έχουν καταλάβει την απάτη και την πλαστοπροσωπία, όπως «μωρό μου», «κουκλάρα μου», «τι παιδί είσαι εσύ», δίνουν και παίρνουν!

Το γεγονός ότι ο άγνωστος ή η άγνωστη που κρύβεται πίσω από το προφίλ Θ.Λ.Ν. δεν έχει εξηγήσει ότι στις φωτογραφίες είναι η… Αναστασία Τερζή (σημειωτέον ότι το αληθινό προφίλ της Τερζή στο facebook είναι το Anastasia Terzi και αναφέρεται ως δημόσιο πρόσωπο) ίσως να υποκρύπτει λόγους που ανάγονται στην ψυχιατρική με σκοπό να πλήξουν το ίματζ της αοιδού.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα