Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Σάλος με αστέρια του Ολυμπιακού σε ξενοδοχείο της Συγγρού εν μέσω lockdown! Ντου της ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα

«Γλέντι» 31 ατόμων εν μέσω lockdown στο roof garden του ξενοδοχείου «Athenaeum Smart». Ανάμεσά τους «ερυθρόλευκοι» παίκτες και σεξοβόμβες.

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Άφθονο αλκοόλ, σεξοβόμβες με αναλογίες που κόβουν την ανάσα, έντονη μουσική με επιλογές επαγγελματία DJ και πλήρης… αδιαφορία για το lockdown και τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, ακόμη και από ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, συνέθεταν το σκηνικό του ξέφρενου πάρτι στο roof garden του ξενοδοχείου «Athenaeum Smart» στον Νέο Κόσμο, που προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας με συλλήψεις και πρόστιμα!

φ6 την δεξια

Κάποιοι θεώρησαν ότι, κόντρα σε κάθε προσπάθεια προστασίας της δημόσιας υγείας και μόλις τη δεύτερη ημέρα εφαρμογής των μέτρων, προείχε η διασκέδασή τους και ξεσάλωσαν στο κορονοπάρτι σαν να μην υπήρχε… αύριο! Υπολόγιζαν, όμως, χωρίς τους περιοίκους, οι οποίοι ενοχλήθηκαν από τη δυνατή μουσική και ειδοποίησαν το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης στις 02.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Κατά την έφοδο της Αστυνομίας στο ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού 127, το πάρτι πήρε άδοξο τέλος και η μουσική σταμάτησε απότομα!

Και πρόσωπα της showbiz

Οι αστυνομικοί εντόπισαν 31 άτομα, τα οποία συμμετείχαν και προσπάθησαν να κρυφτούν ακόμα και στις τουαλέτες, αντικρίζοντας έκπληκτοι μεταξύ των προσκεκλημένων ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που διασκέδαζαν γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια το lockdown, αλλά και τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας τους που απαγορεύει το ξενύχτι! Επισήμως, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχουν δοθεί μόνο τα ονόματα των Φελίπε Μπρούνο, Ρούμπεν Σεμέδο και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πάρτι συμμετείχαν και άλλα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται. Σε όλους τους συμμετέχοντες (και στους παίκτες του Ολυμπιακού) επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, ενώ στο ξενοδοχείο βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και ο χώρος του σφραγίστηκε, καθώς του επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 15 ημερών. Μάλιστα, από τα ξημερώματα της Δευτέρας υπάρχει εμφανής παρουσία αστυνομικών έξω από αυτό.

Χειροπέδες στην 24χρονη κόρη του ιδιοκτήτη! Κρύβονταν στις τουαλέτες οι καλεσμένοι

Η 24χρονη κόρη του ιδιοκτήτη Β.Π. συνελήφθη ως διοργανώτρια. Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε στο Τμήμα Ακρόπολης στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ. (περί διάδοσης κορονοϊού) και για διατάραξη κοινής ειρήνης. Οπως αναφέρεται στο επίμαχο άρθρο, η παράβαση είναι πλημμέλημα.

24xroni 2

Ωστόσο, στην τρίτη παράγραφο επισημαίνεται ότι, εφόσον νοσήσει ή καταλήξει κάποιο άτομο συνεπεία της διοργάνωσης, η κατηγορία μετατρέπεται σε κακούργημα. Η 24χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Όμως, η δίκη πήρε αναβολή για τις 19 Νοεμβρίου, λόγω απουσίας των μαρτύρων.

«Ανέβηκαν πελάτες στην ταράτσα» λέει ο Κούγιας

«Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική» υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας, ως συνήγορος της 24χρονης που συνελήφθη για το κορονοπάρτι στη Συγγρού με δεκάδες καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά και καλλονές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του οποίου είναι επικεφαλής ο γνωστός ποινικολόγος, στο ξενοδοχείο δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι, αλλά κάποιοι πελάτες, μεταξύ των οποίων και οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στην ταράτσα της μονάδας και άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ακόμη ότι η 24χρονη δεν είχε καμία συμμετοχή και συνελήφθη ως τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου, ενώ γίνεται γνωστό ότι η υπεράσπισή της «θα ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από τον νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια».

Η 24χρονη Β.Π. συνελήφθη ως διοργανώτρια του πάρτι και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, ενώ της επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Η κατηγορουμένη παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο, αλλά η δίκη της αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου λόγω απουσίας μαρτύρων. Στον καθένα από τους συμμετέχοντες στην επίμαχη συγκέντρωση, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...