Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Ουκρανή και ο φαρμακοποιός εντοπίστηκαν γυμνοί και σφαγμένοι με μπαλτά μέσα στην κρεβατοκάμαρά της

Σοκάρουν οι νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα πάθους στο Λουτράκι, την ώρα που παραμένει εξαφανισμένος ο αδίστακτος «χασάπης» που πετσόκοψε κυριολεκτικά με πρωτοφανή μανία τη 43χρονη Ουκρανή μασέζ και τον 42χρονο Ελληνα φαρμακοποιό σύντροφό της. Αφαντος παραμένει και ο σεσημασμένος για ληστεία και ναρκωτικά Αλβανός πρώην εραστής της γυναίκας, που θεωρείται βασικός ύποπτος.

Το ζευγάρι, που είχε κάνει δεσμό το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε γυμνό και κατακρεουργημένο μέσα στην κρεβατοκάμαρα της αλλοδαπής, στο σπίτι που νοίκιαζε στο Φλάμπουρο. Και οι δύο έφεραν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο το σώμα τους. Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει προσδιοριστεί, αν και ο δολοφόνος φέρεται ότι χρησιμοποίησε τσεκούρι ή μπαλτά, κάτι που αναμένεται να εξακριβωθεί από τη νεκροτομή που ανέλαβε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου Νικόλαος Κωτακίδης.

Ο δολοφόνος, που παρομοιάζεται με φονική μηχανή, φέρεται ότι αιφνιδίασε το ζευγάρι όταν εισέβαλε στο σπίτι νυχοπατώντας, αφού άνοιξε την πόρτα με κλειδί, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Γι’ αυτό οι υποψίες στρέφονται στον 45χρονο Αλβανό πρώην φίλο της Φωτεινής Σβιτλάνα, που δεν έμενε στο Λουτράκι, αλλά φέρεται ότι είχε κλειδί από την εποχή που διατηρούσαν σχέση και δεν της το είχε παραδώσει, ελπίζοντας -μάταια- να ξανασμίξουν.

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από τον τόπο του μακελειού φαίνεται ότι το διπλό φονικό ήταν προσχεδιασμένο από τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος αποφάσισε να πιάσει επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι πάνω σε ιδιαίτερες στιγμές. Ξημερώματα Κυριακής πήγε στην περιοχή Βηθλεέμ με το δικό του αυτοκίνητο, το άφησε εκεί και κατευθύνθηκε πεζή προς το σπίτι που νοίκιαζε η 43χρονη αλλοδαπή στο Φλάμπουρο. Οταν είδε παρκαρισμένο έξω από το σπίτι το μπλε αυτοκίνητο του Γιάννη Ζωνίτσα, που διατηρούσε φαρμακείο δίπλα από το σπίτι της Ουκρανής, στο Λουτράκι, σιγουρεύτηκε ότι είχαν συναντηθεί για να βρεθούν ερωτικά.

Όπως υποπτευόταν, βρήκε τους εραστές γυμνούς στην κρεβατοκάμαρα και, θολωμένος από ζήλια, έπεσε πάνω τους χτυπώντας τους μανιασμένα με τον μπαλτά, προκαλώντας τους βαθιά τραύματα και ακατάσχετη αιμορραγία. Ο άτυχος φαρμακοποιός βρέθηκε κατακρεουργημένος πάνω στο κρεβάτι και η Ουκρανή κάτω από αυτό, μέσα σε λίμνη αίματος. Μετά, πήρε το αυτοκίνητο της Φωτεινής, έφτασε με αυτό στην περιοχή Βηθλεέμ, όπου του έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τυχόν ίχνη του και έφυγε με το δικό του.

Υπάρχει, βέβαια, και μια εκδοχή που λέει ότι ενδεχομένως δράστης και θύματα να είχαν κανονίσει να συναντηθούν στο σπίτι, άγνωστο για ποιο λόγο! Σε αυτό συγκλίνει και το γεγονός ότι τα θύματα δεν έφεραν αμυντικά τραύματα. Αυτό, βέβαια, μπορεί να σημαίνει ότι αιφνιδιάστηκαν, οπότε δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όμως εξετάζεται και η περίπτωση να είχαν καμφθεί οι αντιδράσεις τους. Για τον λόγο αυτό έχουν γίνει τοξικολογικές εξετάσεις στις σορούς, ώστε να εξακριβωθεί αν είχαν κάνει χρήση ουσιών. Ωστόσο, η παραπάνω εκδοχή δεν φαίνεται πιθανή καθώς, όταν ο μακελάρης έφυγε από το σπίτι, κλείδωσε την πόρτα και ασφάλισε την καγκελόπορτα της αυλής με… λουκέτο!

loutrakidolofonia7

Ως αργά χθες ο Αλβανός υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος παρέμενε άφαντος, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στη Μύκονο, όπου ζει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης, ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος, με τον οποίο είχε αποκτήσει μία κόρη που σήμερα είναι 20 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός φέρεται ότι είχε αρκετά πάρε δώσε με τη Μύκονο, καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά. Ισως, όμως, να πρόλαβε να διαφύγει στην πατρίδα του, καθώς μεσολάβησαν πολλές ώρες από τον εμπρησμό του Ι.Χ. της 43χρονης ως τη στιγμή που ταυτοποιήθηκαν τα θύματα και μαθεύτηκε η προηγούμενη σχέση της Ουκρανής μασέζ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...