Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Σε κατάσταση σοκ στη φυλακή ο Φιλιππίδης – «Δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε αυτό» 

Απολογήθηκε για τον έναν βιασμό και τις δύο απόπειρες, αλλά δεν έπεισε - Η γυναίκα και ο γιoς του έμαθαν τα «μαντάτα» έξω από την Ευελπίδων

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Πέτρος Φιλιππίδης μόλις άκουσε χθες από τη 15η τακτική ανακρίτρια ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Μπιμπίλα για καταγγελίες που δεν έχουν ακόμα φτάσει στη δικαιοσύνη – Τι είπε για τον Φιλιππίδη;

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα κατέληγε πίσω από τα κάγκελα και άρχισε να φωνάζει «δεν το περίμενα αυτό που μου κάνετε, δεν είναι δυνατόν», ενώ στη συνέχεια κατέρρευσε. Οι αστυνομικοί τού φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, απ’ όπου αναμένεται να οδηγηθεί στις Φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται ήδη ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Διαβάστε επίσης: Η Ακρίτα για τη προφυλάκιση του Φιλιππίδη: «Ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Μπάρμπα»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε χθες την πόρτα της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, τη σύζυγό του Ελπίδα και τον γιο τους. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ενώπιον της ανακρίτριας και απολογήθηκε κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών σε βάρος του, αλλά φαίνεται ότι δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα να τον στείλουν στη φυλακή ώσπου να γίνει η δίκη του.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Αρζόγλου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης συμπεριφέρθηκε σαν ένας νεόπλουτος της εξουσίας»

Οι μαρτυρίες

Η ανακρίτρια δούλεψε πάρα πολύ γρήγορα την υπόθεση, καθώς μέσα σε δύο μήνες από την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού πέρασαν από το γραφείο της και τα τρία φερόμενα θύματά του, ενώ κατέθεσαν και μάρτυρες. Η ανάκριση ολοκληρώθηκε χθες με την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και την προφυλάκισή του. Τώρα η υπόθεση αναμένεται να διαβιβαστεί στο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να αποφανθεί αν ο ηθοποιός θα παραπεμφθεί σε δίκη, κάτι που θεωρείται σίγουρο.

Οι μαρτυρίες των τριών γυναικών για όσα ισχυρίζονται ότι πέρασαν στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη είναι καταπέλτης για τον ηθοποιό. Η πρώτη καταγγελία ήταν για απόπειρα βιασμού που έγινε το 2008 στο καμαρίνι του. Ωστόσο, μετά τις περιγραφές που άκουσε ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος από τη γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον πασίγνωστο κωμικό αποφάσισε να αναβαθμίσει την κατηγορία σε βιασμό εκτιμώντας ότι η πράξη ήταν τετελεσμένη. Σύμφωνα με την καταγγελία, η ηθοποιός είχε συναντήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στο καμαρίνι του, προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Εκείνος, σύμφωνα με όσα έχει εξιστορήσει η γυναίκα, κλείδωσε την πόρτα και της όρμησε.

Η δεύτερη συνάδελφος του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία τον κατηγορεί ότι επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο θέατρο όπου εργαζόταν το 2010, φέρεται ότι έχει περιγράψει στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο:

«Μου όρμησε, με φιλούσε στον λαιμό και ήθελε να φτάσει στα χείλη μου. Προσπαθώντας να ξεφύγω, του έλεγα “σας παρακαλώ σταματήστε, δεν θέλω να το κάνουμε αυτό, δεν αισθάνομαι καλά, αφήστε με, με πονάτε”. Τότε, εκείνος μου απάντησε “μη φωνάζεις τζάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο”…». Τελικά, σύμφωνα με τις περιγραφές της, κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του ηθοποιού και έτρεξε μέχρι την πόρτα, αλλά τον άκουσε να της λέει ότι ήταν κλειδωμένη. Τότε εκείνη τον απείλησε ότι θα τον καταστρέψει και τελικά της άνοιξε για να φύγει.

Στο Παλαιό Ψυχικό

Η τρίτη γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού της τον Αύγουστο του 2014 βρέθηκε μόνη μαζί του στο αυτοκίνητό του. Νωρίτερα είχαν συναντηθεί για δουλειά και, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο κατηγορούμενος προθυμοποιήθηκε να την πάει ως το σπίτι της. Οταν, όμως, βρέθηκαν στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, ο ηθοποιός φέρεται ότι οδήγησε το αυτοκίνητο σε ένα απόμερο αδιέξοδο στενό και κλείδωσε τις πόρτες.
«Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει» έχει περιγράψει η καταγγέλλουσα. Ομως, σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής ηθοποιού, η επίθεση άρχισε πολύ γρήγορα να κλιμακώνεται:

«Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Ανοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του».

Οπως υποστηρίζει, άρχισε να προσποιείται για να ξεφύγει από τα χέρια του:
«Εκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Εβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. “Πάρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα!” μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Επεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!” μου είπε».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

«Σύννεφα» στη σχέση τους λίγο καιρό μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αλέξανδρος Λυκούδης περνούν κρίση...

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τσιμτσιλή: «Στον Alpha η Κωνσταντίνα ήταν αρκετά ισχυρή» – Μεσσαροπούλου: «Γιατί δεν το λες;»

Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο ο Αντώνης Λουδάρος και πόσα χρήματα έπαιρνε όταν συμπαρουσίαζε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.




Μποζουκια Αθηνα