Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

14 νύχτες σκλάβα του σεξ – Κοπέλα από τη Λιθουανία, όμηρος στο σπίτι 29χρονου στη Χαλκίδα

Η 25χρονη δραπέτευσε και κατήγγειλε ότι ο Βούλγαρος την κακοποιούσε! Ολα ήταν συναινετικά, ισχυρίστηκε εκείνος μετά τη σύλληψή του

Επί 14 μερόνυχτα μία 25χρονη ζούσε μια κόλαση στα χέρια ενός 29χρονου, ο οποίος, όπως καταγγέλλει η ίδια, την κρατούσε όμηρο σε ένα σπίτι στη Χαλκίδα και τη βίαζε συστηματικά!

Η κοπέλα από τη Λιθουανία εμφανίστηκε σε κατάσταση σοκ στο αστυνομικό τμήμα και αποκάλυψε τρέμοντας σύγκορμη και κλαίγοντας στους αστυνομικούς ότι μόλις το είχε σκάσει από το διαμέρισμα όπου την κρατούσε φυλακισμένη ένας Βούλγαρος, ο οποίος την προσέγγισε μέσω viber.

Η ελπίδα

Οπως κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα, που βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, ο 29χρονος την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα, δήθεν για να της βρει μία καλή δουλειά με την οποία θα μπορούσε να ζήσει αξιοπρεπώς.

Εκείνη είχε οικονομικά προβλήματα στη Λιθουανία κι έτσι πείστηκε και στις 2 Σεπτεμβρίου πήγε στη Χαλκίδα, όπου κατοικεί ο δράστης. Οπως της είχε πει, σε αυτή την πόλη όπου ζούσε αυτός θα εργαζόταν κι εκείνη. Χαρούμενη η 25χρονη πήγε με την ελπίδα ότι όλα όσα της είχε υποσχεθεί ο άντρας θα ήταν αλήθεια και θα άρχιζε μια καινούργια ζωή στη χώρα μας. Ομως, λίγο αφότου τον συνάντησε, κατάλαβε ότι το όνειρό της εξελισσόταν σε εφιάλτη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της.

Οπως έγραψε το evima.gr, με το που την οδήγησε στο διαμέρισμά του σε περιοχή της Χαλκίδας, άρχισε η φρίκη. Ο 29χρονος την κράτησε όμηρο και τη βίαζε όποτε του έκανε κέφι, αδιαφορώντας για τα παρακάλια της άτυχης αλλοδαπής που τον ικέτευε να την αφήσει να φύγει.

Επί 14 ημέρες η Λιθουανή βίωνε τον απόλυτο εξευτελισμό, καθώς οι βιασμοί, οι βρισιές, οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί ήταν στο… ημερήσιο πρόγραμμα! Ευτυχώς, κάποια στιγμή η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει. Οταν ο βιαστής βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι-κολαστήριο, κατόρθωσε να βγει κι εκείνη και να καλέσει την Αμεση Δράση. Ανδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον Βούλγαρο, ο οποίος έδειξε έκπληκτος και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτει η 25χρονη.

Οπως ισχυρίστηκε, έκανε συναινετικό σεξ με τη νεαρή Λιθουανή, η οποία -όπως είπε- έφυγε από την πατρίδα της με τη θέλησή της και δίχως να της το επιβάλει κανείς. Μάλιστα, υποστήριξε ότι εκείνος πλήρωσε τα εισιτήριά της (νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι ίσως ήταν μαζί στο Λονδίνο, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί).

Σε βάρος του Βούλγαρου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε τη σχετική δίωξη, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση στη νεαρή Λιθουανή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...