Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Γνωστός ηθοποιός ξεσπά: «Θα σκάσει “τσουνάμι” καταγγελιών»! «Πυρ» στον Κιμούλη από Ταβουλάρη και Ρουμελιώτη!

Νέο «τσουνάμι» αποκαλύψεων αναμένεται τις επόμενες ημέρες, καθώς το ελληνικό κίνημα #ΜeΤoo έχει αρχίσει πλέον να θεριεύει, βρίσκοντας εκφραστές σε πολλούς χώρους.

Η αρχή έγινε με τη Σοφία Μπεκατώρου και την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση από τον Αριστείδη Αδαμόπουλο και η συνέχεια δόθηκε με τη Ζέτα Δούκα και την αποκάλυψή της για λεκτικό, ψυχολογικό και σωματικό bullying από τον Γιώργο Κιμούλη.

Οι δύο γυναίκες άνοιξαν, καθώς φαίνεται, τον ασκό του Αιόλου δίνοντας το έναυσμα σε πολλές άλλες που κρατούσαν μέχρι τώρα τα χείλη τους σφραγισμένα να τ’ ανοίξουν τελικά… κι όποιον πάρει ο Χάρος!

«Το απόστημα έσπασε και η βρομιά που ξεχύθηκε θα κηλιδώσει πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας» αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» πασίγνωστος ηθοποιός, επιλέγοντας ωστόσο για την ώρα να διατηρήσει την ανωνυμία του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, που μοιράστηκε μαζί μας, δύο ομάδες καλλιτεχνών αποτελούμενες συνολικά από δέκα γυναίκες είναι έτοιμες να καταθέσουν στον εισαγγελέα εναντίον τριών συγκεκριμένων προσώπων που βρίσκονται σε κορυφαίες θέσεις αυτή τη στιγμή, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, το… μενού δεν έχει μόνον εργασιακό bullying με λεκτική και ψυχολογική βία, αλλά και σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ακόμη και κακοποιήσεις!

Κορυφαία ονόματα

«Σε λίγες ημέρες δέκα γυναίκες από τον χώρο της υποκριτικής θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα για να καταθέσουν τις δικές τους τραγικές εμπειρίες που είχαν σε συνεργασίες τους με τρία κορυφαία ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι, δυστυχώς, αλήθεια όλο αυτό και σας το επιβεβαιώνω. Ωστόσο, πολύ φοβάμαι ότι μετά θ’ ανοίξουν τα στόματα και από νεαρούς ηθοποιούς που υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από γνωστούς Ελληνες σκηνοθέτες» εκμυστηρεύεται στην «Espresso» ο δημοφιλής ηθοποιός.

Κι ενώ το νέο κύμα αποκαλύψεων έχει αρχίσει να παίρνει ύψος για να «σκάσει» επάνω στην εγχώρια showbiz, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόλαβε να ρίξει πρώτη τη… βόμβα της μέσω Instagram, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- πως γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αυτοϊκανοποιήθηκε σε οντισιόν την ώρα που εκείνη ως νέα στο επάγγελμα έκανε τον αυτοσχεδιασμό που της είχε ζητήσει.

Χθες το πρωί η σειρά της Ευδοκίας Ρουμελιώτη να ρίξει τα… πυρά της στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Ημουν 25 χρόνων. Ηταν η τρίτη μου παράσταση. Δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Φοβόμουν, ένιωθα ότι, αν μιλήσω, τα βάζω με τον Γιώργο Κιμούλη κι έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο και μπορεί να μην ξαναδούλευα κι εγώ ζούσα από αυτή τη δουλειά» εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Μετά τη συνεργασία μας “παντρεύτηκα” ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης και το ήξερε αυτό…»

Στη σκηνή

Οπως ισχυρίστηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, στις πρόβες της παράστασής τους όλα κύλησαν περίφημα. Μετά όμως… «Ολα ξεκίνησαν την πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά. Μετά τη συνεργασία μας φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ημουν πάνω στη σκηνή και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω αυτά που άκουγα να μου λέει στο αυτί μου… Επιασα τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τον ίδιο και τον ρώτησα γιατί, γιατί τα έκανε όλα αυτά, αφού εκείνος με είχε επιλέξει.

Ευτυχώς που μετά συνάντησα ανθρώπους που με υποστήριξαν κι έμεινα σε αυτόν τον χώρο. Ηταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να κλείσω τη σεζόν. Στο διάλειμμα της παράστασης φοβόμουν να μείνω στο καμαρίνι και πήγαινα και καθόμουν στην τουαλέτα μέχρι να περάσει η ώρα για να βγω στη σκηνή… Πήγα και βρήκα τον καλλιτεχνικό διευθυντή, που ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, και του είπα ότι θέλω να φύγω, και μου είπε ότι η ψυχική υγεία μου είναι πάνω απ’ όλα» αποκάλυψε στη συνέχεια της εμφάνισής της μέσω Skype σε πρωινή εκπομπή.

Οσο για το ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν με ενδιαφέρει, να κάνει ό,τι θέλει. Να μου κάνει μήνυση, να με πάει στα δικαστήρια. Εχω μιλήσει γι’ αυτό, δεν μιλάω πρώτη φορά. Αυτά που λέω είναι όλα αλήθεια. Είχα στήριξη από την οικογένειά μου και τη μητέρα μου. Φοβόμουν να πάω να μαζέψω τα πράγματά μου από το καμαρίνι μου. Σωματικά δεν είχε γίνει βίαιος, είχε γίνει λεκτικά. Δεν ήξερα γιατί τα περνάω όλα αυτά. Ούτε σεξουαλικά με παρενόχλησε ποτέ. Το βράδυ που είπα “φεύγω” συνέβη κάτι που δεν θέλω να πω. Είχαν μαζευτεί πολλά και αυτό που συνέβη εκείνη τη μέρα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι… Αν έβγαινε ο κύριος Γιώργος Κιμούλης να πει ένα απλό “συγγνώμη”, ίσως κι εμείς να το αντιμετωπίζαμε διαφορετικά».

«Φτάνει πια»

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη ακόμη μία ηθοποιός, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, στράφηκε εναντίον του 64χρονου πρωταγωνιστή. «Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό “φτάνει πια”, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζέτα! Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα, και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης» έγραψε η κοπέλα σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Η συνεργασία μας, ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε, γιατί σχεδόν μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντί μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν, και αποχώρησα. Τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα» συνέχισε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, τονίζοντας αμέσως μετά πως αποφάσισε να μιλήσει τώρα, γιατί τώρα δεν είναι μόνη της!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.




Μποζουκια Αθηνα