Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Υφυπουργός «αρπακτικό»! Η Ιωάννα Ηλιάδη, ρεπόρτερ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έσπασε τη σιωπή της

Ακόμα μία σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, όταν η επί χρόνια ρεπόρτερ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ιωάννα Ηλιάδη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η δική της τραυματική εμπειρία συνέβη το 1994, όταν, ως νεαρή συντάκτρια του «Ριζοσπάστη», έκλεισε ραντεβού στο γραφείο του τότε υφυπουργού για συνέντευξη.

«Πηγαίνω κι εγώ λοιπόν στο γραφείο, η γραμματέας μού ανοίγει την πόρτα και κάθομαι μπροστά από το γραφείο του. Κάνω κάποιες ερωτήσεις και, όταν τέλος πάντων ολοκληρώθηκε η συνομιλία και ήταν η ώρα να φύγω, σηκώνεται και μου λέει “ωραίο φόρεμα φοράς” και πάει να το ξεκουμπώσει. Σαστισμένη, πετάγομαι πάνω και απομακρύνομαι» γράφει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι, παρά την άρνησή της, εκείνος επέμενε και άρχισε να την κυνηγά γύρω από ένα τραπέζι συσκέψεων.

«Εγώ να ουρλιάζω ότι δεν θέλω να με φιλήσει κανένας και να τρέχω γύρω γύρω από το τραπέζι. Και να με κυνηγάει και να λέει “ένα φιλάκι”. Πρέπει να έκανε δύο με τρεις φορές τον γύρο του τραπεζιού, εγώ μπροστά κι αυτός ξοπίσω, να θέλει ντε και καλά να με φιλήσει. Μέχρι που φτάνω στην πόρτα και πάει κι αυτός, και πλέον πρέπει να είχα πάθει παράκρουση, γιατί άρχισε να λέει “εντάξει, μόνο μη φωνάζεις”»!

Ραντεβού

Εξω από το γραφείο βρίσκονταν η γραμματέας και κάποιοι ψηφοφόροι του υφυπουργού, που είχαν κλείσει μαζί του ραντεβού. Η νεαρή τότε συντάκτρια, αδιαφορώντας για το αν οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τις φωνές της, κατευθύνθηκε αποφασισμένη προς το γραφείο του συνεργάτη του Γεράσιμου Αρσένη και ζήτησε να ενημερωθεί προσωπικά ο υπουργός για το συμβάν.

«Προσπάθησαν και με έπεισαν να μείνει εκτός δημοσιότητας. Λίγα χρόνια αργότερα, σε κάποια συζήτηση με συναδέλφους είπα ότι κάποτε είχα δεχθεί παρενόχληση από πολιτικό στο υπουργείο και ένας από αυτούς μου είπε ότι το ήξερε. Οι φωνές μου είχαν ακουστεί έξω και η γραμματέας του υφυπουργού με είχε ακούσει και του το είχε μεταφέρει» σημείωσε η κυρία Ηλιάδη.

Η διαδικτυακή της εξομολόγηση έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους ακολούθους της, που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στο πρόσωπό της, σχολιάζοντας και κοινοποιώντας τα γραφόμενά της. «Σκεφτείτε πόσες γυναίκες ενδεχομένως ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Πιστεύω ότι θα ακούσετε πολλές παρόμοιες ιστορίες, τώρα που άνοιξε το κουτί. Γι αυτό #με_τη_σοφία και την κάθε Σοφία που θα μιλήσει για να προλάβει το επόμενο θύμα» καταλήγει η ανάρτηση.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα