Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Νοικάρης στραγγαλιστής! Ανθρωποκυνηγητό για τον 22χρονο από το Μπανγκλαντές που «καθάρισε» ηλικιωμένο ζευγάρι

Από την Εύα Παπαδάτου

Στην κεντρική Ελλάδα επικεντρώνονται οι έρευνες των διωκτικών Αρχών, καθώς φαίνεται ότι εκεί κατάφερε να φτάσει ο βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού που έγινε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή Πασακάκι στα Χανιά.
Αμέσως μετά το έγκλημα με θύματα έναν 82χρονο και την 79χρονη σύντροφό του, ο 22χρονος Μπανγκλαντεσιανός φέρεται ότι αναχώρησε από την Κρήτη με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά, απ’ όπου θα κατευθυνόταν προς τη βόρεια Ελλάδα σε μια προσπάθεια να χάσει τα ίχνη του η Αστυνομία.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνονται στη Λαμία, όπου πιθανολογείται ότι βρίσκεται αυτές τις ημέρες, ενώ οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα παντού και «χτενίζουν» κάθε σημείο της ευρύτερης περιοχής με σκοπό να περάσουν χειροπέδες στον νεαρό αλλοδαπό, που αρχικά στραγγάλισε με ένα πουκάμισο και στρίμωξε σε βαλίτσα το πτώμα του άτυχου 82χρονου και κατόπιν αφαίρεσε με τον ίδιο τρόπο και τη ζωή της 79χρονης στραγγαλίζοντάς τη με ένα μαντίλι.

Χρωστούσε αρκετούς μήνες

Το διπλό φονικό, που θυμίζει ταινία θρίλερ, έχει ταράξει την τοπική κοινωνία, καθώς οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα. Ολα άρχισαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η άτυχη 79χρονη αναζητούσε στη γειτονιά τον 82χρονο σύντροφό της. Ο ηλικιωμένος είχε πάει στο σπίτι που νοίκιαζε από την άτυχη γυναίκα ο 22χρονος, για να του ζητήσει τα ενοίκια που χρωστούσε στη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, της χρωστούσε αρκετούς μήνες και, παρά τις πιέσεις της να την εξοφλήσει, εκείνος δεν έδινε ούτε ευρώ.

Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο αλλοδαπός λογομάχησε με τον ηλικιωμένο και τον στραγγάλισε με ένα πουκάμισο (!) ενώ στη συνέχεια κατάφερε να χώσει μέσα σε μία… βαλίτσα το άψυχο σώμα του! Μετά βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο διαμέρισμα της 79χρονης, που βρίσκεται σε απόσταση 15 μέτρων. Οταν εκείνη γύρισε άπρακτη από την έρευνα που έκανε στη γειτονιά ψάχνοντας τον 82χρονο, τη στραγγάλισε με ένα μαντίλι. Στη συνέχεια ερεύνησε ανενόχλητος το σπίτι και άρπαξε ένα ποσό γύρω στα 10.000 ευρώ που έκρυβε η σπιτονοικοκυρά!

Προτού αποκαλυφθούν οι φρικτές δολοφονίες, ο αλλοδαπός έφυγε με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά. Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο 22χρονος είχε προσχεδιάσει το διπλό φονικό, καθώς γνώριζε τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής.

Έσβησε τα ίχνη του

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έδρασε αστραπιαία και να ευνοήθηκε από τις ώρες αναχώρησής τους. Πάντως, φρόντισε να εξαφανίσει πλήρως τα ίχνη του απενεργοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο και κάθε προφίλ που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πτώμα της 79χρονης βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής και λίγες ώρες μετά εκδόθηκε silver alert για τον σύντροφό της, τον οποίον αναζητούσε εναγωνίως η κόρη του. Η παρουσία αστυνομικών γύρω από το σπίτι της 79χρονης ήταν συνεχής από τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, οπότε η κόρη του 82χρονου άρχισε να ψάχνει τον πατέρα της.

Τελικά λίγες ώρες μετά, το μεσημέρι της Δευτέρας, η δυσοσμία οδήγησε τις Αρχές στη μακάβρια αποκάλυψη. Ο 82χρονος βρέθηκε στραγγαλισμένος και δεμένος πισθάγκωνα μέσα στη βαλίτσα, στο σπίτι όπου διέμενε ο Μπανγκλαντεσιανός και βρίσκεται πίσω από αυτό του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Δυστυχώς, οι Αρχές έχασαν πολύτιμο χρόνο καθώς η 79χρονη δολοφονήθηκε την Παρασκευή και βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής, κάτι που σημαίνει ότι ο δολοφόνος είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του για να διαφύγει από την Κρήτη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...