Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Υφυπουργός «αρπακτικό»! Η Ιωάννα Ηλιάδη, ρεπόρτερ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έσπασε τη σιωπή της

Ακόμα μία σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, όταν η επί χρόνια ρεπόρτερ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ιωάννα Ηλιάδη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η δική της τραυματική εμπειρία συνέβη το 1994, όταν, ως νεαρή συντάκτρια του «Ριζοσπάστη», έκλεισε ραντεβού στο γραφείο του τότε υφυπουργού για συνέντευξη.

«Πηγαίνω κι εγώ λοιπόν στο γραφείο, η γραμματέας μού ανοίγει την πόρτα και κάθομαι μπροστά από το γραφείο του. Κάνω κάποιες ερωτήσεις και, όταν τέλος πάντων ολοκληρώθηκε η συνομιλία και ήταν η ώρα να φύγω, σηκώνεται και μου λέει “ωραίο φόρεμα φοράς” και πάει να το ξεκουμπώσει. Σαστισμένη, πετάγομαι πάνω και απομακρύνομαι» γράφει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι, παρά την άρνησή της, εκείνος επέμενε και άρχισε να την κυνηγά γύρω από ένα τραπέζι συσκέψεων.

«Εγώ να ουρλιάζω ότι δεν θέλω να με φιλήσει κανένας και να τρέχω γύρω γύρω από το τραπέζι. Και να με κυνηγάει και να λέει “ένα φιλάκι”. Πρέπει να έκανε δύο με τρεις φορές τον γύρο του τραπεζιού, εγώ μπροστά κι αυτός ξοπίσω, να θέλει ντε και καλά να με φιλήσει. Μέχρι που φτάνω στην πόρτα και πάει κι αυτός, και πλέον πρέπει να είχα πάθει παράκρουση, γιατί άρχισε να λέει “εντάξει, μόνο μη φωνάζεις”»!

Ραντεβού

Εξω από το γραφείο βρίσκονταν η γραμματέας και κάποιοι ψηφοφόροι του υφυπουργού, που είχαν κλείσει μαζί του ραντεβού. Η νεαρή τότε συντάκτρια, αδιαφορώντας για το αν οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τις φωνές της, κατευθύνθηκε αποφασισμένη προς το γραφείο του συνεργάτη του Γεράσιμου Αρσένη και ζήτησε να ενημερωθεί προσωπικά ο υπουργός για το συμβάν.

«Προσπάθησαν και με έπεισαν να μείνει εκτός δημοσιότητας. Λίγα χρόνια αργότερα, σε κάποια συζήτηση με συναδέλφους είπα ότι κάποτε είχα δεχθεί παρενόχληση από πολιτικό στο υπουργείο και ένας από αυτούς μου είπε ότι το ήξερε. Οι φωνές μου είχαν ακουστεί έξω και η γραμματέας του υφυπουργού με είχε ακούσει και του το είχε μεταφέρει» σημείωσε η κυρία Ηλιάδη.

Η διαδικτυακή της εξομολόγηση έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους ακολούθους της, που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στο πρόσωπό της, σχολιάζοντας και κοινοποιώντας τα γραφόμενά της. «Σκεφτείτε πόσες γυναίκες ενδεχομένως ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Πιστεύω ότι θα ακούσετε πολλές παρόμοιες ιστορίες, τώρα που άνοιξε το κουτί. Γι αυτό #με_τη_σοφία και την κάθε Σοφία που θα μιλήσει για να προλάβει το επόμενο θύμα» καταλήγει η ανάρτηση.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα