Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Συγκλονίζει ο ισχυρισμός του Ρουμάνου που δολοφόνησε τον κτηνοτρόφο στην Κρήτη: «Με πάσαρε σε επιχειρηματία και τσέπωνε τα λεφτά»

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας έξω από το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου με συγγενείς του «Λαέρτη» να καταρρέουν

Απίστευτους ισχυρισμούς που προκαλούν αποστροφή επικαλέστηκε ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 39χρονου κτηνοτρόφου από τη Μεσαρά στην προανακριτική ομολογία του.

Ο Ρουμάνος killer έκανε λόγο για νοσηρές καταστάσεις στις οποίες -όπως ισχυρίζεται- τον εξανάγκαζε με τη βία ο «Λαέρτης», όπως να συνευρίσκεται ερωτικά με επιχειρηματία κι εκείνος να του παίρνει τα λεφτά.

ΛΑΕΡΤΗΣ 2

Ο αλλοδαπός πέρασε χθες το κατώφλι του εισαγγελέα Ηρακλείου συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έξω από το δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν συγγενείς του αδικοχαμένου πατέρα δύο παιδιών Νίκου Μπιτσακάκη, οι οποίοι φώναζαν «φονιάς» και εξαπέλυαν κατάρες. Μάλιστα, κάποιοι πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος του δράστη, ενώ αρκετοί συγγενείς, μεταξύ των οποίων η χαροκαμένη μητέρα του 39χρονου, κατέρρευσαν. Η τραγική γυναίκα φώναζε πως ο γιος της τον είχε (τον δράστη) σαν παιδί του: «Του είχα πει να τον διώξει, αλλά μου έλεγε πως είναι καλός στη δουλειά του. Το παιδί μου το ‘φαγε… Αυτό τον έφαγε. Η ζήλια, η κακία, η πονηριά των ξένων». Στο ξέσπασμά της η μητέρα του 39χρονου, που κάποια στιγμή δεν άντεξε και λιποθύμησε, υποστήριξε ότι ο Ρουμάνος είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να σκοτώσει έναν ταξιτζή, τυλίγοντας μια ζώνη στον λαιμό του!

ΛΑΕΡΤΗΣ 5

Ράκος η χήρα του

Σε άθλια κατάσταση εμφανίστηκε και η χήρα του θύματος. «Του αφαίρεσε τη ζωή άδικα, ύπουλα. Για ποιον λόγο τον μισούσε; Δεν είχαν καμία οικονομική διαφορά» ανέφερε συντετριμμένη, ενώ για το κοριτσάκι της, που ήταν μέσα στο σπίτι τους την ώρα του φονικού, είπε: «Είναι ένα οκτάχρονο που είδε τον πατέρα του στα αίματα. Ισως είδε τον φονιά, γιατί φώναζε. Το παιδί είναι σε σοκ. Θα το αφήσω να ηρεμήσει και μετά θα του μιλήσω».

Ανδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος οδήγησαν τον 27χρονο στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για ψευδή κατάθεση (για όσα είπε στους αστυνομικούς το βράδυ του φονικού).

φ1 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 9

Στον 30χρονο ομοεθνή του, που είχε συλληφθεί μαζί του, ασκήθηκε δίωξη για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και παραχώρηση της καραμπίνας σε τρίτο πρόσωπο που δεν είχε σχετική άδεια. Πάντως, το όπλο του εγκλήματος δεν έχει ακόμα βρεθεί, αν και ο 27χρονος υπέδειξε στην Αστυνομία δήθεν το σημείο στο οποίο την πέταξε. Και στους δύο θα οριστούν δικηγόροι, ενώ πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα το μεσημέρι.

Πάντως όσα είπε στην προανακριτική ομολογία του ο Ρουμάνος, τον οποίο απασχολούσε τα τελευταία χρόνια στη δούλεψή του ο 39χρονος κτηνοτρόφος από το Πετροκεφάλι, προκάλεσαν την οργή των συγγενών του θύματος. Οπως αποκαλύφθηκε, είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου ότι το θύμα τον εκμεταλλευόταν με τον χειρότερο τρόπο, του χρωστούσε πολλά λεφτά, τον ξυλοκοπούσε άγρια και του συμπεριφερόταν απαξιωτικά εξαναγκάζοντάς τον σε εξευτελιστικές καταστάσεις, όπως το να συνευρίσκεται ερωτικά με επιχειρηματία ώστε να τον εκβιάζει και να του παίρνει και το τελευταίο ευρώ. Μάλιστα, φέρεται ότι κατονόμασε τον επιχειρηματία που επικαλέστηκε, ενώ μετέφερε ακόμα και δήθεν λεπτομέρειες από τις μεταξύ τους συνευρέσεις και διαλόγους, σύμφωνα με το cretalive.

Το άγριο έγκλημα έγινε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο άτυχος «Λαέρτης» βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του. Ο 27χρονος πλησίασε και τον εκτέλεσε με την κυνηγετική καραμπίνα και ύστερα έριξε δύο φορές προς την καλύβα όπου έμενε αυτός, ώστε να γίνει πιστευτό στις Αρχές το σχέδιο που είχε στο μυαλό του, ότι δηλαδή γλίτωσε από θαύμα τα πυρά των δολοφόνων. Η ιστορία του όμως δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...