Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Της κακομοίρας με ανάρτηση του Στέλιου Πέτσα για τον Mad Clip

Τους σηκώθηκε η... πέτσα

«Τίναξε» στον αέρα τα κοινωνικά δίκτυα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει τον Mad Clip μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του και μάλιστα με στίχους από ένα κομμάτι του! Στο twitter έγινε της… κακομοίρας όταν οι χρήστες βεβαιώθηκαν ότι η ανάρτηση δεν είναι fake news ή τρολ!

«“Σκοτεινό σαν το σκοτάδι” τούτο το ξημέρωμα για εκατομμύρια fans του Mad Clip. Εφυγε βιαστικά. Θα ζει όμως για πάντα στα χείλη όσων θα τραγουδούν τα τραγούδια του. R.I.P.» έγραψε στο twitter o αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αποθεώνοντας τον τράπερ περισσότερο και από τον Μίκη Θεοδωράκη! Ενδεικτικά τού πώς αντιμετωπίστηκε είναι μερικά από τα tweets που έγραψαν χρήστες:

«Αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών της νδ τουιτάρει για τους “εκατομμύρια fans” τύπου που τραγουδούσε για κότερα, ελικόπτερα, πουτάνες, κόκες και γκάνια. Ζούμε σε ταινία των Μόντυ Πάιθονς, είμαι πεπεισμένος πια για αυτό», «Τη μέρα που η Ελλάδα θρηνούσε τον Μίκη, ο Στέλιος Πέτσας ανακάλυψε “εκατομμύρια fans” για τον Mad Clip», «Θα ψηφίζω για πάντα ΝΔ μόνο για να τους βλέπω και να διασκεδάζω», «Όπου νεκρός η Μαγδάλο πρώτη για ψηφαλάκια.. Ου να χαθείτε ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια. Μήπως Mix-άρεις την κόκα με τη σόδα @ σε πειράζει;», «Θα ήταν ευκαιρία να μιλήσετε για σοβαρή και ασφαλή οδήγηση. Χάσατε την ευκαιρία».

Άλλοι χρήστες ήταν ακόμα πιο επικριτικοί, σχολιάζοντας την ανάρτηση-σταθμό:
«Θα ζει για πάντα στα χείλη όσων θα τραγουδούν τα τραγούδια του» έγραψε για τον Mad Clip ο Πέτσας. Αυτό το αδιανόητο σούργελο ήταν, είναι και θα είναι μέλος της κυβέρνησης. Πιο γελοίος κι απ’ τη λίστα του», «εκανα ίσαμε 30 δευτερόλεπτα να καταλάβω ότι δεν είναι τρολ αυτό αλλά το κανονικό σου ακάου. Ρε τι καραγκιόζηδες είστε εσείς?!», «Φυσικά και ο Πέτσας είναι γνήσιος φαν του Μάντκλιπ. Ηταν αυτός που δικαιολόγησε τα κότερα και τα ελικόπτερα του Μητσοτάκη για να δει Λιγνάδη στην Επίδαυρο».

«Ο νέος σταρ της trap»

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει σε ένα σχόλιο που προτείνει στον πολιτικό στίχους για να ραπάρει ο ίδιος!

«Ο Πέτσας νέος σταρ της trap. Οι στίχοι του επόμενου σουξέ του: Είμ’ ο Στέλιος που ήμουνα εκ-πρό-σω-πος κι είχα βγει σε όλους ασπρο-πρό-σωπος δε γουστάρω να ‘μαι μες στην πείνα, κουρευόμουν μες στην κα-ρα-ντί-να. Είμ’ ο Στέλιος με τη famous τη λίστα, αν σου τραγουδήσω θα σε πιάσει νύστα»!

Το συλλυπητήριο τιτίβισμα του αναπληρωτή υπουργού για τον τράπερ Mad Clip με τον στίχο από το τραγούδι του «Φήμη» είχε προφανή στόχο τα… ψηφαλάκια των νέων, όμως το μόνο που απέφερε στον Στέλιο Πέτσα ήταν χιλιάδες χλευαστικά σχόλια. Αραγε, δεν γνωρίζει ο κ. Πέτσας ότι οι στίχοι των τράπερ μιλούν για κόκες, όπλα, σκοτωμούς και υποβιβάζουν άθλια το γυναικείο φύλο;

Βλέποντας τις αντιδράσεις, ο Στέλιος Πέτσας σίγουρα θα μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που τουίταρε ή θα… απέλυσε όποιον τον καθοδήγησε να το κάνει για να γίνει αρεστός! Πάντως, με την… επική ανάρτησή του τρίτωσε την παρακαταθήκη που αφήνει στην πολιτική του διαδρομή και περιλαμβάνει ακόμη τη διαβόητη λίστα Πέτσα με τα εκατομμύρια που χάρισε επιλεκτικά σε ΜΜΕ και το… κούρεμα στην αυλή από τη σύζυγό του κατά την περίοδο της καραντίνας!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...