Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Έγκλημα στις Σέρρες: «Ροζ» εκβιασμοί και κακοποίηση της 16χρονης από τον 21χρονο φονιά

«Ψόφα! Ψόφα!» Τα λόγια του killer την ώρα που έμπηγε το μαχαίρι στον 20χρονο

Οσο περνούν οι μέρες και ξεδιπλώνεται το κουβάρι της φρίκης γύρω από την άγρια δολοφονία του 20χρονου στο χωριό Ανω Καμήλα Σερρών τόσο βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία για το βίαιο παρελθόν του 21χρονου σφαγέα! Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 16χρονη Κλειώ Ζ., που έγινε άθελά της το «μήλον της έριδος» μεταξύ του θύματος και του «μαχαιροβγάλτη», ο προφυλακισμένος -πλέον- νεαρός την είχε παρασύρει με απειλές μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι, όπου τη βίασε επανειλημμένα!

Οσα κατέθεσε η 16χρονη μαθήτρια ΕΠΑ.Λ. στους αστυνομικούς και περιλήφθηκαν στη δικογραφία προκαλούν ανατριχίλα! Οπως ανέφερε αρχικά, τα μόνα κοινά που είχαν δράστης και θύμα ήταν ότι μεγάλωσαν στην ίδια περιοχή των Σερρών και ότι είχαν συνάψει και οι δύο σχέση μαζί της.

«Με τον Δημήτρη Π. γνωριζόμαστε καιρό και προσφάτως κλείσαμε έναν χρόνο που βρισκόμαστε σε σχέση. Ο Δ. ήταν πολύ καλό παιδί, ευγενικός και πολύ εργατικός, καθώς βοηθούσε τον πατέρα του στις αγροτικές εργασίες. Γενικότερα, είχαμε μια ήρεμη ερωτική σχέση, χωρίς εντάσεις. Πριν από την έναρξη της σχέσης μας με τον Δ., δηλαδή ενάμισι με δύο χρόνια περίπου νωρίτερα από σήμερα, διατηρούσα απλά σχέση με τον Γιώργο Σ. για χρονικό διάστημα περίπου οκτώ μηνών, την οποία διέκοψα εγώ, γιατί ήταν μια σχέση κουραστική, με καβγάδες και πολλές εντάσεις» κατέθεσε η 16χρονη.

Φ3i
Ο 21χρονος «μαχαιροβγάλτης»

foniko serres drastis 3

Στη συνέχεια περιέγραψε την αντίδραση του 21χρονου δράστη στην απόφασή της να διακόψουν τη σχέση τους, λέγοντας ότι άρχισε να την εκβιάζει ότι θα ανέβαζε ημίγυμνες φωτογραφίες της στο facebook εάν δεν δεχόταν να τον συναντήσει. «Οταν ζήτησα από τον Σ. να διακόψουμε τη σχέση μας, αυτός με απειλούσε συνεχώς ότι θα κάνει κακό σε μένα και στη μικρότερη αδελφή μου, ότι αν με βρει θα με σκοτώσει και εξαπέλυε και άλλες τέτοιες απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα. Μάλιστα, την τελευταία φορά που βρεθήκαμε με τον Σ., δηλαδή πριν από έναν χρόνο περίπου από σήμερα, τον Ιούλιο του 2020, ενώ εγώ είχα αρχίσει τη σχέση μου με τον Δημήτρη, βρεθήκαμε έπειτα από έντονη ψυχολογική πίεση που άσκησε σε μένα, καθώς μου έστειλε κάτι φωτογραφίες μου όπου ήμουν ημίγυμνη, λέγοντάς μου ότι, αν δεν τον συναντήσω, θα τις αναρτούσε δημόσια στο facebook» ανέφερε η κοπέλα στην κατάθεσή της, αποσπάσματα της οποίας δημοσίευσε το protothema.gr.

Ωστόσο, ακόμη πιο σοκαριστικός είναι ο ισχυρισμός της ότι στη συνάντηση που είχε με τον 21χρονο εκείνος τη βίασε επανειλημμένα!

ΤΟ ΘΥΜΑ
Ο άτυχος 20χρονος

Φ2i

Η μοιραία συνάντηση

«Υπό το βάρος των απειλών του, πήγα σε συνάντηση μαζί του σε εγκαταλειμμένο σπίτι στο Ανω Μητρούσι Σερρών, πλησίον του γηπέδου, μόνη μου, χωρίς το κινητό μου, όπως μου είχε ζητήσει ο ίδιος, όπου με εξανάγκασε τρεις φορές σε συνουσία μαζί του χωρίς τη θέλησή μου, δηλαδή με βίασε, και μετά με άφησε να φύγω. Την πράξη του αυτή κατάλαβα ότι την έκανε από μίσος που είχε για τον Δημήτρη και την καινούργια μας σχέση» ανέφερε, λέγοντας ότι λίγες ημέρες μετά αποφάσισε να αποκαλύψει στον Δημήτρη τι είχε συμβεί!

Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση για το άγριο φονικό ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας της 9ης Αυγούστου, όταν η 16χρονη συναντήθηκε με τον Δ. και του αποκάλυψε ότι ο Σ. ζήτησε να την ακολουθήσει στο Instagram και εκείνη τον μπλόκαρε. Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός αυτόπτη που ήταν μπροστά στην αιματηρή συμπλοκή.

Απευθείας στην καρδιά

«Κάποια στιγμή, ο Σ. κατάφερε να ξεφύγει από μια λαβή που του είχε κάνει ο Π. και κατευθύνθηκε απευθείας προς το μαχαίρι. Αφού το πήρε στα χέρια του, ο Σ. πήγε προς το μέρος του Π. και τον μαχαίρωσε απευθείας στο ύψος της καρδιάς του. Τότε, ο Π. έπεσε κάτω στο έδαφος, ενώ ο Σ. του φώναζε “ψόφα! Ψόφα!”, πηγαίνοντας προς το μέρος του, με πρόθεση να τον ξαναχτυπήσει με το μαχαίρι. Βλέποντας αυτό, φώναξα στον Σ. να σταματήσει και αμέσως τηλεφώνησα στην Αστυνομία για να τους αναφέρω το συμβάν».

Από την πλευρά του, ο 21χρονος, ο οποίος σόκαρε το πανελλήνιο τόσο με την αποτρόπαιη πράξη του όσο και με την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα κίνησή του να ανεβάσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο με το μαχαίρι που κάρφωσε στην κοιλιά του 20χρονου φίλου του, αρνήθηκε ότι απείλησε την πρώην κοπέλα του για να συνευρεθούν ερωτικά.

«Ουδέποτε απείλησα ή εκβίασα την Κλειώ Ζ. ότι θα δημοσιεύσω ημίγυμνες φωτογραφίες της που είχα, επιδιώκοντας δήθεν συνουσία μαζί της. Ουδέποτε την ενόχλησα, ήμουν διακριτικός. Αλλωστε, είχα συνάψει άλλη σχέση με συνομήλική μου από την Αθήνα, όπου ήθελα και σχεδίαζα να μεταβώ για να εργασθώ» ανέφερε στην απολογία του στον ανακριτή, που τον έκρινε προφυλακιστέο με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Ταυτόχρονα, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του άτυχου Δ. και προσπάθησε να δικαιολογήσει την ειδεχθή πράξη του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο.

Περιγράφοντας τη δολοφονία, είπε ότι ο 20χρονος «με έπιασε αιφνίδια από τον λαιμό, με γρονθοκόπησε επανειλημμένα και, μη δυνάμενος αντικειμενικά να αμυνθώ διαφορετικά… άρπαξα απεγνωσμένα σε μια ύστατη προσπάθεια να τον αναχαιτίσω το μαχαίρι που ευρίσκετο στο έδαφος και τον έπληξα στην κοιλιακή χώρα». Ο 21χρονος ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί αν πάσχει από ψυχικό νόσημα.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...