Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το συμβόλαιό της με τον ALPHA και...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αναφέρθηκε στο πρώτο της συμβόλαιο με τον ALPHA και στην αμοιβή της.

Γνωστή ηθοποιός μας «συστήνει» την αδελφή και τη γιαγιά της: «Οι Βασούλες...

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία την αδελφή και τη γιαγιά της να ποζάρουν αγκαλιά. «Οι Βασούλες μου», έγραψε στη λεζάντα.

Fashion icon στο κέντρο της Αθήνας ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας πάντα κομψό αλλά και μοδάτο να κάνει τις βόλτες του.

Ο «πάγος έσπασε» και το πάρτι ξεκινά! Επιστρέφει το «Just the 2...

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης προσγειώνεται ξανά στη συχνότητα του ΟPEN και υπόσχεται φαντασμαγορικές βραδιές με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Όμηρος «δίπλα» από του Μαξίμου ο κολλητός του Αλβέρτου! Ένοπλοι Αφγανοί στο σπίτι του Κώστα Μαστοράκη

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα είχε δει ο γνωστός επιχειρηματίας και προσωπικός φίλος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό Κωνσταντίνος Μαστοράκης τη φρικτή εμπειρία που βίωσε στα χέρια τριών Αφγανών κακοποιών, οι οποίοι, όπως περιέγραψε στιγμή προς στιγμή στην «Espresso», εισέβαλαν οπλισμένοι ως τα δόντια λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο σπίτι του, στην περιοχή του Μετς, την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

Ο επιχειρηματίας δίπλα στον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο
  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Οι εισβολείς έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα του διαμερίσματος που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, μια «ανάσα» από το Μέγαρο Μαξίμου, την -υποτίθεται- πιο καλά φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας! Ο Κωνσταντίνος Μαστοράκης «πάγωσε» όταν τους είδε ξαφνικά μπροστά του, όπως περιέγραψε στην «Espresso». «Εγώ είχα πέσει για ύπνο, όταν άκουσα φασαρία και είδα τους τρεις μέσα στο διαμέρισμά μου με βαριοπούλες και μαχαίρια στα χέρια, πιστόλια, απ’ όλα πάνω τους!» περιγράφει ο επιχειρηματίας, που δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ του τρόμου.
Οι κακοποιοί έδεσαν τον 55χρονο επιχειρηματία και τον κράτησαν όμηρο χτυπώντας τον για να κάμψουν κάθε πρόθεσή του να αντισταθεί. Αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν χρήματα, τραπεζικές κάρτες, ακόμα και τις οικιακές συσκευές.

Το αυτοκίνητο του 55χρονου

«Με έδεσαν»

«Πήραν την τηλεόραση, πήραν πολλά πράγματα. Δεν άφησαν τίποτα… Μου πήραν και το μικρό αυτοκίνητο που είχα για τις μετακινήσεις μου. Με έδεσαν και έφυγαν» περιγράφει και προσθέτει ότι οι αλλοδαποί ήξεραν πού να χτυπήσουν: «Πριν από δύο χρόνια είχε ξεκινήσει διαδικασία το ακίνητο να γίνει Airbnb. Δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορονοϊού τον περασμένο Μάιο και σήμερα διαμένουν στο κτίριο τρία άτομα. Στις 9 του μήνα διέρρηξαν και άλλα διαμερίσματα στη γειτονιά και τα άδειασαν».

Ο Κωνσταντίνος Μαστοράκης κατάφερε να λυθεί δύο ώρες αργότερα και ενημέρωσε την Αστυνομία που άρχισε αναζητήσεις. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου το κλεμμένο Smart του στην Ομόνοια και καταδίωξαν τον οδηγό όταν δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο. Αφού τον συνέλαβαν, βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος μέρος των κλοπιμαίων.

Ο Αφγανός που έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

«Πήγα στην Ασφάλεια Ομονοίας να δω φωτογραφίες. Τον έναν τον πιάσανε, είναι Αφγανός και είπε ότι δεν θυμάται τίποτα…» λέει στην «Espresso» ο 55χρονος. Εις βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα. Η έρευνα συνεχίζεται για τους συνεργούς του και τα υπόλοιπα κλοπιμαία που δεν βρέθηκαν, καθώς ο συλληφθείς δήλωσε… άστεγος! Ο επιχειρηματίας εκφράζει την αγανάκτησή του για την έλλειψη της αστυνομικής παρουσίας στην ήσυχη γειτονιά του Μετς, ενώ «καρφώνει» και τον δήμαρχο Αθηναίων και ανιψιό του πρωθυπουργού.

«Είμαι στα 500 μέτρα από το Μαξίμου, πίσω από το Καλλιμάρμαρο! Ο δρόμος όλη την ημέρα έχει παιδάκια, είναι δίπλα σε σχολείο. Στο διπλανό ακίνητο διαμένει στενή συνεργάτιδα του δημάρχου Αθηναίων! Τόσα λαμπιόνια τα Χριστούγεννα για τον στολισμό του “Μεγάλου Περιπάτου” και δύο λάμπες για τον δρόμο της γειτονιάς δεν περίσσεψαν από τον Δήμο της Αθήνας! Πώς να προστατεύσουμε τα σπίτια μας; Πού είναι η ασφάλειά μας;» διερωτάται μέσω της «Espresso».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».