Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σοκ στη Μάνη! 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στην 15χρονη κορούλα τους

Η ζήλια όπλισε το χέρι του φονιά

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Ο παιδικός έρωτας ενός ζευγαριού από τη Μάνη έμελλε να πνιγεί στο αίμα συγκλονίζοντας ολόκληρη τη Λακωνία! Τυφλωμένος από ζήλια, ο 44χρονος επιχειρηματίας Ι.Τ. σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τη συνομήλικη σύζυγό του X. μέσα στο σπίτι τους στον Πύργο Διρού Ανατολικής Μάνης και μάλιστα μπροστά στα έντρομα μάτια της 15χρονης κόρης τους.

Ο 18χρονος γιος τους στάθηκε πιο τυχερός, αφού την ώρα του άγριου φονικού είχε πάει να επισκεφθεί τον άρρωστο παππού του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η αρρωστημένη ζήλια του 44χρονου ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του και πήρε τη ζωή τής γυναίκας που είχε λατρέψει και ήταν μαζί από το γυμνάσιο, πυροβολώντας την στο κεφάλι και το στήθος με δύο σφαίρες. Οι γείτονες μιλούν για ομηρικούς καβγάδες μεταξύ του ανδρογύνου που σήκωναν την περιοχή στο πόδι, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο άντρας ξυλοκοπούσε την άτυχη γυναίκα, για την οποία όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο. Οι περισσότεροι τσακωμοί που ξεσπούσαν στο σπίτι τους ήταν εξαιτίας της οργής που κουβαλούσε σχεδόν σε μόνιμη βάση ο 44χρονος και την οποία του προκαλούσε η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τη Χ., σύμφωνα πάντα με όσα λένε οι περίοικοι.

Ηρεμιστικά χάπια

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην «Espresso» καλά πληροφορημένες πηγές από τη Λακωνία, ο Ι.Τ. αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα που δυσχέραιναν την κατάστασή του και έκαναν τις αντιδράσεις του ακόμα πιο απρόβλεπτες (μάλιστα φέρεται ότι έπαιρνε συχνά ηρεμιστικά χάπια για να καλμάρουν τα νεύρα του). Έτσι, με την παραμικρή αφορμή ενοχοποιούσε τη 44χρονη, καταλογίζοντάς της δήθεν ανάρμοστες συμπεριφορές απέναντι σε άντρες, πολλές φορές με βίαια ξεσπάσματα και όλα αυτά σχεδόν πάντα μπροστά στα παιδιά τους, τα οποία ζούσαν καθημερινά έναν εφιάλτη. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια καταγγελία στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία ούτε από την πλευρά του θύματος ούτε από κάποιο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο.

Το κακό έγινε το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 10, όταν για ακόμα μία φορά το ζευγάρι, που είχε ερωτευτεί όταν ακόμα πήγαινε σχολείο, τσακώθηκε. Αυτή τη φορά ο καβγάς δεν έληξε με ξύλο και κλάματα, καθώς ο επιχειρηματίας σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το κυνηγετικό όπλο που φύλαγε στο σπίτι και πυροβόλησε προς τη σύζυγό του. Η 44χρονη έπεσε νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος καθώς οι σφαίρες τη βρήκαν στο κεφάλι και το στήθος, ενώ η άτυχη 15χρονη, που έγινε μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας της από τον ίδιο της τον πατέρα, άρχισε να ουρλιάζει από τη φρίκη που αντίκρισαν τα μάτια της. Σε κατάσταση σοκ και κλαίγοντας με λυγμούς η ανήλικη κάλεσε την Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό που θα σημαδέψει για πάντα τη ζωή της.

Η άτυχη 44χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, ενώ άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του καθώς και δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον ένα κυνηγετικό όπλο και τρία φυσίγγια. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο αδελφός τού δράστη είναι επίσης επιχειρηματίας (διατηρεί αλυσίδα καταστημάτων με είδη τροφίμων), ενώ ο παππούς τους είχε συμβάλει ιδιαίτερα στην ανάπτυξη των σπηλαίων Διρού. Πλέον, οι συγγενείς της τραγικής οικογένειας έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών τού ζευγαριού ενώ η 15χρονη θα χρειαστεί και βοήθεια από ειδικούς.

«Η αδελφή μου είπε πως ο άντρας της ήταν σχιζοφρενής»

Για την εφιαλτική ζωή που βίωνε η 44χρονη στο πλευρό του άντρα που παντρεύτηκε και κατέληξε να γίνει ο δολοφόνος της μίλησε η αδελφή τής άτυχης γυναίκας!

Συντετριμμένη η γυναίκα ανέφερε ότι κανείς δεν γνώριζε τι γινόταν μέσα στο σπίτι, καθώς η περηφάνια αλλά και ο φόβος της αδελφής της δεν τους άφηνε να καταλάβουν: «Δεν ξέρω τι έκανε στα παιδιά και δεν μιλούσαν. Όποτε επισκεπτόμασταν το σπίτι τους έδειχναν όλοι πολύ ευτυχισμένοι μεταξύ τους». Όμως, για κάποιον λόγο, δέκα μέρες πριν από το φονικό, η Χ. αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να αποκαλύψει στους δικούς της την κόλαση που ζούσε: «Πριν δέκα μέρες, η άλλη μας αδερφή είχε δει κάτι περίεργα πράγματα στο σπίτι της αδικοχαμένης και την πήρε από εκεί για δύο μέρες, για να ηρεμήσει. Εκεί μας τα εκμυστηρεύτηκε όλα, αλλά φοβόταν να πάει στην Αστυνομία ή στον εισαγγελέα να καταγγείλει τον άντρα της. Περνούσε μαύρη ζωή, τη χτυπούσε κιόλας και φτάσαμε στο σημείο να της αφαιρέσει και τη ζωή…» είπε η αδελφή τού θύματος και πρόσθεσε: «Μας είπε πως ο άντρας της ήταν ένας καταθλιπτικός σχιζοφρενής (…) Έπαιρνε και φάρμακα και τελευταία τα είχε κόψει, ενώ ο δεύτερος ψυχίατρος που είχε πάει του είχε πει ότι πρέπει να του πάρει την άδεια οπλοφορίας» κατέληξε κλαίγοντας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...