Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Το «χοντρό» επεισόδιο του Κούγια σε μπαρ της Σκιάθου και οι «ψιλές» από τον Μπέο

Ως άλλη Τούνη βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας για προσωπικές του περιπέτειες

Μετά την περιπέτειά του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου ακινητοποιήθηκε από τροχονόμους να οδηγεί υπερπολυτελή μοτοσικλέτα χωρίς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας Αλέξης Κούγιας είχε νέα «ντράβαλα», αυτή τη φορά στη Σκιάθο, στην οποία απολαμβάνει τις διακοπές του.

Οπως η Ιωάννα Τούνη προκαλεί… πανικό και κερδίζει τα βλέμματα του κόσμου, έτσι και ο Αλέξης Κούγιας, σαν άλλος «influencer», βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας, όχι λόγω κάποιου πελάτη του που εκπροσωπεί, αλλά για τις δικές του προσωπικές περιπέτειες.

Αυτή τη φορά ο γνωστός ποινικολόγος ήταν πρωταγωνιστής επεισοδίου στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων. Την περασμένη Παρασκευή, ο Αλέξης Κούγιας φέρεται ότι λογομάχησε και ήρθε στα χέρια με θαμώνα σε γνωστό μπαρ της Σκιάθου. Σύμφωνα με το τοπικό ενημερωτικό site volosday.gr, η κατάσταση ξέφυγε και έληξε με τον Κούγια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να εισπράττει δυο δυνατά χαστούκια.

Ο ίδιος, λίγες ώρες αργότερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε, διευκρινίζει ότι υπάλληλος του νεκροταφείου Βόλου επιτέθηκε λεκτικά εναντίον του με αναφορές στον Αχιλλέα Μπέο, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος είναι φίλος του δημάρχου Βόλου. Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι είναι φανερό ποιος διέδωσε τη φήμη και έγραψε την «είδηση» για το επεισόδιο, καθώς η φρασεολογία βλέπει ότι παραπέμπει στον Αχιλλέα Μπέο, αφήνοντας αρκετές αιχμές εναντίον του.

«Ψευδής είδηση»

«Ο άνθρωπος που κατασκεύασε αφίσες με τη φωτογραφία της μητέρας του παιδιού του, γράφοντας από κάτω ότι πηγαίνει με γύφτους, με τις οποίες γέμισε τις κολόνες και τους τοίχους της Παλαιάς Φώκαιας Αττικής (χρησιμοποιώντας ως αφισοκολλητή τον παλιό συνεργάτη του στον Πανιώνιο Οικονομίδη, υπάρχει στη διάθεσή μου και φωτογραφικό υλικό και οι αφίσες και η μήνυση της πρώην συζύγου του), όπου κατοικεί πλέον η πρώην σύζυγός του, μεθόδευσε σε site που ελέγχει την ψευδή είδηση, περί του ότι δήθεν εγώ πρωταγωνίστησα σε ένα επεισόδιο στη Σκιάθο, που επιλέξαμε μαζί με τα παιδιά να κάνουμε διακοπές φέτος» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας και προσθέτει:

«Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: Βρισκόμουν πράγματι στο club Jaguar στη Σκιάθο μαζί με παρέα, όταν σε ένα διπλανό τραπέζι ήρθαν και κάθισαν δύο παχύσαρκοι, έμαθα εκ των υστέρων ότι είναι αδέρφια και ότι ο ένας από τους δύο, έμαθα από τον παλιό μου πελάτη από τον Βόλο Βασίλη Στύλλα, ότι τον λένε Ζήση (γνωρίζω και το επώνυμό του), άρχισε να φωνάζει δυνατά διάφορες φράσεις, που είχαν όλες αναφορά στον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος δήθεν δεν πρόκειται να αφήσει την ΑΕΛ να ανέβει κατηγορία και ότι θα κάνει διάφορα πράγματα σε εμένα και την οικογένειά μου. Φώναξα τότε τον Βασίλη Στύλλα και του είπα να του πει να ησυχάσει και ότι είναι “κότα λειράτη”, γιατί αναγνώρισα από τον τρόπο της ομιλίας του ότι είναι το ίδιο πρόσωπο (έχει μία προφορά χαρακτηριστική), που εδώ και δύο χρόνια σε τακτά χρονικά διαστήματα με παίρνει από απόκρυψη διάφορες ώρες της ημέρας και της νύκτας, απειλώντας και βρίζοντας. Αμέσως μετά, και αφού ο Βασίλης Στύλλας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα αλλά αυτός συνέχιζε, κινήθηκα προς το μέρος του και του είπα να βουλώσει το στόμα του, γιατί έχω καταλάβει ποιος είναι. Εκείνη τη στιγμή ο αδερφός του, όπως έμαθα εκ των υστέρων, ο οποίος είχε εικόνα μπράβου, κινήθηκε προς το μέρος μου, αλλά παρενέβησαν οι ιδιοκτήτες του Jaguar, ο Βασίλης Στύλλας, αλλά και ο συνάδελφός μου Δημοσθένης Πέππας και εκεί τελείωσε το επεισόδιο, χωρίς καμία χειροδικία από κανέναν, όπως ψευδώς κατασκευάστηκε και δημοσιοποιήθηκε και από γνωστούς συκοφάντες της Λάρισας».

Καταλήγοντας ο Αλέξης Κούγιας παραθέτει τρία υστερόγραφα. Μάλιστα, στο τελευταίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι πλέον η Τούνη έχει χάσει με διαφορά στις φωτογραφίσεις.

«ΥΓ.1 Ελπίζω μετά την αποκάλυψη του Ζήση να σταματήσουν τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε μένα.

ΥΓ.2 Στην πανέμορφη Σκιάθο μαζί με τα παιδιά μου απολαμβάνουμε τόσο τις ωραιότερες διακοπές των τελευταίων ετών, όσο και την αγάπη του κόσμου τόσο των ντόπιων, όσο και των παραθεριστών από τον Βόλο, τη Λάρισα και όλη τη Θεσσαλία.

ΥΓ.3 Πρέπει να έχω φωτογραφηθεί με περισσότερους από 150 ανθρώπους κυρίως από τη Λάρισα και τον Βόλο».

Ο Αλέξης φωνάζει και για «ψιλές» από τον Μπέο

Πριν καλά καλά προλάβει να καταλαγιάσει ο… κουρνιαχτός από το επεισόδιο στο μπαρ της Σκιάθου, ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του ανέφερε χθες ότι έφαγε κι άλλες… ψιλές σε άλλο μπαρ του νησιού, αυτή τη φορά από τον ίδιο τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Ο ποινικολόγος -μεταξύ άλλων- τονίζει πως δέχτηκε επίθεση και χτύπημα από τον Μπέο, στον οποίο έκανε και μήνυση, με την αυτόφωρη διαδικασία να είναι σε εξέλιξη!

«Πριν από λίγο στο κατάστημα Gold Fish στη Σκιάθο έπινα καφέ με οπαδό της ΑΕΛ, ο οποίος είναι λιμενικός στο επάγγελμα και το όνομά του είναι Αχιλλέας, ο οποίος ήταν μαζί με τον 12χρονο γιο του, όταν από πίσω άνανδρα και χωρίς να τον αντιληφθώ με χτύπησε στο κεφάλι αυτό το “γνωστό” σε όλη την ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο “άτομο” που έχει δυσφημήσει οτιδήποτε με το οποίο έχει έρθει σε επαφή. Αναφέρομαι στον Αχιλλέα Μπέο που δυστυχώς η κοινωνία του Βόλου δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποιον τρόπο και ποιες σκέψεις τον εξέλεξε δήμαρχο».

Ο Αλέξης Κούγιας στη συνέχεια επιχείρησε να συνδέσει την υπόθεση με το προηγούμενο επεισόδιο στο μπαρ Jaguar. Μετά τις ανακοινώσεις εις βάρος του, ο Αχιλλέας Μπέος άστραψε και βρόντηξε, κατηγορώντας τον Αλέξη Κούγια για άνανδρη και μικροπρεπή συμπεριφορά. Απαντώντας στη μήνυση του Αλ. Κούγια ότι τον χτύπησε στο κεφάλι, συνοδευόμενος από δύο «φουσκωτούς», ο δήμαρχος επισημαίνει πως δεν χρειάζεται μπράβους για να ρίξει δύο χαστούκια στον Αλέκο.

Στο ίδιο ύφος

Ο Αχιλλέας Μπέος «σηκώνει το γάντι» που του πέταξε ο ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας, απαντώντας του στο ίδιο ύφος: «Συνεχίζει να προκαλεί και να αποδεικνύει πόσο γραφικός είναι ο γηραλέος Αλέκος Κούγιας, και προσπαθώντας να αποσπάσει τον οίκτο του κόσμου (λες και δεν τον έχει τόσα χρόνια με την κατάντια του) διαστρεβλώνει τα γεγονότα και κατά συνήθεια δίνει μια ψευδή εικόνα τους. Αλίμονο σε μένα, αν χρειαζόμουν μπράβους για να δώσω δύο χαστούκια στον Αλέκο! Αλίμονο…»

Στην ίδια ανάρτηση στο facebook ο κ. Μπέος αναφέρεται και στην προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια ότι έφτιαξε αφίσες με τη φωτογραφία της πρώην συζύγου του για να την εκδικηθεί, επειδή τον εγκατέλειψε. Ο δήμαρχος τονίζει πως θα υπερασπιστεί την οικογένειά του και θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Αλέξη Κούγια. «Σε ό,τι αφορά δε τις μηνύσεις του, βεβαίως και θα τα πούμε στο δικαστήριο. Οπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις δικές μου. Αμοιβαία είναι αυτά… Μέχρι τότε φιλάκια…» αναφέρει δηκτικά ο Αχιλλέας Μπέος.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...