Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Η Ιωάννα μετά το βιτριόλι! Η φωτογραφία-σοκ της 34χρονης έπειτα από 10 χειρουργεία!

Κόμπο στον λαιμό και των πιο ψύχραιμων προκαλεί μια φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας χθες, στην οποία εικονίζεται το φρικτά παραμορφωμένο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την παρανοϊκή επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη συντοπίτισσά της Εφη Κ.!

59681940 10219125870164697 7311093893339021312 o

Σχεδόν 10 μήνες μετά το φρικιαστικό περιστατικό που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή, η άτυχη κοπέλα, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο, έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στο «ΟΚ!» για την τραυματική εμπειρία της και για τον γολγοθά που ανεβαίνει όλο αυτό το διάστημα.

ioanna 3 1068x712 1

Αξιοσημείωτο είναι ότι βρήκε τη δύναμη και το θάρρος να αποκαλύψει δημόσια το πρόσωπό της, παραχωρώντας το δικαίωμα στο περιοδικό να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με την τωρινή όψη της, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό της.

Συγκρίνοντας τις δύο φωτογραφίες του εξωφύλλου, διαπιστώνει κανείς ότι το πανέμορφο κορίτσι με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια δεν υπάρχει πια… Εχει δώσει τη θέση του σε ένα δυστυχισμένο πλάσμα, το οποίο προσπαθεί να καλύψει τα σημάδια της κακοποίησης που τού άφησε η αρρωστημένη ζήλια ενός διεστραμμένου μυαλού! Επειτα από 10 χειρουργεία, η κοπέλα που είδε τη ζωή της να γκρεμίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη είναι πλέον αναγκασμένη να φορά μια σκληρή πλαστική μάσκα, η οποία «κρατάει» το πρόσωπό της και βοηθά να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Παρ’ όλα αυτά, είναι εμφανή τα εγκαύματα στο πρόσωπό της, όπως και στα χέρια της!

ioanna4

Τα τραγικά γεγονότα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στη συγκλονιστική κατάθεση ψυχής που έκανε για την επίθεση σε βάρος της στις 20 Μαΐου 2020, η 34χρονη Ιωάννα μίλησε για τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν για πάντα την ψυχή και το σώμα της, αλλά και για τη σκληρή καθημερινότητά της μετά τις επίπονες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ακόμη πιο σοκαριστική και από τις ανατριχιαστικές περιγραφές της, όμως, είναι η δήλωσή της ότι «μέχρι τη σύλληψή της (ενν. της 35χρονης) ζούσα με τον φόβο ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει»! Θυμίζουμε ότι το ίδιο είχε υποστηρίξει και στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει τον περασμένο Δεκέμβριο, για να απαντήσει σε όλα όσα είχε πει η σατανική ιδιωτική υπάλληλος.

«Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι και, ακόμη, αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε, ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη διότι, κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι “Αρλεκιν”. Πρόκειται για τη ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Οταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιό της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφτεί στο νοσοκομείο» είχε αναφέρει η 34χρονη μέσω του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα.

ioanna2 001

Εξάλλου, οι διωκτικές Αρχές φέρεται ότι είναι πεπεισμένες πως η 35χρονη ήταν αποφασισμένη να αφαιρέσει τη ζωή της αντιζήλου της. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο λάπτοπ της βρέθηκαν σημειώσεις που αποκάλυπταν ότι σχεδίαζε να επιτεθεί ξανά στην Ιωάννα, αυτήν τη φορά μέσα στο νοσοκομείο όπου η άτυχη κοπέλα έδινε μάχη για τη ζωή της! Σύμφωνα, επίσης, με τον κ. Λύτρα, η ήδη προφυλακισμένη βιτριολίστρια έψαχνε τρόπους για να αποτελειώσει την Ιωάννα με αρσενικό, υδροκυάνιο ή ένεση αέρα!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...