Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Καθηγητής μουσικής θώπευε και δημιουργούσε ερωτικές σχέσεις με μαθήτριες 13 έως 15 χρόνων

Χιονοστιβάδα καταγγελιών και μηνύσεις από τέσσερα θύματα του «αρπακτικού»

Νέο ισχυρό σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες για έναν καθηγητή πιάνου στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται ότι εκμεταλλευόταν τη θέση του για να συνάπτει ερωτικές σχέσεις με ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας από 13 έως 15 χρόνων!

Συνολικά τέσσερα κορίτσια έχουν καταγγείλει τον καθηγητή «αρπακτικό» σε βάθος 12ετίας, με την υπόθεση να έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Η μία εξ αυτών, μάλιστα, η οποία κίνησε τις διαδικασίες για τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, βρήκε το σθένος να μιλήσει δημόσια για την τραυματική εμπειρία που βίωσε σε τρυφερή ηλικία.

«Ο εν λόγω καθηγητής με πλησίασε ερωτικά όταν ήμουν 15 ετών. Μολονότι δεν ήταν προσωπικός μου καθηγητής, έβρισκε την ευκαιρία να εισέρχεται στον χώρο που ασκούμουν μόνη και να προβαίνει σε θωπείες και αγκαλιές, με το πρόσχημα της διόρθωσης του σώματός μου» ανέφερε η 25χρονη -σήμερα- κοπέλα.

Αμέσως μετά περιέγραψε πώς την «παγίδευσε» ο καθηγητής του Κρατικού Ωδείου. «Σύντομα με πλησίασε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανέπτυξε μαζί μου οικειότητα και εν τέλει σχέση που διήρκησε περίπου ένα έτος. Δεν το γνώριζαν παρά μόνο δύο φίλες μου, παρόλο που βρισκόμασταν με τον άνθρωπο αυτόν σε καφετέριες της περιοχής. Η σχέση έληξε, γιατί φοβήθηκα και δεν μπόρεσα να ενδώσω σε επιθυμίες του» τόνισε η καταγγέλλουσα.

Η κοπέλα προσθέτει ότι έκανε πέντε χρόνια ψυχοθεραπεία ώσπου να καταφέρει να καταγγείλει τον πιανίστα. «Μου πήρε πέντε χρόνια ψυχοθεραπείας να μπορέσω να βρω το κουράγιο να μιλήσω και το έκανα αυτοβούλως στη διοίκηση του Κρατικού Ωδείου» τόνισε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η 25χρονη επισημαίνει ότι έως σήμερα ο άνθρωπος αυτός δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση του. «Ασφαλώς και φοβάμαι, τόσο για τον στιγματισμό μου όσο και για την αντεκδίκησή του» κατέληξε η 25χρονη.

Ο δικηγόρος των κοριτσιών Κωνσταντίνος Μορτόπουλος ανέφερε από την πλευρά του στο newsit.gr: «Υπάρχει ήδη δικογραφία που σχηματίστηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σχετικά με καταγγελλόμενη παρενόχληση αριθμού μαθητριών του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης από καθηγητή του ωδείου. Δύο εξ αυτών είναι μηνύτριες. Πρόκειται για μία ενήλικη σήμερα, που αναφέρει ότι συνήψε σχέση περίπου ενός έτους με τον εν λόγω καθηγητή μουσικής κατά τον χρόνο που ήταν ανήλικη, και συγκεκριμένα 15 ετών. Η δε άλλη είναι ανήλικη και η προστασία της αποτελεί για μας πρώτιστο μέλημα και καθήκον».

«Μολονότι η Δικαιοσύνη, διά του εισαγγελέα Πρωτοδικών, κινήθηκε κατά τα δικονομικώς οφειλόμενα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, η αντιμετώπιση του ζητήματος από την πλευρά των διοικητικών Αρχών, και συγκεκριμένα του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, υπήρξε πραγματικά στατική. Με την ενημέρωση του υπουργείου Πολιτισμού, οι διαδικασίες επιταχύνθηκαν σημαντικά, αλλά είμαστε ήδη στο τέλος του τέταρτου μήνα» συμπλήρωσε ο κ. Μορτόπουλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...